ID Identifikator
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Sava Savanović
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
- :: RedmiNote3Pro
ID Identifikator
Postoji li aplikacija koja razotkriva skriveni ID.Dakle,neko me pozove,a sakrije ID,pa ukoliko na n6630 imam instaliranu aplikaciju za hidden ID,vidim broj na display-u,ili sl.
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1
Re: ID Identifikator
to moze da ti odradi samo operater postoji takva mogucnost, naravno ne za obicne smrtnikeSava Savanović napisao:Postoji li aplikacija koja razotkriva skriveni ID.Dakle,neko me pozove,a sakrije ID,pa ukoliko na n6630 imam instaliranu aplikaciju za hidden ID,vidim broj na display-u,ili sl.

Sava Savanović, ako poznajes nekog operatera ili ako te taj broj ucestalo zove,isklucis mob,treba i on da te pozove dok ti je iskljucen mobilni,tebi stize poruka da imas propusten poziv sa tog broja,radilo je na mts,na telenoru nikad mi i nestizu izvestaji sa prop. pozivima ili je to prava retkost za ovu mrezu 

- Jager
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
- Kontakt:
6630 app, za ovaj fazon nisam znao da ti prijavi broj telefona i za propustene pozive sa skrivenih brojeva!
Ja sam uspeo na drugi nacin da po neki put dodjem do broja... ukoliko je onaj ko zove ostao malo duze na vezi i ako se ja ne javim, preusmereni su mi pozivi na voice mail. E pa ako je bar pola sekunde "ostavljao poruku" onda si ga upecao
Ovo je radilo ma MTS-u, pre sta znam... mozda pola godine.. da li i sada radi, ne znam

Ja sam uspeo na drugi nacin da po neki put dodjem do broja... ukoliko je onaj ko zove ostao malo duze na vezi i ako se ja ne javim, preusmereni su mi pozivi na voice mail. E pa ako je bar pola sekunde "ostavljao poruku" onda si ga upecao

Ovo je radilo ma MTS-u, pre sta znam... mozda pola godine.. da li i sada radi, ne znam
- Sava Savanović
- Redovni učesnik
Re
@ninolina
Nina,kako znaš da je "ONA"!

@nbnebojsa
Nisam gledao na mts site-u spisak servisa,da li postoji i taj u opciji,ili je to Xtra!

@6630 app
Meni stiže info o proputenom pozivu sa 063.
@Jager
Da li je isto i na govornoj pošti?
Da,pod Tools je Voice Mail opcija.Nisam to nikada koristio..evo,na n6630 sam pokrenuo VoiceMail,ali mi izbacio prozorče da ukucam broj..:
"No voice mailbox number.Define: "
Aha,iščitah "Help".Dakle,sa "Find" odem u Voice Mailbox imenik,izaberem broj, koga,ukoliko dobijem poziv,mogu da skrenem(opcijom "Divert"),na Voice Mailbox.Ok,jasno..i na kraju Help-a piše da za svaki broj mogu da imam poseban Voice Mailbox.Sve je jasno..samo ne znam da li se ta usluga naplaćuje(i koliko)na mts-u(a ne vidim zato se ne bi naplaćivala,koristiš njihov prostor na serveru za snimanje svojih Mail Voice preusmerenih poziva).
Any info?
..da se vratimo na temu,dakle,ukoliko je VoiceMailbox aktiviran,a taj me neko pozove sa hidden IDa,kada čekiram Voice Mailbox,dobiću full ID?

@nbnebojsa
Nisam gledao na mts site-u spisak servisa,da li postoji i taj u opciji,ili je to Xtra!

@6630 app
Meni stiže info o proputenom pozivu sa 063.
@Jager
Da li je isto i na govornoj pošti?
Da,pod Tools je Voice Mail opcija.Nisam to nikada koristio..evo,na n6630 sam pokrenuo VoiceMail,ali mi izbacio prozorče da ukucam broj..:
"No voice mailbox number.Define: "
Aha,iščitah "Help".Dakle,sa "Find" odem u Voice Mailbox imenik,izaberem broj, koga,ukoliko dobijem poziv,mogu da skrenem(opcijom "Divert"),na Voice Mailbox.Ok,jasno..i na kraju Help-a piše da za svaki broj mogu da imam poseban Voice Mailbox.Sve je jasno..samo ne znam da li se ta usluga naplaćuje(i koliko)na mts-u(a ne vidim zato se ne bi naplaćivala,koristiš njihov prostor na serveru za snimanje svojih Mail Voice preusmerenih poziva).
Any info?
..da se vratimo na temu,dakle,ukoliko je VoiceMailbox aktiviran,a taj me neko pozove sa hidden IDa,kada čekiram Voice Mailbox,dobiću full ID?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: Re
"Ona" je mreža, a ne osoba...procitaj ponovo moj post i bice ti jasno...Sava Savanović napisao:@ninolina
![]()

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Sava Savanović
- Redovni učesnik
Re: Re
@Jager
Zvao sam podrsku na mts-u,operater kaze da u Voice Mailbox-u ukucam 06470tvojbroj bez 064..na koji divertujes pozive pod opcijama..All Voice Calls,If Busy,If not available i sl.,etc.
Da,poziv se ne placa.U Helpu pise pritisnes 1,pa green/call taster da pozoves Voice Mailbox,kada je fon u standby modu(sta uopste podrazumeva standby mod..?),ali dobijem signal o biranju nepostojeceg broja.
Zvao sam podrsku na mts-u,operater kaze da u Voice Mailbox-u ukucam 06470tvojbroj bez 064..na koji divertujes pozive pod opcijama..All Voice Calls,If Busy,If not available i sl.,etc.
Da,poziv se ne placa.U Helpu pise pritisnes 1,pa green/call taster da pozoves Voice Mailbox,kada je fon u standby modu(sta uopste podrazumeva standby mod..?),ali dobijem signal o biranju nepostojeceg broja.
- Jager
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
- Kontakt:
Off je skroz, ali ajd`... 
Sava Savanović, dakle, ako je tvoj broj telefona 064/123123 onda treba da divertujes na +3816470123123
Voice mailbox otvaras pozivom na +38164711
Da ne bi morao svaki put da ukucavas sifru za voice mailbox, mozes staviti i
+38164711p1234#
gde je "1234" tvoja sifra.
EDIT:
Ne stiskas "1" pa zeleno .... samo drzis dugo pritisnutu "jedinicu"

Sava Savanović, dakle, ako je tvoj broj telefona 064/123123 onda treba da divertujes na +3816470123123
Voice mailbox otvaras pozivom na +38164711
Da ne bi morao svaki put da ukucavas sifru za voice mailbox, mozes staviti i
+38164711p1234#
gde je "1234" tvoja sifra.
EDIT:
Ne stiskas "1" pa zeleno .... samo drzis dugo pritisnutu "jedinicu"