6230i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nemam ga ja, ali ga ima burazer, pa nešto malo znam. Kabl imaš, ali malo deru po servisima za njega (bio je oko soma din.), Pc-suite, imaš na nokiinom sajtu (ili bi barem trebalo - proveri), a slika je prosečna (obožavaoci motorole, i SE će reći katastrofalna
). U suštini nikakva optika, malo veća (1.3) rezolucija, i malo software-a da krpi optiku.
Ako ne nameravaš da kupuješ veliku karticu, i da prebacuješ velike količine (muzike, i slika), BT ti je mnogo bolja varijanta.
Bila je već rasprava na temu kabl-BT, brže-sporije . . . Kabl je brži, i ako se dobro sećam i bez PC-suite-a, komp 6230i vidi kao flash, a ako ti treba i sinhronizacija onda PC-suite. BT je malo lošiji po funkcionalnosti, trebalo bi da može da radi i sa PC-suite-om, ali i sa svojim software-om, ali mnogo jednostavniji za manipulaciju. By the way, tu je i card reader. Mnogi preferiraju sve tri varijante.

Ako ne nameravaš da kupuješ veliku karticu, i da prebacuješ velike količine (muzike, i slika), BT ti je mnogo bolja varijanta.
Bila je već rasprava na temu kabl-BT, brže-sporije . . . Kabl je brži, i ako se dobro sećam i bez PC-suite-a, komp 6230i vidi kao flash, a ako ti treba i sinhronizacija onda PC-suite. BT je malo lošiji po funkcionalnosti, trebalo bi da može da radi i sa PC-suite-om, ali i sa svojim software-om, ali mnogo jednostavniji za manipulaciju. By the way, tu je i card reader. Mnogi preferiraju sve tri varijante.

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Koristim je oko 6 meseci i zadovoljan sam kvalitetom slika, ok su pri jacem svetlu ali cim se malo zamraci zamute se, ali su ipak upotrebljive! Inace slike kada se prebace na komp izgledaju extra, a cak i kad se urade pristojno izgledaju! Sto se video zapisa tice on moze da traje neograniceno, tacnije ogranicen je samo kolicinom slobodne memorije!
PozZ
PozZ
imam ja 6230i....nisam nesto preterano odusevljen slikom kada se prebaci na PC....zapravo sve zavisi kako je slika slikana (pod kojim uslovima-sunce,kisa,mrak,zatvorena prostorija i sl).Mnogo su lepse slike koje su slikane na otvorenom,dok one koje su kreirane u nekoj prosotiji kada se prebace na PC sadrze tackice po sebi...