Brisanje foldera na 6233
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Brisanje foldera na 6233
Kako je moguce obrisati foldere na Memory card-Extra. Tu se nalaze 6 foldera: Themes, Graphic, Tones, Games, Collection, Music files. U svakom folderu sam sve obrisao ali same foldere kao i folder Extra ne mogu. Hvala unapred
deki73, to je normalna stvar .... oznaka 64MB se odnosi na neformatiranu karticu ili je zaokružena vrednost, tako da veličina može da varira, ali je u principu uvek par mega manja (npr. kartica od 512MB prikazuje se kao 497-8MB i tako dalje...) .... bilo je već reči o tome na forumu, kada su se ljudi žalili da su im i hdd-ovi "zaokruženi" na recimo 80GB, a ustvari imaju 76GB
pozdrav...

pozdrav...
b_udder
Miškoni
Ma, to je opste poznata stvar ali... Telefon sam kupio u Telenoru. Sa njim je isla i kartica od 64Mb (uobicajeno) ali je ta kartica bila kapaciteta 63,9 Mb. Kada sam je formatirao, da bih izbrisao foldere koje se drugacije ne mogu izbrisati, ona je dobila kapacitet od 59,7 Mb. Da bih 100% bio siguran u to, pogledam u sestrin telefon (i ona uzela isti tel) i vidim da je njena kartica kapaciteta 63,9Mb pre formatiranja. E, o tome vam pricam.
Miškoni
Ma, to je opste poznata stvar ali... Telefon sam kupio u Telenoru. Sa njim je isla i kartica od 64Mb (uobicajeno) ali je ta kartica bila kapaciteta 63,9 Mb. Kada sam je formatirao, da bih izbrisao foldere koje se drugacije ne mogu izbrisati, ona je dobila kapacitet od 59,7 Mb. Da bih 100% bio siguran u to, pogledam u sestrin telefon (i ona uzela isti tel) i vidim da je njena kartica kapaciteta 63,9Mb pre formatiranja. E, o tome vam pricam.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jesi je formatirao prekokompa ili preko fona? Komp ce uvek da ubaci neke svoje sistemske foldere i time za nesto da smanji karticu. Ja sam kupio karticu od 1 gb, i ona je u startu imala 982 MB. Pogledaj i hard diskove, kupio sam hdd 200 gb koji je u startu imao kapacitet 187. Nista neobicno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
deki73, ja sam te odmah skapirao, ali ovo što kaže miodrag, potpšuno je u pravu. Znači kartica će raditi u fonu i ako nije formatirana u njemu onako kako tebi radi, ali ako je formatiraš u mobu, imaće te "nervirajuće" foldere, ali će imati i realan kapacitet. A što se tiče priče o bitovima i bajtovima i koliko kojih ima u Mega i Giga, što je veća kartica, veća je i ova greška. kod tvoje male od 64, mala je i razlika, kod 1GB, procentualno je jako slična greška, ali je to ovde već i preko 10MB, a kod gorepomenutih velikih diskova, još veća.
Btw. kako se ponaša telefon kad treba nešto da odradi sa tim sistemskim folderima (npr. najjednostavnije moguće da se uđe u galeriju), a njih tamo nema?
Btw. kako se ponaša telefon kad treba nešto da odradi sa tim sistemskim folderima (npr. najjednostavnije moguće da se uđe u galeriju), a njih tamo nema?

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
deki73, uradi jedan test: proveri koliko je slobodno na sestrinoj kartici i probaj da tvoju napuniš da ostane manje od 5MB, pa onda pogledaj da li ti prijavljuje isto...
● PRAVILA FORUMA ●
Miškoni
Nije los predlog. Probacu da to uradim a probacu i da formatiram karticu preko kompa.
dr4qla
Ne znam sta da ti kazem. Ako uradis kao i ja kartica ce ti pokazivati 59,7 ali neces imati one glupe foldere.
gargamel4
Telefon jednostavno nije zapamtio podesavanja tako da i ne trazi obrisane foldere.
Pozdrav
Nije los predlog. Probacu da to uradim a probacu i da formatiram karticu preko kompa.
dr4qla
Ne znam sta da ti kazem. Ako uradis kao i ja kartica ce ti pokazivati 59,7 ali neces imati one glupe foldere.
gargamel4
Telefon jednostavno nije zapamtio podesavanja tako da i ne trazi obrisane foldere.
Pozdrav