Screensaver???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Screensaver???

Post od Doolentije »

Е људи, да ли би неко могао да ми каже на који начин могу да поставим било коју слику (или *.gif фајл) за ѕcreensaver на Нокији 6630, јер иначе не може без, предпостављам, неког програмчића?
Хвала!

Поздрав! 8)

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Koristri ''Power lock'' program,on je za to odlican. ..

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

milann, реци ми само, да ли тај програм заузима много RАМ меморије, тј. да ли успорава фон?
Хвала!

Поздрав! 8)

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Ne jede mnogo ram,negde oko 100-200 kb,ali po mom iskustvu znatno utice na trajanje baterije.Zbog toga bih ti preporucio kad ti dosade te animacije,slike i sta ti ja znam,instaliraj lepo "Large time 1.01(veliki digitalni sat sa velikim simbolima za pristiglu poruku ili poziv" ili EPOCWARE[1].Handy.Clock.v4.03(veliki digitalni sat sa kalendarom i sitnim simbolima za poruku i poziv)jer oba pomenuta programa ne jedu ni ram ni bateriju. :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

EPOCWARE[1].Handy.Clock.v4.03 ne radi na 6630, isprobano, a ovaj drugi nisam koristio a nesto ga i ne vidim trenutno na netu a da nije trial verzija..

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

powr Lock je upravo program koji radi ono što je Doolentije tražio tj. može da kao screensaver postavi bilo koju sličicu ili animaciju koju ima u telefonu... :wink: ...Ovi ostali koje ste naveli su samo screensaveri sa već predodređenim izgledom bez mogućnosti ubacivanja novih pozadina...

A Doolentije, što se tiče zauzimanja RAM memorije od strane Power Locka...bolje bi bilo da te brine trajanje baterije dok koristiš takav screensaver...Verujem da ćeš brzo odustati od njega...a kao sat-screensaver imaš više dobrih opcija...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

res5ct
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 22:10

Post od res5ct »

Isprobao sam ove screensaver-e sto su navedeni na E50 i ne rade. Da li neko moze da mi kaze koj sat-screensaver radi na symbian 9.1 ili ako ima da mi pusti na mail ili pp?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

res5ct Large Time v1.02 radi savrseno ali ces morati sam da uradis Symbian signing inace nista od instaliranja file-a. Vredi se malkice pomuciti. I progooglaj malo za programom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Azimuth napisao:EPOCWARE[1].Handy.Clock.v4.03 ne radi na 6630, isprobano, a ovaj drugi nisam koristio a nesto ga i ne vidim trenutno na netu a da nije trial verzija..

Ja bas Handy Clock koristim kao screensaver na 6630.Instaliraj program pa udji u temu koju koristis i izaberi screensaver da ti bude kalendar i restartuj telefon.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

milann, ma jesam al nece pa nece, mozda je do samog .sys-a koji sam skinuo, ne znam, al meni nije radio kad je trebao 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

miodrage, nadam se da mi neće biti preterani problem da nadjem program, ali mi niej još jasno šta je Symbian signing

:?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Azimuth-poslao sam ti na pp full verziju,trebalo bi da radi osim ako nije uhvatio pticiji grip tvoj mob. :D

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

gargamel4 napisao:miodrage, nadam se da mi neće biti preterani problem da nadjem program, ali mi niej još jasno šta je Symbian signing

:?
Zar ti nemas 6680?Ako je tako,ne treba ti Symbian signing,to je samo za v.3 OS 9.1 telefone.U pitanju je citava procedura,a za 6680,n70... samo skines program,instaliras i gotovo!Pored Handy clock screensaver-a i Large time,odlican je i XXL Config(od tvorca Fexplorer-a,moze se naci na gosymbian.com).Nemojte brisati,sajt je legalan.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

milann, e fala co'ek, ziv bio udao se! :P ova verzija radi, izgleda da je ipak bilo od fajla koji sam skinuo :chytry:

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

pilgrim, imadoh, na zalost ili na srecu. Posle njega sam uzeo p900 (i još ga imam), a pre 10tak dana i e50. A e50 jeste v3, tako da ce mi to objasnjenje ipak trebati, ovako ili na PP, sve jedno.

:)

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Uf,bolje da si zadrzao 6680,pored takodje sjajnog p900,sem dizajna i displeja,nista nisi dobio,po meni sa e50...No,dobro,ti sigurno znas sta je za tebe bolje :wink: !U svakom slucaju,posto ja nemam 9.1 fon,to ce ti objasniti miodrage,mislim da je u nekoj temi i napisao kako se to radi.Znam da ces zazaliti sto si uzimao e50 dok to budes radio,jer nije bas jednostavno :P ...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

OK ljudi saznao sam šta je signing. Malo je cimanje, ali ako mi baš bude neophodno snaći ću se. Hvala u svakom slučaju.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma vrlo prosto
Napravis user na sajtu, skines programce, bla bla bla... i radi ko zmaj :) Ako ti bas treba, posalji mi svoj IMEI i program, pa cu ja da ti sredim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ok, verujem vam da je dobar, ali za sada sam našao neki mbounce-ov ClockScnsvr, i sasvim je ok. Ako me smori, potražiću ovaj vaš.

res5ct
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 22:10

Post od res5ct »

Instalirao sam ClockScnsrv i desava mi se da posle odredjenog vremena screensaver jednostavne prestane da se aktivira i jede mi telefon bateriju posto je standby mod aktivan. Da li se ovo jos nekom desavalo? i da li ovo moze da bude do samog screensavera ili moze da bude neki virus?

Odgovori