Nokia 5300
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 5300
Da li neko pouzdana moze da mi kaze kakvog je kvaliteta slider i da li je porozan na 5300...A da, koliko trenutno kosta kod nas?
Vidiš otkucaš u gornjm desnom uglu gde piše brza pretraga, model koji ti se sviđa i pritisneš enter, i pošto se na ovom sajtu reklamira sasvim dovoljan broj prodavnica, ako ga ima u Beogradu (a i šire) pisaće ti i cena, a i gde je to po te pare. Ja nađoh za 189 evrića.
A ako ga niko još nema, ili skoro niko, teško da može i da ti kaže kakav je slajder. A inače šta to znači porozan (na slajderu, jel to koliko upija vodu)?

A ako ga niko još nema, ili skoro niko, teško da može i da ti kaže kakav je slajder. A inače šta to znači porozan (na slajderu, jel to koliko upija vodu)?

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja mislim da je hteo da pita da li je pouzdan. Pazi 'vamo, ja sam se u prodavnici malko sigrao sas ovi telefon, i mogu da ti reknem da nije los, ali nije nista posebno. Iskreno meni deluje malo krhko... vishe volimd a u ruci osetim da imam cvrst telefon. Ekran mu je dosta velik, i ako ga nosis u dzepu, sa njim neces smeti nista drugo da nosis jer ces da ga izgrebes cas posla. Najbolje je u futroli, ili nadji vec neku vrstu zastite. Inace fon ima nesto slabiju bateriju prema testovima, tako da ako ga kupujes mesto MP# playera, zaobidji, i okreni se ka Sony Ericsson resenjima, pre svega W serija.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!