Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

popste, samo ti to lepo tako uradi, a downgrade software-a je nemoguć. Ili barem ne u homemade varijanti.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ne, nisam mislio na downgrade, nego da reinstal software-a, iste verije ali sa drugim kodom.. i to sam i uradio.. Sad sve zavrseno radi.. Imam ME i srpski na telefonu :)
Xtra

chupawy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 17:31

Post od chupawy »

Hm, pročitah ja skoro celu temu ali ne nadjoh...
N73 mi se čini simpatičan, zanima me kakav je za kucanje ne baš tankim prstima.
Ova mala tastaturica mi se ne čini komotna a namam priliku da probam.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Pa chupawy, sve zavisi na kolike "prestice" mislis! :wink: Tastatura je stvarno sitnija i razmaka medju dugmicima uopste nema, ali su dugmici napravljeni sa nekim ispupcenjem, tako da se retko desava da se promasi taster! Istina da telefon ne bi pobedio na takmicenju za ergonomiju, ali nije ni katastrofalan za koriscenje. Najbolje bi bilo da uzmes u nekoj prodavnici da da ga malo "isklikces" jer se ovo razlikuje od coveka do coveka!
PozZ 8)

PS Ako neko razmislja o kupovini N73 kod Telenora, neka razmislja brze, jer sam se sinoc raspitivao nesto i receno mi je da je ostalo oko 8 komada! (U BG-u) "Ko pre devojci..." :D 8)

chupawy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 17:31

Post od chupawy »

Prstici veličine između Strugarskih i osrednjeg traktoriste :D
Znaci ništa bez probe, a zliha nema više.
Sve mi ovo miriše na E50
:roll:
TNX

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Koren, tacno,neeema je vise,preracunali se malo,uzeo policiski sindikad N73 ... i sad ... te ce i skociti malo cena u radnji jer su otise zalihe iz telenora ... :D
chupawy, ko cevapi a?
Meni je dobra tastatura,na N73 treba obratiti paznju,neke tastature su mekse i prijatnije za rad,neke tvrde i neudobne,deset kutija sam otvorio da nadjem taj mekani lepi moj ju ju sad je ko bonbon tastatura.
Meni najbolju tastaturu ima n93 za kucanje poruka a i ceo je telefon ful odradjen kvalitetno.

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

k800 za nijansu bolje po mraku inace je n73 mrak za njega!!!!! :wink: :wink:
  • _____________________________________________________
    b_udder:: - nije dozvoljeno popunjavati prostor do 100 karaktera

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

popste gde si nasao ME software za N73? I kako si uspeo da ga instal. sa srpskim jezikom. Mozes li da pojasnis nama malo manje upucenima. Hvala unapred!!!
Uskoro: P990i + 2 GB

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sale2322 a da ti to pojasnis sam sebi,a?Malo informativnog stiva ti ne bi skodilo,eno ti zalepljena tema o Nokia Software Updater-u pa citaj,a posebnu paznju obrati na moj tutorial na strani 8!!
Pozdrav 8)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Pa prilicno je lako, treba samo promeniti product code na music edition za balkan.. i to je cela prica.. ostalo ide samo od sebe preko nokia updatera...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

popste napisao:Nashao sam ga na batajnickom drumu u nekoj radnji mobilnih telefon gde ima Djak svoj veliki diskont (u istom su ulazu) Cena je 850 cini mi se, zaboravio sam...

Batajnicki drum 1a to ti je gde je i onaj BNBOSS veliki
Bio malopre u pomenutoj radnji mobilnih telefona i pomenuti adapter za nokia slusalice nemaju a kazu da nisu ni imali.
Tako mi kaze devojka koja radi tamo.

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Hmm.. ja stvarno ne znam sta da ti kazem.. Tamo sam kupio u septembru, i nemoguce je da nisu imali kad sam tamo uzeo..Znaci nemam razloga da lazem nikoga.. E sad sta ona prica ne znam.. Trebao si prvo da nazoves da vidis, da se ne bi cimao..jbg..

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

E nasao sam N73 u jednoj radnji za 360 evra kaze prodavac u full pakovanju i + poklon bluetooth slusalica. Interesuje me sta vi mislite da li je taj tel. skidan sa neke mreze jer sam cuo da oni sa TIM mreze daju besplatno slusalicu (bluetooth). Jos nesto: ima li kakve razlike izmedju telefona skidanog sa mreze ili originala u software-u ili bilo gde. Ili je samo jedan original, a drugi sa mreze. Zelim da ga kupim sto pre pa me interesuje sta ako mi "uvale" skidan sa mreze!
Uskoro: P990i + 2 GB

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Nema nikakve razlike osim sto ces mozda u softwareu imati temu sa te mreze i sto ce na masci biti mozda logo mreze... Znaci potpuno isti telefon.. Cena je sasvim OK, s'obzirom da "dobijas" i poklon.. e sad, najamanji problem je da okrenenes telefon i pitas dal je sa mreze :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sigurno je sa mreze,jos postoji sansa da dobijes i 128MB miniSD,sto nije losa velicina za pocetak,a za sve to je cena ipak OK,samo ga posle flesni!! :wink:
Pozdrav 8)

tamonekilik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Dec 2006. 16:57

Post od tamonekilik »

Ja sam pazario full u petak za 347 evrica. U pitanju je telenorov telefon (znaci orginal kutija, upustvo na srpskom) cista bez glupih oznaka mreze. Ako te interesuje radnja javi se na mn

MinaS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 15:32

Post od MinaS »

Postoji li verzija Skype koja radi na N73? Vidim da na ranijim modelima radi bez problema... :?

oli
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Nov 2006. 18:13

Post od oli »

Da li neko ko ima srpski jezik moze da mi provjeri da li t9 podrzava i ijekavsu varijantu?Samo nesto jednostavno..tipa:bijeli cvijet :( Znacilo bi mi. Nadam se da moze

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

oli, evo sad proverih sa recima: bijelo, cvijet, mlijeko, i svaki put je pisalo bez problema! Tako da verujem da bi odgovor bio da prepoznaje ijekavicu. :wink:
PozZ

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

moj n73 sa srpskim t9 ne prepoznaje ijekavicu, a sa standardnim srpskim radi u punoj formi, :) :) pozz :D
A N D R O I D

Odgovori