Zz svima, ja sam novi ovde..
Kupio sam N70 pre otprilike 2 nedelje.. Full pakovanje, oridjinali Made in Finland.. Sve je to Ok.. Telefon je vrh! Ipak evo 2 velike zamerke:
1. Katastrofa je sto u Gallery ne mogu da napravim sopstveni folder i u njega svrstavam slickice i videe.. Nego svi fajlovi automatski idu u Images & videos.. Ajd da tu ima nekakva opcija kao Arrange by (Name), nego opsti haos.. Da li je uopste moguce organizovati fajlove.. U All files jos gora prica.. Tu su razbacani i Sound clips, Mp3 fajlovi, slickice, videi.. Katastrofa! Naravno, probao sam da sve fajlove prebacim na komp, tamo da ih poredjam po imenu, pa da ih vrnem u tel, ali nista nisam postigao..
2. Evo onog glavnog problema: Kako sam kupio tel, software je up to date: 5.0638.3.0.1 18-09-06! Sve je bilo u redu dok pre neki dan nisam primetio da mi tel radi uzasno sporo.. Smrc!

Npr. u Gallery ulazi oko
10 sec !!!

Istina, malo sam surfovao po netu, skinuo do dve igre, ali sve sam potom izbrisao, updatovao Symantec, trazio viruse, nista nasao..... Memorija mi je prilicno Free: Na fonu 20 Mb, na memorijskoj 10 Mb.. Sta bi mogao da bude problem?!
Toliko..
Ninolina i ekipo, POMAGAJTE!!!!!
Zz i hvala..