Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Е људи, да ли би неко могао да ми каже на који начин могу да поставим било коју слику (или *.gif фајл) за ѕcreensaver на Нокији 6630, јер иначе не може без, предпостављам, неког програмчића?
Хвала!
Ne jede mnogo ram,negde oko 100-200 kb,ali po mom iskustvu znatno utice na trajanje baterije.Zbog toga bih ti preporucio kad ti dosade te animacije,slike i sta ti ja znam,instaliraj lepo "Large time 1.01(veliki digitalni sat sa velikim simbolima za pristiglu poruku ili poziv" ili EPOCWARE[1].Handy.Clock.v4.03(veliki digitalni sat sa kalendarom i sitnim simbolima za poruku i poziv)jer oba pomenuta programa ne jedu ni ram ni bateriju.
powr Lock je upravo program koji radi ono što je Doolentije tražio tj. može da kao screensaver postavi bilo koju sličicu ili animaciju koju ima u telefonu... ...Ovi ostali koje ste naveli su samo screensaveri sa već predodređenim izgledom bez mogućnosti ubacivanja novih pozadina...
A Doolentije, što se tiče zauzimanja RAM memorije od strane Power Locka...bolje bi bilo da te brine trajanje baterije dok koristiš takav screensaver...Verujem da ćeš brzo odustati od njega...a kao sat-screensaver imaš više dobrih opcija...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Isprobao sam ove screensaver-e sto su navedeni na E50 i ne rade. Da li neko moze da mi kaze koj sat-screensaver radi na symbian 9.1 ili ako ima da mi pusti na mail ili pp?
res5ct Large Time v1.02 radi savrseno ali ces morati sam da uradis Symbian signing inace nista od instaliranja file-a. Vredi se malkice pomuciti. I progooglaj malo za programom.
Azimuth napisao:EPOCWARE[1].Handy.Clock.v4.03 ne radi na 6630, isprobano, a ovaj drugi nisam koristio a nesto ga i ne vidim trenutno na netu a da nije trial verzija..
Ja bas Handy Clock koristim kao screensaver na 6630.Instaliraj program pa udji u temu koju koristis i izaberi screensaver da ti bude kalendar i restartuj telefon.
gargamel4 napisao:miodrage, nadam se da mi neće biti preterani problem da nadjem program, ali mi niej još jasno šta je Symbian signing
Zar ti nemas 6680?Ako je tako,ne treba ti Symbian signing,to je samo za v.3 OS 9.1 telefone.U pitanju je citava procedura,a za 6680,n70... samo skines program,instaliras i gotovo!Pored Handy clock screensaver-a i Large time,odlican je i XXL Config(od tvorca Fexplorer-a,moze se naci na gosymbian.com).Nemojte brisati,sajt je legalan.
pilgrim, imadoh, na zalost ili na srecu. Posle njega sam uzeo p900 (i još ga imam), a pre 10tak dana i e50. A e50 jeste v3, tako da ce mi to objasnjenje ipak trebati, ovako ili na PP, sve jedno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Uf,bolje da si zadrzao 6680,pored takodje sjajnog p900,sem dizajna i displeja,nista nisi dobio,po meni sa e50...No,dobro,ti sigurno znas sta je za tebe bolje !U svakom slucaju,posto ja nemam 9.1 fon,to ce ti objasniti miodrage,mislim da je u nekoj temi i napisao kako se to radi.Znam da ces zazaliti sto si uzimao e50 dok to budes radio,jer nije bas jednostavno ...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Ma vrlo prosto
Napravis user na sajtu, skines programce, bla bla bla... i radi ko zmaj Ako ti bas treba, posalji mi svoj IMEI i program, pa cu ja da ti sredim.
Instalirao sam ClockScnsrv i desava mi se da posle odredjenog vremena screensaver jednostavne prestane da se aktivira i jede mi telefon bateriju posto je standby mod aktivan. Da li se ovo jos nekom desavalo? i da li ovo moze da bude do samog screensavera ili moze da bude neki virus?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.