MIG33 - istina ili mit?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
MIG33 - istina ili mit?
Da li je neko isprobao program za slanje poruka MIG33? Na kom principu radi, i ako moze neko da ostavi kratko uputstvo za koriscenje. I na kraju krajeva - radi li to uopste?
budababa, radi ali, kao sto rece Mirko BGD, imas ogranicene virtuelne pare koje mozes posle dokupiti kao kredit ili siriti program dalje da bi ih dobio besplatno.... jedino sto mislim da je u pitanju pocetna 3 dolara i da za svakog vrbovanog dobijes jos 3..... ni ja nisam probao pozive .... program takodje nije los za chat... mozes koristiti msn i yahoo, ili njegov chat, pa ako, recimo, ti i ortak imate mig33, ulogujete se i onda nema potrebe za sms-om 
pozdrav

pozdrav
- Boris Bila
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00
- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
Dexter nemoj da mislis da skida kao na drugom chatu!
Tarifira ti se "SAMO" gprs konekcija,ali ne moze da se poredi sa mobtelovim chatom ili Mondom,pa cak ni sa nekim drugim bar sto se tice cene! Ne govorim o nekim opcijama ili izgledu,samo o ceni koriscenja!
Za sat vremena chata preko miga (ali sa 2-3 osobe koje imas u kontaktima) skida oko 2-3din.i to sa poprilicnim kuckanjem i velikim brojem poslatih poruka! Malo je skuplje kad otvorite vise soba i dopisujete se sa 10 ljudi istovremeno!
Posto je Java program ne ucitava nikakve stranice,samo text i zato je prenos podataka bas minimalan!
E sad,postoje cake,ako je nekom gprs profil podesen na internet,a ne na wap moze da skine i preko 70din za sat vremena,dakle treba obratiti paznju na to!
Tarifira ti se "SAMO" gprs konekcija,ali ne moze da se poredi sa mobtelovim chatom ili Mondom,pa cak ni sa nekim drugim bar sto se tice cene! Ne govorim o nekim opcijama ili izgledu,samo o ceni koriscenja!
Za sat vremena chata preko miga (ali sa 2-3 osobe koje imas u kontaktima) skida oko 2-3din.i to sa poprilicnim kuckanjem i velikim brojem poslatih poruka! Malo je skuplje kad otvorite vise soba i dopisujete se sa 10 ljudi istovremeno!
Posto je Java program ne ucitava nikakve stranice,samo text i zato je prenos podataka bas minimalan!
E sad,postoje cake,ako je nekom gprs profil podesen na internet,a ne na wap moze da skine i preko 70din za sat vremena,dakle treba obratiti paznju na to!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
ma ne verujem da je do fontela jer sam ja probao na k750 i mig33 radi perfektno
ali sam isti tvoj problem sreo na jednom samsungu..znaci instalacija ok,samo ulazenje u program da bi ga koristio je dovelo do restarta ili izbacio na display'u da ne moze da se konektuje a parametri savrseni 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Ni meni na n6230i nije hteo da proradi, a probao sam da ga "instaliram" na razlicite nacine, da mi ga ortak posalje, da mi oni posalju link u poruci, da ga sam skinem sa sajta.... I uvek isto, izbacivao mi je neku poruku o gresci, mada se ne secam sta je pisalo u njoj...
Inace neki ortaci su ga koristili i radi im ok...
PozZ
Inace neki ortaci su ga koristili i radi im ok...
PozZ
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: