traje jedva dva dana
ako moze neko da mi napise gde i koju(oznake) dobru bateriju da kupim za ovaj model
hvala!
6020-baterija...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dex, ti i tvoje baterije uopšte niste merodavni . . .
Šalim se, ti si samo nadprosečno zahtevan korisnik. Činjenica je da ga mnogo više koristiš od mene, ali opet mi nikako nije jasno, da vam samo po dva dana traje. U prvih mesec dana je i meni bilo tako, ali sad mi ninolina ne veruje da mi bez problema izvlači i po četri dana. Bateriju mnogo troši, ekran (diodice), vibracija, nedostatak signala, MP3, kamera, dual mode (3G). . . Sve od ovoga može biti važno . . . Ali i to da li je kineska . . . moja je BL-5C na 6680.
A i ljubicica bi trebalo da ima istu ovu, kao i sve novije nokie. Ako se ovo ne promeni važno joj je neka neko napiše da li je vide jaču, jer ja nisam.

A i ljubicica bi trebalo da ima istu ovu, kao i sve novije nokie. Ako se ovo ne promeni važno joj je neka neko napiše da li je vide jaču, jer ja nisam.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO