Imam mogucnost da kupim novu nokiu 6280 za 250 eura (full pakovanje) al je dekodirana jer je skinuta sa neke strane mreze. Zanima me da li u hardweru ima neke razlike u odnosu na telefon koji kupimo ovde u radnji i da li se sam softver razlikuje nakon dekodiranja od ovog iz radnje ili su to skroz isti telefoni samo sto je ovaj zakljucan za druge mreze.
Bolje reci interesuje me da li se isplati zarad nekih 35-40 eura isplati kupovati dekodiran telefon?
Pomagajte!
Dekodiran 6280 ???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
borisdj, svaka 6280 MORA da se dekodira tj. da se otkljucaju nase mreze da na njima radi,telefon ti nece biti ni u kakvom pogledu osakacen u nekom pogledu funkcija ili ... znaci i ove u radnji su dekodirane samo sto u radnj dobijes kakvu takvu garanciju.Pogledaj koliko ima tema 6630 tim ili vodafon,dosta telefona je kupljeno u radnji i sve su dekodirane.
Moj savet : Uzmi.
Moj savet : Uzmi.
koliko ja znam ne postoji niko u Srbiji ko moze da dekodira 6280, cuo sam za jednog lika koji je "radio" ali kada se covek malo vise raspitao ispalo je da ne radi... mozda se sad pojavio neko ali ne verujem....
edit: evo sad citam na jednom forumu kaze lik da se mogu otkljucati aparati sa nekih mreza, da li je to tacno nisam siguran...
edit: evo sad citam na jednom forumu kaze lik da se mogu otkljucati aparati sa nekih mreza, da li je to tacno nisam siguran...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...