Haha koliko istinevojkan85 napisao:Polako, tako sam i ja pa sam se razocarao u mnoge stvari kod os-a. Sala, ali i istina
.

Haha koliko istinevojkan85 napisao:Polako, tako sam i ja pa sam se razocarao u mnoge stvari kod os-a. Sala, ali i istina
.
Izvinjavam se sto kasnim. Imam Outlook i Gmail-vise email naloga. Gmail sam pobrisao jer sam u Telenoru imao 500Mb brzog net-a pa nakon potrosenih o sporijoj vezi neograničeno. Sada sam uzeo od 200Mb ali dripci naplaćuju nakon tih 200Mb sve-nisu mi to saopštili i račun bije...Zato sam pobrisao Emailove i onda posle 2 dana dože nadogradnja...i sada od nekih 400 brojeva samo nekih 5-6. Znači da ubacim Emailove za koje mislim da su povezani. Nema ih ni na Viberu. Hvala.vojkan85 napisao:cistac, Sa cim ti se sync-aju kontakti? Ako je gmail, samo uradi opet sync ako imas podesen.
Za sinhronizaciju više naloga i kontakata sa viberom, otvoriš viber, odeš na one tri tačkice i otvori se setting i valjda filter account ili tako nešto, klinkeš tu i imaš da štikliraš sa kojih naloga da ti se uvezu kontakti.cistac napisao:Izvinjavam se sto kasnim. Imam Outlook i Gmail-vise email naloga. Gmail sam pobrisao jer sam u Telenoru imao 500Mb brzog net-a pa nakon potrosenih o sporijoj vezi neograničeno. Sada sam uzeo od 200Mb ali dripci naplaćuju nakon tih 200Mb sve-nisu mi to saopštili i račun bije...Zato sam pobrisao Emailove i onda posle 2 dana dože nadogradnja...i sada od nekih 400 brojeva samo nekih 5-6. Znači da ubacim Emailove za koje mislim da su povezani. Nema ih ni na Viberu. Hvala.
vojkan85 napisao:Evindzer, Nemoj sada da pokusavas da okrenes stvari na WP platformu![]()
![]()
.