.pdf i .doc reader za 6270/6280
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
.pdf i .doc reader za 6270/6280
Zanima me da li je neko uspeo da nadje neki software koji omogućava pregled ili još bolje i editovanje pdf i doc fajlova, a koji može da se instalira na nokia 6270/80.
znam da sličan software imaju npr. samsung D600 i D800/820
Ja sam našao neke ali oni idu na telefone koji su serie 40. A po pretraživaču ovog sajta 6270 ne spada u te telefone....
Ako neko može da mi pomogne/pojasni bio bih mu veoma zahvalan
znam da sličan software imaju npr. samsung D600 i D800/820
Ja sam našao neke ali oni idu na telefone koji su serie 40. A po pretraživaču ovog sajta 6270 ne spada u te telefone....
Ako neko može da mi pomogne/pojasni bio bih mu veoma zahvalan
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
neminik, postoje neke Java aplikacije, ali ko god je probao kaze da ne valjaju...tako da nazalost neces moci da citas Office dokumenta na S40 teleofnu....A u D600 je to fabricki ugradjeno ni na njemu ne bi radio neki dodatni Java program... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
to znaci 6270 ipak pripada telefonima S40? s'tim što još uvek ne postoji odgovarajući programčić koji bi omogućio pregled.
na sajtu www.nokia.com (software market) nude pod bussines programima Office2Go koji podržava ovaj telefon, pa ne znam jeli on od neke koristi
na sajtu www.nokia.com (software market) nude pod bussines programima Office2Go koji podržava ovaj telefon, pa ne znam jeli on od neke koristi
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Svakako da,po mom licnom misljenju,6680 izgleda elegantnije i cvrsce i od 6630 i od N70 koji su skoro celi od plastike (mislim na oklop) ali zato ima losiju kameru od N70,nema radio i ima manje interne memorije,to je od onog bitnog!
E sad,dal tebi treba sto veca rezolucija kamere ako te slike planiras da postavljas na neki 19" monitor kao wallpaper-e (jer za izradu ipak nisu dovoljno kvalitetne ove Nokia kamere) i dal ti je bitan toliko taj radio?Ako nije,onda ustedi jedno 40-ak eura i kupi 6680 jer je iznutra isti telefon kao N70 sem tih par razlika ako vec zelis smartphone do nekih 250-ak eura!
Ako ti je budzet veci ili ti je kamera jako bitna onda se isprsi jos toliko i kupi N70,neces pogresiti jer je takodje sjajan telefon,mada jeftinije i plasticnije izrade (i dalje mislim na oklop) ali ako ti nije mnogo bitna estetika onda... to je to!
6630 je jos uvek dobar telefon,po nekima ruzan,po nekima lep,ali po svima je jos uvek jedan odlican smartphone iako malo plasticniji i izradjen od losijih materijala od 6680!
Pozdrav
E sad,dal tebi treba sto veca rezolucija kamere ako te slike planiras da postavljas na neki 19" monitor kao wallpaper-e (jer za izradu ipak nisu dovoljno kvalitetne ove Nokia kamere) i dal ti je bitan toliko taj radio?Ako nije,onda ustedi jedno 40-ak eura i kupi 6680 jer je iznutra isti telefon kao N70 sem tih par razlika ako vec zelis smartphone do nekih 250-ak eura!
Ako ti je budzet veci ili ti je kamera jako bitna onda se isprsi jos toliko i kupi N70,neces pogresiti jer je takodje sjajan telefon,mada jeftinije i plasticnije izrade (i dalje mislim na oklop) ali ako ti nije mnogo bitna estetika onda... to je to!
6630 je jos uvek dobar telefon,po nekima ruzan,po nekima lep,ali po svima je jos uvek jedan odlican smartphone iako malo plasticniji i izradjen od losijih materijala od 6680!
Pozdrav

ninolina napisao:E bas je glupo ...ma, symbian rules...hehehe...![]()
![]()
Tako da neminik, ako ti je to neophodno, da baratas sa Office dokumentima...kupi lepo telefon sa OS-om i uzivaj...![]()
Nisam siguran da se u potpunosti moze baratati office dokumentima,preciznije Word-om. Naime,imam instaliran quickoffice i sve sto otvara jeste text,a ne i slike,grafike,seme(sto mi dobro dodje za puskice na ispitima) i dr. kao na kompu. Da li ima neka caka da se ucitaju grafici ili stvarno ne moze?
I sa office suite isti slucaj.
Pozdrav
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
milann, imas noviji i bolji program za rad sa Office dokumentima a zove se Office Suite...
...on omogucava i pregled Word dokumenata sa slikama i Excell dokumenata a znas da postoji i program za .pdf fajlove...A mnogo brze otvara dokumenta od Quick Office-a...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
b-udder,postajem malo dosadan,ali uploadovao sam ovde http://rapidshare.de/files/32916288/Doc.doc.html mali WORD dokumenat gde sam nacrtao jedan krug i koordinantni sistem. Ako mozes skini ga i javi da li ti telefon prepoznaje grafike.
p.s. Slike u jpg formatu se pokazuju i kod mene ako si na njih mislio.
Pozdrav
p.s. Slike u jpg formatu se pokazuju i kod mene ako si na njih mislio.

Pozdrav