6020-baterija...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
ljubicica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 15. Maj 2006. 14:18

6020-baterija...

Post od ljubicica »

traje jedva dva dana
ako moze neko da mi napise gde i koju(oznake) dobru bateriju da kupim za ovaj model
hvala!

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Koju god da kupis, nece nadmasiti ta dva dana i tu nema pomoci, jedino da kupis 1100 :lol: Pozdrav

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

2 dana ?? dosta ti je to... Koliko ga koristish preko dana ?? Ihh,ja se ne secam zadnji put kad je meni baterija trajala 2 dana... :D

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Meni, u danima u kojima ne koristim kameru, traje i do 5 dana. Inače, dosta razgovaram. Recimo da svakog meseca prekoračim BEL 200... Ipak, kad sam ga kupio i snimao svaki čas nešto, trajao mi je upravo koliko i tebi... 2 dana!
Sony Ericsson C510

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dex, ti i tvoje baterije uopšte niste merodavni . . . :oops: :wink: :oops: Šalim se, ti si samo nadprosečno zahtevan korisnik. Činjenica je da ga mnogo više koristiš od mene, ali opet mi nikako nije jasno, da vam samo po dva dana traje. U prvih mesec dana je i meni bilo tako, ali sad mi ninolina ne veruje da mi bez problema izvlači i po četri dana. Bateriju mnogo troši, ekran (diodice), vibracija, nedostatak signala, MP3, kamera, dual mode (3G). . . Sve od ovoga može biti važno . . . Ali i to da li je kineska . . . moja je BL-5C na 6680.

A i ljubicica bi trebalo da ima istu ovu, kao i sve novije nokie. Ako se ovo ne promeni važno joj je neka neko napiše da li je vide jaču, jer ja nisam. :) :) :)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori