Nokia 6080

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Nokia 6080

Post od mihajlovic »

Slika

- 1.3 megapixel
- Music player, stereo FM radio and Visual Radio
- Bluetooth wireless technology
- Nokia Series 40 user interface
- Push to talk
- handset blinking light effect
- standby time of up to 12 days
- talk time of up to 3.5 hours
- Weighing 91 grams
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

mihajlovic, je te predlazem za Moda.

Napiši novu temu MOBILNISVET forum -> Nokia
Napiši novu temu MOBILNISVET forum -> Nokia

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

dobar je , odlicno izgleda , nekako pretpostavljam da ce ovo da bude skup model obzirom na izgled , izgleda bas nekako luksuzno 8) :wink: :D

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Dobar je i ja mislim da odlicno izgleda ali takodje mislim da ce da bude nesto kao 6030(lepo i jeftino).Videcemo kad izadje :)
MNJIH!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ovaj telefon je bas lep i mocno izgleda, a da li ce biti jeftin............cucemo od nasih derikoza u servisima :)
Kolika mu je okvirna cena?
5130+Koss the plug....

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Ovo sam ja našao na drugom sajtu:
Nokia 6080 is a budget phone with a conservative yet stylish design primarily targeted for users in Asia. Weighing at 91 g with dimensions of 105.4 x 44.3 x 18.6 mm, the phone would have tri-band GSM support, HSCSD, GPRS Class 10 and EDGE Class 6 support along with a 64K color TFT display, a VGA camera and a stereo FM radio to go along with it.

The supplied 850 mAh Nokia BL-5B battery should provide the phone with power for up to 3.5 hours of talk time and up to 300 hours of stand-by time. The Nokia 6080 will be available in black, gold and silver color variants and will be shipping in the fourth quarter of 2006 with an expected price tag of approximately 180 euro before taxes.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

+ nase derikoze+mladjin pdv=250 evra za nesto sto vec postoji u 6630. :uhuh:
tesko ce ovo poleteti kod nas
Hvala na informacijama Roy Fokker.
5130+Koss the plug....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hehe,DEL ti svaki post kad je nov telefon u pitanju isto pochinjesh... :D :wink: Jednostavan dizajn,jedino da vidimo koliko ce mu biti udobne tipke.. :roll:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Bice aktuelan kod devojaka... Ako je lep kao na slici, onda nije mnogo skup za one kojima je dizajn najbitniji... ali i ne vredi vise.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ocekivala sam mnogo vise od Nokie... A i u dizajnu su im popustili kriterijumi... :unsure:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

analysis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jun 2006. 02:30

Post od analysis »

Nokia me je razocarala.Pazi ti ove nove najavljene modele.Pazi softver n80.Pazi neki sport model.Da im nije bilo 3310,vec bi bila propala firma odavno.Revolucionarno dobri su i 7650 i 6630.A ostalo nista posebno bolje od konkurencije,ako nisu i gori.Malo sam preuvelicavao i preterivao :) u postu,ali to je zato sto sam razocaran u nokiu.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

analysis ti brate kad je prevagnulo na lose, dotaklo je dno :lol:
Nije bas toliko katastrofalno, ali koje su sad ovo fore vracanja po pamet?
Rade interface kao u doba 7210, strasno, a najgore je sto ce ljudi kupovati zbog svega bar dodatnih opcija :uhuh:
Mislim bas su zastranili po pitanju kvaliteta.
5130+Koss the plug....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Masterokrata, pa ti si se pre par postova kunuo u Nokiu 100%! U čemu je sad problem?

Za N80 stoji da ima problema, ali sa toliko tehnologije, model je u početku uvek malo nedorađen.

Ovaj fon ok izgleda, sa svedenim linijama, minimalistički, a kvalitetno. Za dugmiće stoji ono što reće Dex, a za tu (napolju) startnu cenu ni ostale fashion serije nisu ništa bolje (videli ste da mu je - handset blinking light effect, važna stavka)

:)

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Slazem se sa ninolina, i analysis, ,a necu razumeti nekog ko pukne 500-600e za N80 i kaze zadovoljan sam samo se resetuje,muti ekran,baterija pola dana...(kao kad kupite nova kola i ne mozete da ih vozite dok vam ne ugrade jos neki deo u njih jer su zaboravili ili :P ),ako izdvojim tu cifru za mobilni ima da radi vise nego odlicno a ne da cekam meseci da prodju da unaprede softver.

Odgovori