6230i

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
jerotije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 11:44

6230i

Post od jerotije »

Kupio bih ovaj telefon pa mi recite ima li negde da se kupi kabal i program za pc i kakve su slike kada se prebace. Kolika je duzina video zapisa i kakva je slika. Pozdrav !

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Nemam ga ja, ali ga ima burazer, pa nešto malo znam. Kabl imaš, ali malo deru po servisima za njega (bio je oko soma din.), Pc-suite, imaš na nokiinom sajtu (ili bi barem trebalo - proveri), a slika je prosečna (obožavaoci motorole, i SE će reći katastrofalna :lol: :lol: :lol: ). U suštini nikakva optika, malo veća (1.3) rezolucija, i malo software-a da krpi optiku.

Ako ne nameravaš da kupuješ veliku karticu, i da prebacuješ velike količine (muzike, i slika), BT ti je mnogo bolja varijanta.

Bila je već rasprava na temu kabl-BT, brže-sporije . . . Kabl je brži, i ako se dobro sećam i bez PC-suite-a, komp 6230i vidi kao flash, a ako ti treba i sinhronizacija onda PC-suite. BT je malo lošiji po funkcionalnosti, trebalo bi da može da radi i sa PC-suite-om, ali i sa svojim software-om, ali mnogo jednostavniji za manipulaciju. By the way, tu je i card reader. Mnogi preferiraju sve tri varijante. :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zar 6230i nije Plug & Play Nokia,kad se prikljuci njena memorijska se prijavi kao prenosna memorija,u tom slucaju mu i ne treba bug-oviti PC Suite!
Pozdrav 8)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Koristim je oko 6 meseci i zadovoljan sam kvalitetom slika, ok su pri jacem svetlu ali cim se malo zamraci zamute se, ali su ipak upotrebljive! Inace slike kada se prebace na komp izgledaju extra, a cak i kad se urade pristojno izgledaju! Sto se video zapisa tice on moze da traje neograniceno, tacnije ogranicen je samo kolicinom slobodne memorije!

PozZ

igopirko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 21:52
Kontakt:

Post od igopirko »

widi softwer sa oficialnog nokijinog sajta!a za kablic potrazi po prodawnicama,mada mislim da ide usb,ne rs232 prikljucak!!!

jerotije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od jerotije »

Hvala svima na pomoci. Vec sam dobio jednu ponudu za kabal za komp - 1000 din. Kupujem ga ovih dana a mozda i polovan-imam kombinaciju nesto jeftino. Zelim Vam svako dobro !

jerotije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

6230i

Post od jerotije »

Ako neko nudi ovaj mob na prodaju nek da ponudu. Sto povoljnije to bolje. Nisam bas dobar sa finansijama !

loman_bg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 28. Jun 2006. 01:33

Post od loman_bg »

imam ja 6230i....nisam nesto preterano odusevljen slikom kada se prebaci na PC....zapravo sve zavisi kako je slika slikana (pod kojim uslovima-sunce,kisa,mrak,zatvorena prostorija i sl).Mnogo su lepse slike koje su slikane na otvorenom,dok one koje su kreirane u nekoj prosotiji kada se prebace na PC sadrze tackice po sebi...

Odgovori