ninolina, ne znam zasto bi hot swap stetio telefonu i kartici. Ne verujem da bi proizvodjaci to uopste pravili da je lose. Mislim da kada otvoris ona vratanca, fon odradi sve sto je potrebno da se kartica bezbedno ukloni.
Nokia 6630
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- 
				vlajche
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
 - Kontakt:

Meni hot swap radi najnormalnije. Ama bas nikakvih problema nemam. I sto rece Masterokrata, ne znam sta bih radio kad bih morao svaki put da gasim telefon ili zatvaram sve aplikacije ili sta vec.
ninolina, ne znam zasto bi hot swap stetio telefonu i kartici. Ne verujem da bi proizvodjaci to uopste pravili da je lose. Mislim da kada otvoris ona vratanca, fon odradi sve sto je potrebno da se kartica bezbedno ukloni.

- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

vlajche, pa ne znam kako je na ostalim telefonima...ali na N70 , kad kliknes na taster ON/OFF pojavi se, pored ostalih, i opcija Remove mem. card...e sad, verovatno treba, ako nista drugo, bar vaditi karticu tek nakon izbora te opcije, a ne u sred rada telefona...Ni to nije proizvodjac za dzabe stavio u softwer... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						Napravila sam neke pocetnicke greske, instalirala sam neke yeti igrice na telefon, i jedna od njih je pocela da pravi problem, ubrzo mi je, iako sam je propisno zatvorila pokazivalo da je i dalje open, krenula sam da ih izbrisem sve, pa posto nije moglo iz app. managera, koristila sam system explorer, medjutim, aplikacije obrisala jesam, ali ostale su ikonice, koje namam pojma kako da eliminisem, sem da ih stavim u neki folder, a to mi bas i nije resenje..... 

Neka dobra ideja?

Neka dobra ideja?
- Sava Savanović
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
 - :: RedmiNote3Pro

- Sava Savanović
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
 - :: RedmiNote3Pro

Evo samo da napisem da sam resila problem, mozda ce nekom biti korisno...
Dakle, preko appman-a sam pronasla file path doticnih ikonica koje su ostale neuklonjene, E/system/apps/pa ime file-ova(brojke su u pitanju) i onda preko fexplorera ih lepo uklonila i odahnula.
Hvala Savo na savetima, koristice mi da poznajem i taj nacin resenja problema koji si prezentovao.
Pozz

Dakle, preko appman-a sam pronasla file path doticnih ikonica koje su ostale neuklonjene, E/system/apps/pa ime file-ova(brojke su u pitanju) i onda preko fexplorera ih lepo uklonila i odahnula.
Hvala Savo na savetima, koristice mi da poznajem i taj nacin resenja problema koji si prezentovao.
Pozz
- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

pollo, imas program Ultimate.Voice.Recorder.v2.34m...on radi u pozadini i ne treba za svaki razgovor da ga posebno ukljucujes...postoji i novija varzija v2.35...ali je nestabilna tako da ti je ne bih preporucila... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

Oljice, java aplikacije uvek završavaju u brojčanim folderima u okviru C ili E:\System\Apps\ i ovo što je Sava predložio ne bi pomoglo.
pollo, možda bi ti se svideo Psiloc Extended Recorder, ima opciju snimanja u ADPCM wav što je mnogo kvalitetnije od AMR formata.

pollo, možda bi ti se svideo Psiloc Extended Recorder, ima opciju snimanja u ADPCM wav što je mnogo kvalitetnije od AMR formata.
● PRAVILA FORUMA ●
						- 
				vlajche
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
 - Kontakt:

Baci pogled na ovu temu:ma ja sam napisao:Stavio sam neku slicicu umesto obicnog logo-a operatera.. E sad necu vise taj logo nego hocu da vratim na onaj obican ko da nista nisam menjao?
viewtopic.php?t=7024&start=0
Da vas pitam nesto. Telefon mi je relativno nov znaci mator je 2 meseca, a tastatura (pretpostavljam zbog igrica) mi je se "razgazila" ko da je telefon 2 godine star. Pogotovu (sto je logicno) se olabavio djojstik i malo manje levi i desni soft. 
Znaci uzmem 6630 od druga koji ga je skoro kupio i velika je razlika. Ja se jos nisam usudjivao da otvaram tel pa ne znam, jel ovo zavisi samo od tastature, ili su se razgazili oni kontakti na samom telefonu.
Ako je u pitanju tastatura, zamena doticne bi resila ovaj problemcic!
Zar ne?

Znaci uzmem 6630 od druga koji ga je skoro kupio i velika je razlika. Ja se jos nisam usudjivao da otvaram tel pa ne znam, jel ovo zavisi samo od tastature, ili su se razgazili oni kontakti na samom telefonu.
Ako je u pitanju tastatura, zamena doticne bi resila ovaj problemcic!
Zar ne?
- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

Radi na telefonima koji imaju kompletnu podršku za te sluške. Ni na N70 nažalost ne rade ta tri tastera... 

● PRAVILA FORUMA ●