Kartica od 2GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kartica od 2GB
Znam da se pisalo,ali tada nije bilo na pomolu kartica od 1GB,2 da i ne pominjem.Neko je pomenuo RS MMC,ili RS MMC Mobile(ove su,kao,nesto brze)od 1GB.Dakle,gde uzeti 1GB ,za n6630.Posto mi samo 1GB treba da bih samo spakovao naajuzi izbor mp3ke,namece se pitanje kartice od 2GB!Vredi li sacekati,citao sam da 6630 moze da pogura i karticu od 2GB,iako je optimizovana za 256maximum!Nije losa ideja ni dve kartice od po 1GB,pa hot swap:)
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
evo cijenovnik RS MMC i RS MMC Mobile kartica
http://www.itsvet.com/karakteristike-Ca ... riteria-16
koliko vidim ovdje nema kartica od 2gb , ali ima od 1gb.
eh sada , ukoliko ti se bas zuri da stavis te pjesme na telefon , onda uzmi sada 2 kartice od 1gb , medjutim ukoliko ti se ne zuri , onda bolje malo sacekaj pa uzmi jednu od 2gb.
bolje je jer neces morati da mijenjas kartice kada ti treba nesto sa druge kartice , eh onda ce mozda biti isplatnije uzeti karticu od 2gb nego 2x 1gb

http://www.itsvet.com/karakteristike-Ca ... riteria-16
koliko vidim ovdje nema kartica od 2gb , ali ima od 1gb.
eh sada , ukoliko ti se bas zuri da stavis te pjesme na telefon , onda uzmi sada 2 kartice od 1gb , medjutim ukoliko ti se ne zuri , onda bolje malo sacekaj pa uzmi jednu od 2gb.
bolje je jer neces morati da mijenjas kartice kada ti treba nesto sa druge kartice , eh onda ce mozda biti isplatnije uzeti karticu od 2gb nego 2x 1gb

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Kad se vec spominju tako velike kartce, da pitam...
Koliko ce te vce kartice (od 1GB ili 2GB) da uspore telefon? Dok su prazne znam da nece ali kad se napune??
Jer ja primecujem koliko treba mom telefonu (n6230i) da udje na mem karticu kada je puna ova od 32MB... Tako da me brine sta bi se desilo da napunimo ta 2GB?
PozZ
Koliko ce te vce kartice (od 1GB ili 2GB) da uspore telefon? Dok su prazne znam da nece ali kad se napune??

PozZ
pa ja mislim da ce usporiti kartica od 2 GB ako bude puna raznih fajlova, slika, video klipova, muzike.... tu moze mnogo fajlova da stane a procesori i nisu nesto brzi....Koren napisao:Kad se vec spominju tako velike kartce, da pitam...
Koliko ce te vce kartice (od 1GB ili 2GB) da uspore telefon? Dok su prazne znam da nece ali kad se napune??Jer ja primecujem koliko treba mom telefonu (n6230i) da udje na mem karticu kada je puna ova od 32MB... Tako da me brine sta bi se desilo da napunimo ta 2GB?
PozZ
druga prica bi bila kad bi na karticu stavio recimo 15tak filmova, tad ne bi usporio....
DEL BOY,video sam tvoj link u cafeu,pogledao sam,mislim da od 1GB moze da se nadje i jeftinije(da li je ovde neko pominjao PQI 1GB za oko 3,nesto hiljada din.?),gledam,Kingston od GB 60Ttak€.Vreme potrebno da se pojave 2GBne kartice,plus vreme da se stabilizuje cena,znaci za 6 i vise meseci,tada ce izaci 4GB,pa kupovina N70,ili n80,a razmisljam da predjem i na WM,HP/iPAQ(sa sve GPRSom,WiFiem,ugradjenim GPS modulom..)zbog velicine displaya..
Sir_Oliver,nameravam da na 2GB:),ili 2x1GB napunim 1GB mp3com,a drugi GB sa 7-8 filmova,jer se gabarit konvertovanog DivXa u rezoluciju mob.displeja,sa max. vrednostima za kvalitet videa i audio zapisa popenje na 100MB po filmu,a ostatak od 200MB bih ostavio za instalacije,mada i to je suvise ako se poradilo na izboru softvera,a ne da se instalira 5 razlicitih programa koji pade,priblizno,istu stwar..
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
FOUSAdmin, sto se tice prostora na C: ... svaka aplikacija i program koji instaliras na karticu, ostavi neke fajlove i na samom telefonu ... a sto vise prostora imas, vise ces programa i imati na telefonu ... ako cesto instaliras i uninstaliras programe i ubacujes i brises fajlove, ostane na fonu na C: i tih nepotrebnih fajlova, koji zauzimaju prostor ... a opet to povlaci i koliko imas slobodne RAM memorije koju neke aplikacije umeju da zauzmu, pa da ih ne oslobode cak i kad ih ugasis...
Ne znam koji fon imas ... ali ovo je npr. na N6680 jedan od problema ... pokazuje cesto upozorenje Memory Full cak i kad u pozadini nije aktivan ni jedan program ... tako da je to pitanje opet vezano i za to na koji se model telefona odnosi ...
Ne znam koji fon imas ... ali ovo je npr. na N6680 jedan od problema ... pokazuje cesto upozorenje Memory Full cak i kad u pozadini nije aktivan ni jedan program ... tako da je to pitanje opet vezano i za to na koji se model telefona odnosi ...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina,naravno,sve se svodi na PC i c:/boot particiju.Definitivno,treba nabaviti sistemske alatke,kao sto su alati za PC..skeniranje,brisanje i reparacija registry baze,iskljucivanje(ubijanje)dll fajlova koji se podizu u RAM,defragmentacija particija,komprimovanje RAMa i sl. Jos na pocetku sam postavio pitanje o tweak alatima,ukoliko su napisani za Symbian i uklanjanjem sistemskih(default)programa iz Symbiana.Meni,licno,skoro nista ne treba sto Symbian donosi po def.-u,a oni zauzimaju 80% memorije na mojoj 6630.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
pa i kad se budu pojavile kartice od 2G bas me zanima koji ce telefon moci da pogura napunjenu 2G??nista od toga ljudi...resetovacete fontel na svakih 5min a ne uzivati u njegovom koriscenju...ovi obicni fonteli tipa:6630,n70,p910 i ostali samo mozda novije E serije pa pda i na dalje 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nemam karticu od 1GB, ali iz proverenih izvora znam da N6630 ok radi sa tom karticom...Uskoro je i ja nabavljam...pa cu imati i licno iskustvo s njom...mada ja nemam 6630...ali je brzina procesora ista i na mom fonu, a znajuci da N6630 inace radi, gotovo, najbrze od svih symbiana s60 platforme, nece biti problema sigurno... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina,ql.Definitivno sam odlucio,za pocetak,1GB.Izvesno vreme sam furao MSI MegaPlayer522BT,sa 512RAMa,da i ne pominjem nedostatke uredjaja,koji je,pored iPod-a najskuplji MRZ player na trzistu,htedoh reci da je 512MB uzasno malo,pa i GB moze biti jako malo prostora,da se kreira najosnovnija m3u lista nekoliko zanrova(za moje prohteve).Ok,moracu da potrazim post gde je,skoro,neko izjavio da je kupio 1GB za 3,500din.Ako neko ima preporuku..mislim da je PQI the best buy!
meni je na c: jedva 1.5MB slobodno ...... a i nemam toliko programa .... da i ne govorim o tome da mi je na c: instaliran samo FExplorer i, valjda n91 player ....... sigurno je ostalo smece od raznih programa koje vise ni nemam ..... FOUSAdmin, i ja sam pitao za neke tweek alate ali niko nista ne rece .... da li je moguce da nema?!
pozdrav...
pozdrav...