Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Li-ion baterije ne valja prazniti do kraja,vise steti nego sto koristi,i pune se samo dok ne pokaze da je pun,znaci oko 2 sata!
Ninolina,Miskoni,Pollo,eeeeeverybody... :P :lol:
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lomnica_city, :P :P :P
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Slobodno prekidaj "formatiranje" (formiranje) i ubaci karticu. Inače, uz telefon ti sleduje i adapter za memorijsku karticu. Kabl i CD se podrazumevaju, mada je CD, odnosno softver na istom, već zastareo sigurno. Nadam se da si dobio ACP-12 punjač, a ne ACP-7 koji naši prodavci "mLogo vole"... :dry: Možeš da kupiš DKU-2 kabl u nekim radnjicama, mislim da je oko 10€.

Ninolina, Lomnice, :P :P i :P :lol:

P.S. Osušiše mi se usta, skroz! ;)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

b_udder napisao:milan91, ako su ti programi instalirani na karticu, vecina ce ih raditi i posle formata telefona ..... jedino mozda izgubis podesavanja i slicno...

pozdrav...
Svi programi su instalirani na kartici,ali znas koji imam problem ja sam napravio jedan folder programi i tu drzim i kad izvadim karticu iz telefona i vratim svi programi "iskoce" iz foldera i budu i meniju i onda moram da ih vracam,a to me izludjuje.Evo sad sam probao da video i meni krene da koci tako jedno 2min i posle je sve glatko normalno,ponekad malo zastane i nastavi lepo.

:P :P ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Avg 2006. 15:48
Kontakt:

Post od pollo »

a kako izgleda adapter!?:}jel to onaj deo sa pored memoriske kartice gde pishe"push"...!?ma duduk sam,priznajem....totalno sam se izgubio sam fonom,treba mi vremena da se naviknem...sad nemogu da nadjem melodije ,sve se motam u krug ali i prilicno sam premoren....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

pollo, da to je taj deo na kome pise push ;) :) Polako bolje ostavi telefon lezi da spavas i lepo ujutro ustanes i nadjes i ubacis u fon sve sto ti treba :) ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Meni dosta programa nije radilo posle formatiranja fona iako su na kartici bila,ustvari to je vecinom kod igrica pa nece da rade posle formata a programi tu i tamo...

U bre,samo se plezite... :P :D

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

hehe....push,push...push it:}
nasao sam melodije....
ma milane,djavo neda mira...znas kako je kad dobijes novu igracku:}
sad jos treba da ubacim sms konfiguraciju...al naravno i to ce biti zeznuto kao i mms....

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ne treba da ubacujes,on sam cita SIM message center i mozes odmah da saljes SMS! :P
Pozdrav 8)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Posle formatiranja, ne rade java aplikacije i igre, a retko koja sis app ,al stvarno retko.
pollo dobro dosao
pozdrav :)
6630

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

pa video sam vec kod pocetka formatiranja da su nestale igrice...a posto nisam dobio ins.disc a ni kabal ima da oprasim!
iiii...zasto mi se restartuje telefon non stop...ma nekad ne prodje ni par minuta,pocnem da kucam poruku kad ono...pljus!i jos nesto....kad ubacim ext.memoriju on ga ne prepoznaje i nece da se zatvori onaj mali duguljasti poklopac...ili sam ja totalni mentol....!?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da nisi okrenuo naopachke karticu pa je nisi ugurao kako treba?Treba da se chuje ono malo "shkljoc" kad gurnesh karticu... :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

pollo, glupo pitanje: da li si okrenuo karticu na pravu stranu? kontakti idu na gore
... to sto ti se fon resetuje sam od sebe je bio problem sa starijim verzijama firmvera .... ako to nastavi da se desava reklamiraj ga i flesovace ga ..... ukoliko nije to neka ti zamene telefon ..... moraces da budes uporan posto je ocigledno da si tel kupio u nekoj "slabijoj" radnji ...... igre ne dolaze uz 6630, tj. nisu instalirane niti ih ima na cd-u ..... taj cd i nije toliko bitan ali za kabl su te ispalili ....

pozdrav...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

neka mu neko da code za proveru razgovora... to sam zaboravio... :oops: mozda je phone bio korishcen, tj. polovan... i mozda ima virus pa ti se zbog toga restartuje...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vlaki, evo sifre za life timer...*#92702689#
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

da,ubacio sam karticu...nego,nije mi bilo jasno zasto zubci idu sa zadnje strane ali dobro...cini mi se da je kod digitalca kontra sto je i logicnije...
anyway,resetovao se kada se formatirao ...sada vise def.ne ali videcemo jos!
sifru sam probao...sve same nule,ok je!
za kabal...ne znam sta da radim posto nisam iz bg-a!
nego,64mb memorije...malo se presecaju slike kada se ulazi u neki meni...jel to normalno ili je zbog malo memorije!?
i zasto su u parametrima za ovaj fon na sajtu dati mobtelovi parametri...a 064!?
hvala ljudi...forum je sjajan!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

eo ti za 64 -> http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22450

Samo uzmi i izaberi tamo Nokia 6630 i gotovo...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

pollo, kako to mislis "slike se presecaju"? ...... Symbian telefoni su sporiji od "obicnih" tako da mu treba vremena da ucita "skinove" za ekran u koji ulazis ..... kao kada prvi put ulazis u glavni meni po ukljucenju telefona ..... trebace mu 2sec. da ucita sve .... ali posle ce sve biti ok ...

pozdrav...

macko_^
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 06. Jun 2006. 18:45

Post od macko_^ »

Zdravo! Imam 1 pitanje za vas:
Dali postoi program na koji mogu da poddesim da mi evidentira svaki razgovor koliko traje i kosta i da na kraj meseca imam uvid koliko sam za taj mesec potrosio. Da ja mu namestim cena minuta na moje tarife i da mu namestim vremetrajanje skupa tarifa (08:00-20:00) i evtina tariva (20:00-08-00) i da mi se svaki povik i svaka sms evidentira. Nesto su mi posledne racuni velike pa hteo sam da imam uvid u to koliko trosim. HVALA
Pozdrav :D :D :D

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

macko_^, postoji ovaj program... dashfly-minutes-2-1-3936
Proveri, chini mi se da zadovoljava tvoje potrebe... :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Odgovori