Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Gresis,a Dexter ti je i objasnio zasto!Nesto sto nije predvidjeno za neki model ne moze tek tako da se nabudzi ako taj telefon nije Symbian,kraj price!
Pozdrav
Kad smo vec kod FM radija i Symbiana, jel postoji FM radio a da nije preko gprs-a, znam da je vec bilo reci o tome, ja sam pronalazio samo tu varijantu (gprs) pa rekoh da pitam dal se nije pojavilo nesto novo, FM tuner za Symbian?
Pozz
NJET!Nacuo sam negde da postoji FM radio dodatak koji se kaci na pop port zajedno sa posebnim slusalicama ali nit sam video to kod nas nit cak moj brat moze ovde da nabavi tako nesto!
Pozdrav
Lomnica_city, je l ti brat u poslu sa mobilnim telefonima? ..... je l imas ideju gde bi mogao da se nadje onaj adapter za pop port da mogu da se koriste obicne, 3mm slusalice? ....... a da se prodaje posebno ..... ne kao deo kompleta uz karicu, citac i sta jos....
i dalje ne vidim zasto ne bi moglo da se to "nabudzi"
kao sto moze da se budzi recimo srpski jezik,vibracija i jos neke druge opcije,zasto ne bi moglo ovo
na kraju 6101 i 6020 se razlikuju samo u tome sto 6101 ima taj fm radio, inace je softver apsolutno isti
topper, covece tebi ocigledno nisu jasne neke stvari!
Sta podrazumevas pod tim "budzenjem"???
Kako mozes ti da slusas radio na telefonu koji nema FM tuner??? U tome je razlika sto 6020 nema integrisan tuner! Da ima onda bi mogao da ubacis softversku dopunu i slusas FM,kao sto se ubacuje Srpski ili bilo koji jezik!
Jedini nacin je da ugradis FM tuner i ubacis softver od 6610i koja ima FM! Ali to je....???
Znaci stvar je nardverska,a ne softverska!
Poslednja izmena od rower u Sre, 22. Mar 2006. 19:00, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.