Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jedno pitanje: Zasto kada kopiram muziku na memo karticu i imam 9mb slobodno, izbaci mi na monitoru da 'kopiranje nije moglo biti zavrseno' ? Pesma ima 6mb
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
Koliko imas slobodne memorije u samom telefonu? Ako je manje od 6MB to je razlog! Jer se pesma (ili bilo koji drugi fajl) prvo kopira u telefon, a posle na karticu...
PozZ
Izmenila Ninolina:: Razlog:nema potrebe za citiranjem posta iznad
To shto ne mozesh da sachuvash pesmu je zato shto ti treba 12mb npr ako je pesma od 6 mb jer ti kad prebacish na fon on je stavi vec na mem. karticu i zauzme 6 mb i da bi je ti sachuvao treba ti josh 6 mb...
Nešto ovde nije jasno, 6233 može da postavi za mp3 memoriju - memoriju kartice, znači da pri prebacivanju više ne postoji to ograničenje od količine interne memorije ???????
pozz
Ovako: softver N6233 kasda primi neki fajl preko BlueTootha ili IC, prvo ga snimi u memoriju telefona (glupo je, al tako je ).
Koristi PCSuite, pa sa njim direktno izlistaj direktorijume tvog telefona i direktno ubaci pesmu u onaj folder koji ti najviđše odgovara. Tako ja radim, nisam još kupio CardReader...
I meni je tako zezalo, pa sam formatirao karticu i sada je sve ok! A kada prebacijem moze da pi prebaci direktno na karticu a ne prvo na telefon, pa zatim na karticu!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.