Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
spooky, imam N70 već oko 6 meseci i mene ne prestaje da oduševljava... ...a meni je i po dizajnu extra, ali to je već stvar ličnog ukusa...Sad i ne mogu da se zamislim sa telefonom koji nema symbian...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
spooky, ja imam slicnu dilemu kao i ti samo sto se ja razmisljam izmedju 3250 i 6233, N70 je dobar telefon ali mi se ne svidja ni izgled ni to sto ga svako ima. U svakom slucaju niko odje ti nece preporuciti 6280 iz MNOGO razloga tako da njega u startu otpisi.
Sta mislite o mojoj dilemi 3250 ili 6233?
P.S.
Trenutno koristim SE W800i
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Jedno pitanjce vezano za Symantec Security?Treba li sta da se uradi pre ili posle instalacije,posto ga jos nisam instalirao i isplati li se instalirati Yahoo Go? Posto sam novi u simbianu...???Mozda su bile vec neke teme osnova kod simbiana pa ako moze link. Hvala
hvala drugari polako pocinjem da se opredeljujem za n70,jos samo da nadjem povoljnu cenu i vrh. Nisam imao simbian telefon pa sam pomalo skeptik ali nema veze kad je drugima dobar bice valjda i meni!:D
Hifi napisao:Jedno pitanjce vezano za Symantec Security?Treba li sta da se uradi pre ili posle instalacije,posto ga jos nisam instalirao i isplati li se instalirati Yahoo Go? Posto sam novi u simbianu...???Mozda su bile vec neke teme osnova kod simbiana pa ako moze link. Hvala
Izgleda da nece trebati,pronasao sam link o onome sto me interesuje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.