Dekodiran 6280 ???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
borisdj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Maj 2006. 15:50

Dekodiran 6280 ???

Post od borisdj »

Imam mogucnost da kupim novu nokiu 6280 za 250 eura (full pakovanje) al je dekodirana jer je skinuta sa neke strane mreze. Zanima me da li u hardweru ima neke razlike u odnosu na telefon koji kupimo ovde u radnji i da li se sam softver razlikuje nakon dekodiranja od ovog iz radnje ili su to skroz isti telefoni samo sto je ovaj zakljucan za druge mreze.
Bolje reci interesuje me da li se isplati zarad nekih 35-40 eura isplati kupovati dekodiran telefon?
Pomagajte!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Mnogo je to para
Dekodiranje kosta 80 ili 90e i to radi samo jedan covek u gradu
Tako da se ne isplati nikako

borisdj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Maj 2006. 15:50

Post od borisdj »

Ali ja ne placam dekodiranje nego taj lik sto prodaje tako da mene sve izadje 250 eura i samo hocu da znam da li ce taj tel. posle biti dobar

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Aha, pa u tom slucaju je ok cena
Znaci ti ipak proveri dali radi mms, gprs, razgovori i sve ostalo, ali bi trebalo da je ok

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

borisdj, svaka 6280 MORA da se dekodira tj. da se otkljucaju nase mreze da na njima radi,telefon ti nece biti ni u kakvom pogledu osakacen u nekom pogledu funkcija ili ... znaci i ove u radnji su dekodirane samo sto u radnj dobijes kakvu takvu garanciju.Pogledaj koliko ima tema 6630 tim ili vodafon,dosta telefona je kupljeno u radnji i sve su dekodirane.
Moj savet : Uzmi.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

borisdj, najveci broj telefona kod nas je dekodiran .... ne bi trebalo da pravi probleme ako je uradjeno kako treba ..... sto se tice razlike u hardveru ona ne postoji.... dakle: kodiranje je iskljucivo softverska zastita, a telefon je identican "legalnom"...

pozdrav...

mik357
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 21:22

Post od mik357 »

Ko je taj sto dekodira 6280? Ima li ko njegov broj? Kupio sam telefon u italiji na mrezu 3 i niko ga ne moze dekodirati!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

koliko ja znam ne postoji niko u Srbiji ko moze da dekodira 6280, cuo sam za jednog lika koji je "radio" ali kada se covek malo vise raspitao ispalo je da ne radi... mozda se sad pojavio neko ali ne verujem....

edit: evo sad citam na jednom forumu kaze lik da se mogu otkljucati aparati sa nekih mreza, da li je to tacno nisam siguran...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Odgovori