Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ne, nisam mislio na downgrade, nego da reinstal software-a, iste verije ali sa drugim kodom.. i to sam i uradio.. Sad sve zavrseno radi.. Imam ME i srpski na telefonu
Xtra
Hm, pročitah ja skoro celu temu ali ne nadjoh...
N73 mi se čini simpatičan, zanima me kakav je za kucanje ne baš tankim prstima.
Ova mala tastaturica mi se ne čini komotna a namam priliku da probam.
Pa chupawy, sve zavisi na kolike "prestice" mislis! Tastatura je stvarno sitnija i razmaka medju dugmicima uopste nema, ali su dugmici napravljeni sa nekim ispupcenjem, tako da se retko desava da se promasi taster! Istina da telefon ne bi pobedio na takmicenju za ergonomiju, ali nije ni katastrofalan za koriscenje. Najbolje bi bilo da uzmes u nekoj prodavnici da da ga malo "isklikces" jer se ovo razlikuje od coveka do coveka!
PozZ
PS Ako neko razmislja o kupovini N73 kod Telenora, neka razmislja brze, jer sam se sinoc raspitivao nesto i receno mi je da je ostalo oko 8 komada! (U BG-u) "Ko pre devojci..."
Koren, tacno,neeema je vise,preracunali se malo,uzeo policiski sindikad N73 ... i sad ... te ce i skociti malo cena u radnji jer su otise zalihe iz telenora ... chupawy, ko cevapi a?
Meni je dobra tastatura,na N73 treba obratiti paznju,neke tastature su mekse i prijatnije za rad,neke tvrde i neudobne,deset kutija sam otvorio da nadjem taj mekani lepi moj ju ju sad je ko bonbon tastatura.
Meni najbolju tastaturu ima n93 za kucanje poruka a i ceo je telefon ful odradjen kvalitetno.
popste gde si nasao ME software za N73? I kako si uspeo da ga instal. sa srpskim jezikom. Mozes li da pojasnis nama malo manje upucenima. Hvala unapred!!!
Sale2322 a da ti to pojasnis sam sebi,a?Malo informativnog stiva ti ne bi skodilo,eno ti zalepljena tema o Nokia Software Updater-u pa citaj,a posebnu paznju obrati na moj tutorial na strani 8!!
Pozdrav
Pa prilicno je lako, treba samo promeniti product code na music edition za balkan.. i to je cela prica.. ostalo ide samo od sebe preko nokia updatera...
popste napisao:Nashao sam ga na batajnickom drumu u nekoj radnji mobilnih telefon gde ima Djak svoj veliki diskont (u istom su ulazu) Cena je 850 cini mi se, zaboravio sam...
Batajnicki drum 1a to ti je gde je i onaj BNBOSS veliki
Bio malopre u pomenutoj radnji mobilnih telefona i pomenuti adapter za nokia slusalice nemaju a kazu da nisu ni imali.
Tako mi kaze devojka koja radi tamo.
Hmm.. ja stvarno ne znam sta da ti kazem.. Tamo sam kupio u septembru, i nemoguce je da nisu imali kad sam tamo uzeo..Znaci nemam razloga da lazem nikoga.. E sad sta ona prica ne znam.. Trebao si prvo da nazoves da vidis, da se ne bi cimao..jbg..
E nasao sam N73 u jednoj radnji za 360 evra kaze prodavac u full pakovanju i + poklon bluetooth slusalica. Interesuje me sta vi mislite da li je taj tel. skidan sa neke mreze jer sam cuo da oni sa TIM mreze daju besplatno slusalicu (bluetooth). Jos nesto: ima li kakve razlike izmedju telefona skidanog sa mreze ili originala u software-u ili bilo gde. Ili je samo jedan original, a drugi sa mreze. Zelim da ga kupim sto pre pa me interesuje sta ako mi "uvale" skidan sa mreze!
Nema nikakve razlike osim sto ces mozda u softwareu imati temu sa te mreze i sto ce na masci biti mozda logo mreze... Znaci potpuno isti telefon.. Cena je sasvim OK, s'obzirom da "dobijas" i poklon.. e sad, najamanji problem je da okrenenes telefon i pitas dal je sa mreze
Sigurno je sa mreze,jos postoji sansa da dobijes i 128MB miniSD,sto nije losa velicina za pocetak,a za sve to je cena ipak OK,samo ga posle flesni!!
Pozdrav
Ja sam pazario full u petak za 347 evrica. U pitanju je telenorov telefon (znaci orginal kutija, upustvo na srpskom) cista bez glupih oznaka mreze. Ako te interesuje radnja javi se na mn
Da li neko ko ima srpski jezik moze da mi provjeri da li t9 podrzava i ijekavsu varijantu?Samo nesto jednostavno..tipa:bijeli cvijet Znacilo bi mi. Nadam se da moze
oli, evo sad proverih sa recima: bijelo, cvijet, mlijeko, i svaki put je pisalo bez problema! Tako da verujem da bi odgovor bio da prepoznaje ijekavicu.
PozZ
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.