Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Meni hot swap radi najnormalnije. Ama bas nikakvih problema nemam. I sto rece Masterokrata, ne znam sta bih radio kad bih morao svaki put da gasim telefon ili zatvaram sve aplikacije ili sta vec.
ninolina, ne znam zasto bi hot swap stetio telefonu i kartici. Ne verujem da bi proizvodjaci to uopste pravili da je lose. Mislim da kada otvoris ona vratanca, fon odradi sve sto je potrebno da se kartica bezbedno ukloni.
vlajche, pa ne znam kako je na ostalim telefonima...ali na N70 , kad kliknes na taster ON/OFF pojavi se, pored ostalih, i opcija Remove mem. card...e sad, verovatno treba, ako nista drugo, bar vaditi karticu tek nakon izbora te opcije, a ne u sred rada telefona...Ni to nije proizvodjac za dzabe stavio u softwer...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Napravila sam neke pocetnicke greske, instalirala sam neke yeti igrice na telefon, i jedna od njih je pocela da pravi problem, ubrzo mi je, iako sam je propisno zatvorila pokazivalo da je i dalje open, krenula sam da ih izbrisem sve, pa posto nije moglo iz app. managera, koristila sam system explorer, medjutim, aplikacije obrisala jesam, ali ostale su ikonice, koje namam pojma kako da eliminisem, sem da ih stavim u neki folder, a to mi bas i nije resenje.....
Neka dobra ideja?
Resetuješ Symbian,držiš pritisnut taster (Pen),sačekaš da se sve podigne..zatim,Tools/Manager/Remove,ili ako si već to odradila..onda skoniš ikone..ali,kažem,trebalo je prvo to odraditi kod programa koji su rezidentni u RAMu..
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1
Evo samo da napisem da sam resila problem, mozda ce nekom biti korisno...
Dakle, preko appman-a sam pronasla file path doticnih ikonica koje su ostale neuklonjene, E/system/apps/pa ime file-ova(brojke su u pitanju) i onda preko fexplorera ih lepo uklonila i odahnula.
Hvala Savo na savetima, koristice mi da poznajem i taj nacin resenja problema koji si prezentovao.
Pozz
pollo, imas program Ultimate.Voice.Recorder.v2.34m...on radi u pozadini i ne treba za svaki razgovor da ga posebno ukljucujes...postoji i novija varzija v2.35...ali je nestabilna tako da ti je ne bih preporucila...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ma ja sam napisao:Stavio sam neku slicicu umesto obicnog logo-a operatera.. E sad necu vise taj logo nego hocu da vratim na onaj obican ko da nista nisam menjao?
Da vas pitam nesto. Telefon mi je relativno nov znaci mator je 2 meseca, a tastatura (pretpostavljam zbog igrica) mi je se "razgazila" ko da je telefon 2 godine star. Pogotovu (sto je logicno) se olabavio djojstik i malo manje levi i desni soft.
Znaci uzmem 6630 od druga koji ga je skoro kupio i velika je razlika. Ja se jos nisam usudjivao da otvaram tel pa ne znam, jel ovo zavisi samo od tastature, ili su se razgazili oni kontakti na samom telefonu.
Ako je u pitanju tastatura, zamena doticne bi resila ovaj problemcic!
Pa ja sam ga otvarao, dakle tastaturu mozes da zamenis samo kada skines masku sa prednje strane , ja ne vidim sta bi jos moglo da utice osim tastature.
pozdrav
P.S. dalje od toga nemoj da otvaras ja sam se pravio pametan pa hmm..
Pa razgazila mu se samo tastatura od korishcenja...U krajnjem sluchaju ako mislish da nije to idi u prodavnicu i pre nego shto pazarish stavi je i probaj dal ti bolje pasuje...
Jedno pitanje. Dobio sam HS-23 slušalice, i priključio sam ih na 6630.
Sve odlično radi osim tastera za kontrolu zvuka na slušalicama.
E sad me zanima da li to radi samo na N seriji ili je to kvar na slušalicama?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.