Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

delimo isto mishljenje...a za one koji misle da mozhe softverski da se popravi ja sam zhivi primer jer sam sinoc nabacio ME softver i sve radi kao i pre...

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Da li mozes da mi detaljnije objasnis, mislim ak ti nije tesko da mi objasnis, , znas sta je to me software?
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

Ne znam cemu sve to. Pa sta treba da uradim da bih objasnio ljudima koji se ne razumeju. Pa ako je gornji zvucnik pozicioniran na desnu stranu, i ako ne radi leva, zasto bi postojale rupice i na levoj strani. Kao ukras???
Ako je neko instalirao ME na N73 morao je da primeti da kada se ukljuci STEREO WIDENING da leva i desna strana gornjeg zvucnika rade podjednako jako, odnosno iste jacine kojom je radio desni na obicnom softveru. Nisam ja mislio da softver moze da doda jos koji zvucnik pa da bude 5.1 ili nesto slicno, nego jednostavno upotrebi maximum od zvucnika ugradjenih u telefon. Ja nemam nameru da se svadjam jer pocinjem da se nerviram i mozda je vreme da odem odavde sa foruma. :dry:
Ako me iko razume i slaze se sa mnom svaka mu cast. Sve su ovo subjektivna misljenja i nikada ja ne mogu nesto da kazem i da to mora da bude tako, vec samo govorim ono sto mislim da je i ne trazim ni od koga da procita ovo niti bilo koji drugi moj post.
Ja sam sasvim zadovoljan ovim telefonom i stvarno ZNAM da je softver Music Edition poboljsao zvuk na mom telefonu. Pozdrav svima!!!

edit:
mixxx napisao:delimo isto mishljenje...a za one koji misle da mozhe softverski da se popravi ja sam zhivi primer jer sam sinoc nabacio ME softver i sve radi kao i pre...
Za to si u pravu. Zvuk je isti kao i pre, ali ako izaberes opciju STEREO WIDENING I LOUDNESS i oznacis oba parametra na ON i debil bi provalio da je zvuk glasniji i lepsi. :dry:
Uskoro: P990i + 2 GB

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

slazhem se ja da je poboljshao zvuk ME softver! i meni je isto poboljshao! a za stereo widening i loudness sam tek sad provalio da postoje...nisam uopshte cheprkao po setovanjima plejera! ali svejedno i pored ove dve ukljuchene opcije meni radi samo desna strana zvuka!

Sale2322, ja ne pochinjem svadju sa tobom ja samo kazhem kako se ponasha moj fon!

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

ljudi provalite ovu kinesku kopiju n73 ista samo slabije tehnicke specifikacije i cene od samo 160 dolara. ne znam kako da ubacim sliku u postu pa sam je stavio pored
A N D R O I D

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Ma i ove su kineske.Cuo sam kad je jedan pricao da kinezi kopiraju sve zivo i ne samo to vec teze i kvalitetu tako da ce da pokopaju mnoge svetske industrije automobila,telefona...Tj tek su poceli i njihovo vreme tek dolazi.

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Pa lepo proveris gde je proizveden i vidis sta pise,jedino ces tako moci da vidis dalije iz kine ili iz original Finland.

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:39

Post od SpawN »

a ljudi posto ne znam bas oko toga ubacivanja softwera moze li ko da mi objasni kako se to radi i kako da ubacim taj ME software?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

SpawN, zašto postoji tema ako niko neće da je čita?
viewtopic.php?t=7010

pozdrav...

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

ne ,ne, ne :uhuh: :uhuh: :uhuh: . ovo je kineski telefon firme CECT to je samostalna kineska fabrika mobilnih telefona i ovaj model pored mog posta nosi oznaku Cect k808 ima qwga displej i stereo zvucnike i 1.3 mpx kameru i nema OS i kosta 156.67 dolara i dostupan je u evropi. pa ko nema kintu za n73 a zeli da ljudi misle da je ima ovo je prava alternativa.
A N D R O I D

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Hm... dojlimi, ajde malo proveri oznaku tog telefona, jer kad se ova sto si ti napisao ubaci u google dobija se samo ovaj telefon, i to na vise stranica.
Slika

PozZ

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

http://www.ipmart.com/main/browse.php?cat=1758&cat=1760 ovo je link za cect telefone predzadnji je kopija n73 a zadnji je kopija onog lg-a sa kamerom od 5 mpx. pozdrav
A N D R O I D

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od SpawN »

b_udder,kralju vidi meni treba da mi objasni neko kako se to sve radi posto kazu da je masu komplikovano,a ja bi to da naucim da ne bi davao 20 eura da mi se to uradi svatas?a ti ako ti nije muka objasni mi ako oces a ako neces samo da si mi zdravo!!!
pozz

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

SpawN, ja ne mogu da ti objasnim jer nisam to ni pokušavao da uradim, ali koliko sam video Lomnica je napisao prilično detaljno uputstvo na, mislim, 8.str

pozdrav...

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od SpawN »

b_udder, a jel ti imas n73?i jeli i kod tebe ako ga imas ne radi lijevi zvucnik?ima neka opcija loudnes i jos nesto sto se podesava u plejeru pa to onda radi kako treba...valjda...
poozzz

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

SpawN, druže, velika većina nas ne može da potvrdi to jer nema N73, ali na ovoj i prethodnoj strani imaš šta su to ljudi radili i kakvi su rezultati toga. N73 se ne flešuje ništa drugačije od ostalih iz opisa, a b_udder odbija da ti u ovu temu prepiše nešto što u pomenutoj već ima.

Btw. b_udder ima 6630.

E, ovi CECT mi izgledaju ko Reabac svojevremeno. Ko se seća dotičnih i Diadora perjanih jakni (još uvek može na po nekome da se vidi). Zamisli bre da se negde pojaviš sa ovakvom kopijom? Pa radije ću 3310 da furam ako nemam love nego da plaćam ovu visokonekvalitetnu, visokokvarljivu, i iz aviona vidljivo jeftinu kopiju, koja u parama uopšte nije toliko jeftina. Ko pomenuti Reabac ili Reubec sa šatro vazdušnim đonom koji nije od gume nego od plastike, pa se ne sabija nego lomi.

:)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

dojlimi, tu ga stvarno ima :) Ja gde god sam kucao k808 sam dobijao onaj :oops: jbg :wink:
PozZ

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od SpawN »

gargamel4, a pazi ja vidim sve to ali jel mora tel da bude ukopcan u komp prilikom rada toga flesovanja ili kako se to vec radi?aj jbt malo mi opisito ako oces?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

SpawN, pa covek ti kaze da imas kompletnu temu o tome,pa sto si tako lenj da je pogledas,tamo ti je sve lepo i polako (korak po korak) objasnjeno! Cak ti je dao i link :x
D500&E71

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Da li je neko vidjao po Beogradu n73 sa belom maskom,ali onu kombinaciju white-mocha brown?
Nekako mi je dosadila srebrna boja,celog zivota imam srebrne telefone,pa malo da promenim :D

E da,ako nekoga zanima,nasao sam link za skidanje maske sa n73.Prednji deo se skida iznenadjujuce jednostavno (bar po meni),dok skidanje zadnjeg je malo komplikovanije.Nije lose za kombinovanje razlicitih boja :)

Odgovori