Nokia sa mreze
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia sa mreze
Ljudi kakva je razlika izmedju modela koji ima oznaku mreze, i koji nema oznaku mreze...? Recimo Nokia N70 ima oznaku TIM...?Trazio sam po forumu al nisam nasao....
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Razlika je sto je taj telefon sa oznakom TIM prodavan od strane TIM operatera uz neki postpaid paket za male pare, pa su ga nasi (pre)prodavci kupili, dekodirali, i sada ga prodaju za vece pare! Telefon radi, jedino sto ces mozda imati neku TIM ikonicu u telefonu i neka TIM-ova podesavanja, mada ne mora ni to da se desi...
PozZ
PozZ
Da si tražio našao bi. Pričalo se samo 20 puta. Ali ne mrzi me da ti ponovim. Razlika je u tome što uz original dobiješ sve što treba da dobiješ, a uz TIM dobiješ svu dodatnu čajniz opremu, ali koja ne opravdava razliku u ceni. Na TIMovoj dobijaš TIMova podešavanja za GPRS i MMS, koje na originalnoj nemaš. Koju god varijantu da kupiš ubrzo ćeš poželeti da promeniš firmware nanajnoviji, tako da je najbolje da to uradiš što pre (poželjno pri kupovini), ili u kućnoj radinosti. Kad se stavi novi firmware osim nalepnice na masci neće biti bukvalno nikakve razlike. Ako je nalepnica i originelane slušalice, razlog da daš više para, a imaš ih, samo napred, ali ja to ne bih radio. Imaš gomilu tema o budženju slušalica, čajniz kabl super radi, a kutija . . .
Ako sam nešto izostavio ne zameri mi, ali ovo ti je glavno, a sledeći put malo više "Traži"

Ako sam nešto izostavio ne zameri mi, ali ovo ti je glavno, a sledeći put malo više "Traži"

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
cvele32, Malone, ja imam N70 sa TIM mreze...
...Flashovanjem sam nakon 15 dana od kupovine uklonila sve sto softverski ima Timovo u telefonu...
...Apsolutno nikakvih problema s telefonom ni za tih 15 dana nisam imala, vec je razlog flashovanja bio iskljucivo da bih imala novu verziju firmware-a...
...A sto se tice dodatne opreme...ja sam dobila Full Pack iako je sa Tima...i verovatnije je da ce prateca oprema biti okrnjena ako ga uzmete da je samo naocigled cist telefon...Jer prodavci umeju da budze telefone...menjaju maske i flashuju ga da uklone trag neke druge mreze, a to nema inace nikakve veze sa kasnijim radom telefona...Ali uz takav telefon vrlo lako mozete da ostanete bez odgovarajucih propratnih detalja...
Znaci, slobodno uzmite N70 sa TIM mreze...prethodno u kompletnom testu telefona ovde na sajtu proverite sta je sve sadrzaj Full Pack-a...i nemojte da kupujete telefon uz koji ne dobijate sve to...To vam je moj savet...

Znaci, slobodno uzmite N70 sa TIM mreze...prethodno u kompletnom testu telefona ovde na sajtu proverite sta je sve sadrzaj Full Pack-a...i nemojte da kupujete telefon uz koji ne dobijate sve to...To vam je moj savet...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
janka_88, pa kad je takva situacija..i potvrdjena duzom garancijom onda nema dileme...
...Ali u Beogradu nije bas tako...na vecinu telefona garancija je 6 meseci, ako nadjes godisnju garanciju to je super...O dvogodisnjoj nema ni price...
...i onda upicane telefon...flashuju ga i prodaju kao original...to je tuzna slika sta se sve moze u Srbiji...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
cvele32, bas za n70 nema futrola, ali ima onih Nokia univerzalnih .... http://www.nokia.co.uk/nokia/0,8764,90120,00.html ...ja sam u Comtrade-u video neke od onih koznih, horizontalnih futrola ali nisam pitao za cenu jer mi se nisu svidele i nisu mi odgovarale .....
pozdrav...
pozdrav...