Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ocete li mi reci jel neko od vas ko je uradio ME na n73 jel vam je onaj player non stop ukljucen ono Music i jel vam sad od phone memory zauzeto 13mb?
ja se sad istripovao da sam zajebao nesto jer sam sad uradio update na ME i sad mi zauzeto 13 mb interne a prije je bilo mozda 2mb???
SpawN,nisi nista zezno to je tako kod ME music player je stalno ukljucen(mozes ga iskljuciti jedino u options/equaliser/options pa exit,ali i to je onemoguceno u najnovijoj verziji softvera tako da ga nikako nemozes iskljuciti ali ne zauzima nesto narocito RAM mem i ne usporava ga uopste tako da nema potrebe za iskljucivanjem ipak je to muzicki fon) i zauzeto je 13 mb interne verovatno zbog novog softvera(plejer,teme.....)
ok fala ti sto si mi objasnio ali ja se nesto bio ufrcio da sam nesto zajebao sa tim...a te teme sto su dosle sa njim ne mogu se obrisati??
E pa ok onda kad ga nista ne usporava to je super onda sam se ja istripovao bio )
imas nekih finih tema igrica i svega po malo na www.zedge.com ali moras da se reg tamo ali sve je ok!ja sam skidao za moj mada sad kad sam ubacio ME softver nisam dodavao nikakve teme ni igrice
Ljudi sto se tice problema sa pristiglim porukama o vremenu kad ispisuje u DETAILS kao i tome kad ste (smo) nedostupni a kasnije stigne izvestaj i da ne mozemo da vidimo u koliko je ta osoba zvala , proverio sam jedan drugar mi je rekao koji radi nesto pri TELEKOMU da je u pitanju njihovo vreme na serveru ili automatu sta vec ..., da je se to poremetilo posle nove godine , ja ne mogu da dobijem vec duze vremena operatere ako neko dobije nek pokusa da pita ... da vidimo sat ce "strucnjaci" da kazu ???
Cacanine to sa netacnim detaljima o prispecu poruke se desava na novim nokijama vec vise od godinu dana, taj problem imaju i 6270,6280,6233,6234,6111,7373 i svi ostali telefoni series 40 3rd generacije i svi symbian telefoni 9.1 3rd. sigurno je da to ima neke veze sa nasim operaterima, valjda ce i to srediti i mts i telenor.
pozdrav
Koliko je spor u radu N73? Razmisljam da uzmem njega ili w850,ovo bi mi bio prvi Symbian telefon pa me mnogo upozoravaju na tu "sporost" karakteristicnu za smart telefone,koliko je to sporije u odnosu na obicne telefone,npr w800 koji sad imam?
pozdrav svima!
pre 10 tak dana sam posao da kupim k800i, a vratio se sa N73 i prezadovoljan sam fonom!
nije spor, a i simbian je zakon...pravi komp....
svima ga od srca preporucujem!
Ilke, pa sporije se restartuje (kao i komp mora povremeno da se restartuje, S40 ne mora), i malo sporije prvi put ulazi u meni, ali posle ovoga je sasvim u redu. U proseku je možda malko sporiji, ali nudi svašta. K800 ima samo dobru kameru.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.