8800, grey titanium special edition
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
u jbt napadoste coveka ni zbog chega...
1. niko se nije rodio naucen pa ni mi nismo znali da postavljamo slike do ne davno...
2. ako ga je zanimalo nase misljenje o telefonu nemora da znaci da se covek odmah hvalio
3. na jednom domacem forumu pre jedno mesec dana cini mi se sam isto bio napadnut kako sam burzuj, ovakav onakav, snob, lazov i sl. samo zato sto sam napisao da posedujem n80, znaci strasno...
bila je otvorena tema, ja reko eto ljudi uzeo sam telefon bla bla bla napisem prednosti, mane i onda oni pocnu ti lazhes, ti si ovakav ti si onakav tj moderator tog foruma... a samnom su u kupovinu telefona isli dr. nick riviera i sir oliver i oni lepo kazu ma covek ima taj telefon bili smo sa njim kad ga je uzimao i onda su se strasti malo smirile, inace taj forum me je extra razocarao tako da ga vise ne posecujem toliko cesto
@topic
telefon kao telefon je ok
meni se licno ne svidja, imao sam priliku da se poigram malo sa njime, meni kao meni je ok odradjen ali oblik i velicina nisu za mene... na slikama je mnogo lepsi nego uzivo
ako si vec hteo neki fancy dobar telefon imao si recimo motorolu v3x koja je po meni mnogo lepsa i funkcionalnija od ovog aparata koji si ti izabrao, ali kao sto neko rece, svako ima svoj ukus
1. niko se nije rodio naucen pa ni mi nismo znali da postavljamo slike do ne davno...
2. ako ga je zanimalo nase misljenje o telefonu nemora da znaci da se covek odmah hvalio
3. na jednom domacem forumu pre jedno mesec dana cini mi se sam isto bio napadnut kako sam burzuj, ovakav onakav, snob, lazov i sl. samo zato sto sam napisao da posedujem n80, znaci strasno...
bila je otvorena tema, ja reko eto ljudi uzeo sam telefon bla bla bla napisem prednosti, mane i onda oni pocnu ti lazhes, ti si ovakav ti si onakav tj moderator tog foruma... a samnom su u kupovinu telefona isli dr. nick riviera i sir oliver i oni lepo kazu ma covek ima taj telefon bili smo sa njim kad ga je uzimao i onda su se strasti malo smirile, inace taj forum me je extra razocarao tako da ga vise ne posecujem toliko cesto
@topic
telefon kao telefon je ok
meni se licno ne svidja, imao sam priliku da se poigram malo sa njime, meni kao meni je ok odradjen ali oblik i velicina nisu za mene... na slikama je mnogo lepsi nego uzivo
ako si vec hteo neki fancy dobar telefon imao si recimo motorolu v3x koja je po meni mnogo lepsa i funkcionalnija od ovog aparata koji si ti izabrao, ali kao sto neko rece, svako ima svoj ukus

Evo ovako necu vise pisati jer ako ne mogu da vam objasnim sta da radim. Nisam postavio ovu temu da bi se hvalio, sta imam od toga nisam klinac samo sam hteo da cujem misljenje drugih jer mogu da ga prodam ako hocu i to je sve. Mislim sta da vam kazem nego da ako mislite da sam postavio ovu temu da bi se hvalio ste DEBILI!!!!!Jager napisao:milane91, pa sta ce mu n93? Mislis da bi se snasao sa njim?Svako kupuje telefon po svojim potrebama i znanju koriscenja .... majstoru je izgleda sasvim dovoljno to sto nudi 8800
![]()
Misliiiiiiiiiim ..... danas kupiti TAKAV telefon za TAKVE pare?!?!
Best regards
zorane83ns, pazi možda jesi malo pretenciozno zvučao, ali verujem da nisi tako mislio, i to stvarno nije povod za ovakve komentare i prozivke. Ja ti se u ime ovih Srbendi izvinjavam.
Ja lično ne volim ovaj telefon i to sam i rekao na forumu, ali to je stvar ukusa i potrebe. I mene su društvu čudno gledali što sam uopšte bacio pare na 6680. Takođe stoji činjenica da ni jedan čak i vrhunski telefon (možda i nikada) neće u potpunosti moći da zameni prosečan telefon u saradnji sa par zasebnih uređaja. Ovde prvenstveno mislim na MP3, Foto, GPS . . .

Ja lično ne volim ovaj telefon i to sam i rekao na forumu, ali to je stvar ukusa i potrebe. I mene su društvu čudno gledali što sam uopšte bacio pare na 6680. Takođe stoji činjenica da ni jedan čak i vrhunski telefon (možda i nikada) neće u potpunosti moći da zameni prosečan telefon u saradnji sa par zasebnih uređaja. Ovde prvenstveno mislim na MP3, Foto, GPS . . .

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
zoran83ns,prvu recenicu koju si napisao je bila ova ako se ne secas:"Nova nokia za azijsko trziste, voleo bi da malo prokomentarisemo na ovu temu jer sam ga ja kupio ali u USA jer ga u Srbiji nema."tu se vec vidi kako se hvalis time sto si ga ti tamo kupio a ovde ga nema,onda si krenuo da nam mazes oci nekim slikama sa stranih sajtova,a onda si presao na tvoje slike,e kad smo utvrdili da je to obican 8800 black,tako izgleda na slikama,onda znaci da se moze kupiti u srbiji,dobro rekao si da smo debili(ili si rekao da sam ja debil)sad to opet ponavljas,dobro je nisi zaboravio srpski recnik
Onda si nam drzao lekciju o 3g kako ga u srbiji nema,daj necu vise da se svadjam i nemoj pisati vise gluposti da si lepo hteo da cujemo komentare lepo bi dao slike koje si ti slikao i rekao ja sam sad uzeo ovaj telefon sta mislite o ovom telefon,kako vam se svidjaju funkcije,izgled,ocenite da li je bolji ovaj ili neki drugi,zbog cega.A to kad si dosao i tako napisao izgledalo je kao da si rekao ja imam ovaj skup telefon koji vi nemate bednici.Pozzz

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Mirko BGD,ne mislis mozda na burek!?Ni ja ga ne posecujem bas nesto preterano,ima svakavih likova (dosta si video i sam u temi flasovanje BB5 Nokia preko DKU kabla) ali recimo da nisu losi za provereno ispravan softver,caskanje i slicno,ali to je problem sa mnogim forumima,cak i sa ovim,i to cesto,jer ne mogu oni (administracija) toliko da ih obrisu koliko takvi mogu da ispisu!
Imenjace,ne napadaju te oni tek onako,stvarno ti je tema pomalo pretenciozna,necu sad da ulazim u to zasto,ali ako ti kazu da se hvalis telefonom koji nije nesto narocito,samo ima to Special Edition kad si mogao da uzmes recimo 2 (DVE) N80 za te pare i da uzivas brate koliko funkcija,i to jos kakvih,ima taj telefon,dok je 8800 samo za hvalisavce ili biznismene (nekad je vrlo tanka linija izmedju te dve sorte ljudi) koji ne zale para da imaju tako nesto sto se smatra unikatom po dizajnu ili materijalu izrade ali je to u sustini jedna sasvim prosecna series 40 Nokia (recimo 6230,mada sumnjam da ima i sve njene funkcije) i nije bas toliko odusevljavajuca za ljude koji dolaze na ovaj forum zbog informisanja o novim tehnologijama,funkcijama... a ne bas bogzna koliko o dizajnu i bacanju para na takve"unikate"jer ipak ne vrede toliko po realnim shvatanjima!
Pozdrav
Imenjace,ne napadaju te oni tek onako,stvarno ti je tema pomalo pretenciozna,necu sad da ulazim u to zasto,ali ako ti kazu da se hvalis telefonom koji nije nesto narocito,samo ima to Special Edition kad si mogao da uzmes recimo 2 (DVE) N80 za te pare i da uzivas brate koliko funkcija,i to jos kakvih,ima taj telefon,dok je 8800 samo za hvalisavce ili biznismene (nekad je vrlo tanka linija izmedju te dve sorte ljudi) koji ne zale para da imaju tako nesto sto se smatra unikatom po dizajnu ili materijalu izrade ali je to u sustini jedna sasvim prosecna series 40 Nokia (recimo 6230,mada sumnjam da ima i sve njene funkcije) i nije bas toliko odusevljavajuca za ljude koji dolaze na ovaj forum zbog informisanja o novim tehnologijama,funkcijama... a ne bas bogzna koliko o dizajnu i bacanju para na takve"unikate"jer ipak ne vrede toliko po realnim shvatanjima!
Pozdrav

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
zoran83ns, iskreno, bacio si pare. Ako si student sta ce tebi takav telefon? Nokia je napravila tej telefon za, ko sto Lomnica_city rece, hvalisavce i biznismene. U stvari za biznismene koji su hvalisavci, da jednostavno iskazu prestiz. Taj telefon nema ama bas ni jednu funkciju koja bi mogla da impresionira a kostaaaa... Naj iskrenije, da mi ponude da biram hocu li da nosam i da koristim taj telefon (pod uslovom da moram da ga koristim, da ne smem da ga prodam) ili ovu moju 6630, bez ikakvog razmisljanja bih se odlucio za drugu varijantu. Na prvom mestu su mi uvek bile funkcije a dizajn i izrada u drugom planu.
Pozdrav
Pozdrav

- Pavle
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
- Kontakt:
Pa nije mi jasno da student kupuje taj telefon koji NE ZNAM ko kupuje...zaista. Cak mislim da i ruski mafijasi koje je neko gore pomenuo vode racuna da im gedzeti budu u trendu.
Po meni je veci prestiz nositi N80
))) (ne hvalim se) nego ovu nokiu koja nema NITI jedan jedini perk za koji covek moze da se uhvati i da kaze - e ovo je kvalitetno...
To iskreno mislim, iako ne smatram da je N80 najbolji telefon...da neko opet ne krece o pretencioznosti.
Po meni je veci prestiz nositi N80

To iskreno mislim, iako ne smatram da je N80 najbolji telefon...da neko opet ne krece o pretencioznosti.
N80