Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Izgleda da ne znam gde trebam da gledam
Ne vidim da negde pisu procenti. Zapravo, procenti mi nisu toliko bitni koliko mi je bitno da baterija moze da izgura od ujutru do uvece ali sa malo jacim osvetljenjem. alphablue597, ako imas neki link, gde bih mogao jeftinije da nadjem a da je zaista nov telefon, javljaj
Izvini,mislio sam da trazis ss da vidis samo kako izgleda wp.Evo ti iste slike sa dodatkom kako izgleda prikaz stanja baterije http://1drv.ms/1ikXTC9 Ovo ti je na wp8.1.Ja sam najjeftiniji video na ovom sajtu u malim oglasima kosta 70e...
Danas nisam imao vreme da ga mnogo cackam, zato je toliko baterija;).Ne znam tacno za bateriju,zavisi koliko ga koristis I za sta,ali meni izgura dan bez problema,jer sam ja navikao da telefon nocu stavim na punjac da sutradan bude pun.
Azimuth, ako ne koristi internet, igrice i znas sta vec sve trosi bateriju, sigurno ce mu trajati dva pa i tri dana.
Ja kad gasim i palim wifi izgura dva dana, sa stalnim ukljucenim wifi-jem uvece bude na 50%. Moja lumia je josuvek na wp8 black.
Normalno da krace traje, ipak je ovo verzija za developere, bez uplitanja OEMs, sto ce reci tek ce biti optimizovana. Ceka se Lumia Cyan, koja ce doneti drasticna poboljsanja baterije u odnosu na preview. Isto kao Black, u idnoau na GDR3 preview
To je to. Sve ostalo mi nije bitno. Samo da mu baterija izgura od jutra do sutra. Ne koristi on ne znam koliko net, procita vesti i to je to. Igrice sve i da hoce, ne zna da igra Muziku slusati nece, eventualno po koja fotka na svakih par dana i to je to. U sustini, treba mu za pozive i poruke.
Drustvo, hvala na odgovorima!
Pozdrav, opet ja. Jel ok da mi skine 11 posto baterije za 15-20 minuta surfa na wi-fi (FB, twitter, blic)? Nešto mi to čudno... A i prilično se zagrejao za to vreme... U pozadini mi sad samo Viber, WhatsApp i Batery meter. Isključena lokacija. Inače, od kada sam ga uzeo 4 puta sam ga punio.. Možda treba još vremena da se baterija stabilizuje?
Uzmi isprazni ga do jedno 10%,pa ga ugasi i upali ponovo i napuni ga do kraja i gledaj da ga ne diras dok se ne napuni.Ja ga sad na wp8.1 punim nekad i 2x dnevno,ali ga dosta koristim,lokacija,internet uvek rade,u pozadini Skype,viber,vesti,vreme itd.Pogledaj sta imas sve instalirano,pogledaj naloge da li se neki zaglupeo pa se non-stop sinhronizuje itd...
Ok, hvala na odgovoru. Ja sam jos uvek na wp8.0, do zvaničnog. Kako da vidim da li se nalozi i koliko čestoo sinhronizuju. Pokusavao sam to da nadjem,ali...
Mail podesis na 1 sat azuriranja. Kad udjes i ako nije proslo sat vremena on ti napise pre koliko vremena ga je azurirao. Ako radi tako onda radi ispravno.
Za potrosnju baterije zavisi i koje sranice otvaras na inernetu. Ako su vece ide i veci protok informacija ili ako radi donwload tad pa najvise ode baterija. Ali otprilike to je normalna potrosnja koju si gore napisao.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.