Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pa da.. Jedino ne znam jel su originalne ili ne i kakve to ima veze.. Jer meni ova sto sam dobio sa fonom posle dve nedelje pocela da skripi i ima lufta.. A cim je sa fonom, original je.
Bolje mu stavite gumenu futrolu i nema da brinete...Pre neki dan slucajno zakacim zid,da nije bila futrola unistio bih zadnju masku i verovatno ekran,jer sam ga bas zakacio na bocnoj ivici i to jako...
Ljudi definitivno je original, lezi odlicno, 256 dinara kosta, kada sam pitao koliko jos imaju na stanju, rekla je "jos nekoliko sve ukupno", i da nece nabavljati velike kolicine.
Pu majku mu, ja sam u Nsu, ovde kad sam bio pre par dana, nema, nego samo mogu da poruce.. Videcu. Hvala na info, u svakom slucaju.
Znaci kontas da su original, ima i urezano Nokia naza i onu gumu iznutra sto je kod baterije? Odlicno.
Extra, mislim da cu da porucim koju. Nego, jeste vi imali problem sa maskom koja je uz telefon dosla, da pocne da skripi i malo ugiba, kao lufta da ima?
Ja nisam do skoro imao taj problem... Cak i sad nije toliko strasan. Dok koristim tel nema pomeranja vec kad onako usput pritisnem cose osetim da maska ulegne. Reseno sa parcencetom vate.
Moja lumia odlicno se drzi, nema nista da kvrcne ko nova. Obloge i folije nevolim, posto velikih futrola nema ja sam sam napravio platnenu futrolu od male čarape, malo je prekrojio na mašini i završava posao. Dobro je i kad stavim u tu pravljenu platnenu futrolu telefon sa prljavim ekranom on se sam obriše dok je u njoj.
Em ušteda em korisno .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.