Nokia Lumia 735(730 - dual sim)

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)

Post od filip11314 »

the_radosh ja imam telefon od kraja oktobra i koliko znam retko kad se grejao, a sa strane nikad. Pozadi jedino može kod kamere da se oseti jer je tu tanja plastika i to je to.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

the_radosh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 12:58
:: Nokia Lumia 730

Post od the_radosh »

Aha.. Vazi, videcu onda da ga nosim u servis, pa sta bude.. Hvala.

Mr. Jingles
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
:: Lumia 730

Post od Mr. Jingles »

Moja 730 završila u servisu, o svemu više kad se vrati sa istog... :)

demius
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 18:51
:: Samsung Galaxy A8

Post od demius »

Ne bih ja nasio u servis telefon ako se malo zagreje pri punom opterećenju,(ne previše naravno).To je nešto sasvim normalno kod svih jačih procesora."Qualcomm Snapdragon 615‎" se greje tek nešto manje od 810 i niko ga za to ne nosi u servis...:dry:
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

the_radosh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od the_radosh »

E, bas sam probao duze da surfujem. Oko pola sata sam bio na netu, i nije se zagrevao vise. Malo postane mlak i to je to, ne greje se vise od toga.. Ja sam mislio da je problem jer se greje sa strane, a ne oko kamere gde sam mislio da je procesor i zato sto se toplota prenese na ekran. To me zabrinulo, ne znam jel moze da skodi ako se ekran greje... Ali s obzirom da se ne greje jako, koristicu tako, pa ako nastane problem, imam garanciju.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

the_radosh, teoretski, moze da bude problem ako zbog toplote popusti lepak koji drzi ekran - ali to je teoretski, u praksi nisam cuo da se neko na ovaj model zalio za nesto slicno. Ako nije strasno, ja se ne bih brinuo, racunam da se moj 930 mnogo vise greje, pa mu za sad (kuc-kuc u drvo :D) nije nista.

the_radosh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od the_radosh »

Aha, video sam kod drugih telefona da popusti lepak.. Ja ga nisam silio, malo ga koristim, pa onda ostavim. I kao sto sam napisao gore, uzeo sam ga onda i bzvz surfovao pola sata da vidim kako ce se ponasati. Medjutim, isto kao i u pocetku topao, tako da verujem da nije strasno. Ne smeta pri drzanju u svakom slucaju.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Ja sam svoju 930 bas iz tog i nekih slicnih razloga u prvim danima upotrebe "razvaljivao" igrama i internetom, jer se tada najvise greje, pa dok je jos "sveze" kupljen da vidim da li ce popustiti lepak od grejanja, i onda da vristim da mi ga zamene, ali - nista. Tako da mislim da i ti svoj (koji se manje greje) mozes opusteno da koristis koliko god hoces, nista mu nece biti. Jedino ti mozda smeta kad je telefon topao, ali danas se vecina modela bar malo greje, pa moramo da se naviknemo, sta cemo. :wink:

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

Da li znate koja je toplota potrebna da bi se lepak odlepio sa ekrana? Ne verujem da je bas toliko lose uradjeno hladjenje.

the_radosh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od the_radosh »

@Evindzer Ma kontam da je tako. Cak mi se L520 vise grejala od ovoga pri duzem koriscenju. Ali upravo to, i laptop se greje kad mu procesor radi, pa tako i svi drugi uredjaji sa procesorom, pretpostavljam.

@vojkan 85 Mislim da treba da bude bas bas vruc i to neko vreme da bi se lepak odlepio. Ja sam konkretno video problem sa lepkom na Lg g2, gornji deo ekrana ima zute mrlje posle par meseci upotrebe. A to je zbog loseg lepka na nekim serijama tog modela, nekom se ne pojavljuje ni posle godinu dana. Znaci ima veze i kvalitet lepka.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

the_radosh, Slazem se da ima, ali aparat mora da bude toliko vreo da ne moze da se drzi u ruci da bi se lepak odlepio. Jedino ako ga ne lepe oho lepkom :).

the_radosh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od the_radosh »

vojkan85, Pa da, pretpostavljam da tako vreo treba da bude.. Mislim da bi se miris oho lepka osetio da ga koriste. :D Primetio sam da ti imas 735? Jel bude mlak kod tebe pri upotrebi neta? Posto neko kaze da je telefon apsolutno hladan, nekom vreo posle nekog vremena itd.. Ja mislim da je kod mene stanje normalno. :)

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

the_radosh, Nisam do sada primetio neko veliko grejanje, a o pregrevanju i da ne pricam. Sto se toga tice, mislim da su odradili jako dobar posao ;).

Mr. Jingles
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
:: Lumia 730

Post od Mr. Jingles »

Divnih li vesti - dobio sam nov uređaj! :D Sve pohvale za Promobi, ovlašćeni servis, na veoma brzom rešavanju problema (manje od 24 sata), kojih se nadam neće više biti. Testiran GPS, lociran u roku od 2 sekunde. 8)

demius
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 18:51
:: Samsung Galaxy A8

Post od demius »

Drago nam je zbog tebe :) , zapao ti model sa neispravnim GPS-om.Zato i služi garancija...
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Ala te je htelo :). Bitno je da si uspeo sve da resis sa njima. Mislim, da sam prvi put cuo za defekt gps-a na Lumia serijama, ali za sve postoji prvi put ;).

Sophia
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Jun 2015. 08:35
:: nokia lumia 735

Post od Sophia »

Ljudi, hvala vam puno na pomoci. Nasla sam masku u Promobi servisu, a Tubecast radi kao sat :)
Ja i dalje ne mogu da sakrijem odusevljenje ovim telefonom. Kao da sam presla sa magarca na konja.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Polako, tako sam i ja pa sam se razocarao u mnoge stvari kod os-a :). Sala, ali i istina ;).

cistac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2011. 22:18

Post od cistac »

Pozdrav svima,
Nakon jučerašnjeg Updatea, tel se resetovao i posle toga nemam telefonski imenik??? Kako vratiti isti.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

cistac, Sa cim ti se sync-aju kontakti? Ako je gmail, samo uradi opet sync ako imas podesen.

Odgovori