Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 18:25

Post od pas »

bigmag hvala na odgovoru ali nisam mislio na desno dugme na joypad-u nego desno dugme odmah ispod ekrana (iznad crvenog dugmeta za zavrshavanje poziva)

pitanje ponovo: da li moze da se promeni njegova funkcija posto je po tim-u ono predvidjeno za TV .. ?
p.s. nemogu da gledam tv dalekovid sam :lol:

Rade90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2007. 17:52
Kontakt:

Post od Rade90 »

Zz svima, ja sam novi ovde.. :oops:
Kupio sam N70 pre otprilike 2 nedelje.. Full pakovanje, oridjinali Made in Finland.. Sve je to Ok.. Telefon je vrh! Ipak evo 2 velike zamerke:
1. Katastrofa je sto u Gallery ne mogu da napravim sopstveni folder i u njega svrstavam slickice i videe.. Nego svi fajlovi automatski idu u Images & videos.. Ajd da tu ima nekakva opcija kao Arrange by (Name), nego opsti haos.. Da li je uopste moguce organizovati fajlove.. U All files jos gora prica.. Tu su razbacani i Sound clips, Mp3 fajlovi, slickice, videi.. Katastrofa! Naravno, probao sam da sve fajlove prebacim na komp, tamo da ih poredjam po imenu, pa da ih vrnem u tel, ali nista nisam postigao.. :shock:
2. Evo onog glavnog problema: Kako sam kupio tel, software je up to date: 5.0638.3.0.1 18-09-06! Sve je bilo u redu dok pre neki dan nisam primetio da mi tel radi uzasno sporo.. Smrc! :ohmy: Npr. u Gallery ulazi oko 10 sec !!! :shock: :shock: :shock: Istina, malo sam surfovao po netu, skinuo do dve igre, ali sve sam potom izbrisao, updatovao Symantec, trazio viruse, nista nasao..... Memorija mi je prilicno Free: Na fonu 20 Mb, na memorijskoj 10 Mb.. Sta bi mogao da bude problem?! :blinky: :blinky: :blinky:
Toliko..
Ninolina i ekipo, POMAGAJTE!!!!! :|
Zz i hvala..

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

pas Pa covek ti je lepo odgovorio - Right selection key i jeste iznad crvenog dugmeta,a za joypad je oznaka Navigation key right,left,itd.

Rade90
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od Rade90 »

E 2. problem sam resio reinstaliranjem softvera, ulazi u galeriju za 3 sec!! :D
A sto se tice 1. zamerke, izgleda da nema leba.. :cry:
Zz!
I hvala sto ste pomogli, vidim ubiste se.. :|

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Rade90, za prvi problem nema drugog rešenja osim da instaliraš neki program za pregledanje slika kao što su Resco.Photo.Viewer.v4.31 ili Zensis.PhotoRite.Viewer.v5.2.5... Preko ovih programa možeš mnogo brže da otvaraš Galeriju slika i da središ fotke po folderima... 8) :roll: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Rade90
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od Rade90 »

Ninolina, fala srce! Ipak, ubih se trazeci ove wiewere na netu.. Skinem ja, al nece da radi (preko PC Suitea, naravno).. :cry:
Da slucajno nemas neki dobar link za downloadovanje jednog od ovih wiewera i slicno.. :(
Zz!

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

luca, gargamel4, nisam rekao da bih kupio polovnu... :? :uhuh: :?
Hvala vam svima...
Jel moze neko na pp da mi poshalje adresu Imtela..?
Mozda skoknem do grada..! :D

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

djole_m
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Feb 2007. 15:33

Post od djole_m »

instalirao sam PC Suit i zeleo da povezem telefon preko kabla sa PCijem.Sve je to kako tako proslo i izmedju ostalog mi je kom. da poruku da je preoznao novi hardver Nokia N70,ali od tog trenutka u gornjem desnom uglu stoji ikonica koju ne mogu da uklonim.Kada sam naredni put prikljucio telefon i komp. ovaj prvi je zaglavio i ne daje nikakve znake.Sta da radim,sta mi treba od softvera da bi konacno ostvario vezu komp.-mob i kako da ga odglavim. :blinky:

kaskas_nk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 01. Apr 2007. 18:44

Post od kaskas_nk »

Malo mi je pobrljavio n70 pa mi se ne ekranu ispisuju cudne horizontalne linije . Imao sam ranije kodove za formatiranje, kako za "easy" format , tako i za onaj obicni ali sam ih izgleda izbrisao sa kompa.
Jel zana neko koji su pa nek ih ispise uz kratko objasnjenje?

Hvala unapred :roll:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

kaskas_nk, kôd za format je *#7370# i Lock Code je 12345 (ako ga nisi menjao), a postoji i opcija "četvoroprstog" formata:
Green Dial + * (zvezdica) + broj 3 i zatim dugme za on/off, držiš tako sva četiri dugmeta dok ti se na ekranu ne pojavi Formatting. Prethodno izvadi SIM i memorijsku karticu. Takođe pogledaj link, možda će ti koristiti. Mada, možda problem nije softverske prirode jer ako ti je ispao telefon moguće je da displej više nema dobar kontakt...

viewtopic.php?p=71005#71005

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

mene zanima par stvari - zashto se log i contacts minimizuju (i dalje rade u pozadini) kad iz jednog i drugog okrenem broj ? moze li se fix-ovati ?

dalje, da napomenem da je nokia izbacila "ispupceniju" tastaturu, za velikoprste, pasuje u telefon, a dugmici su obliji, video sam to na nekom forumu stranom, no ne mogu nadji god damn link :chytry:

i da priupitam, preporucite mi gde mogu za N70 da nadjem dobru kaish futrolu ? kozna ili tako neshto, samo bez magneta (ne mogu da verujem da ljudi prave magnetni zatvarac za futrolu, boze koji retardi! svaki put kad stavish unutra - format )
There is no knowledge that is not power

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Igoritze, log i contacts "normalno" ostaju u pozadini, nije nikakav bug već je Nokia odlučila da je tako zgodnije (kome, pitam se). Mogu da se ubiju sa C u Task Manager-u...

Što se tiče futrole, ja za N70 koristim Case Logic-ovu kožnu futrolu. Vertikalna je, može na "kaish", ima čičak (bez magneta :wink: ), ima varijantu i za rame, uostalom - pogledaj link.
Case Logic Leather Compact Camera Case
Poseti "Mamut Megastore" u Sremskoj, možda ih još imaju... ;)

Inače, magnet ne bi trebalo da smeta telefonu, ne može da izbriše fleš memoriju, ali možda ima nekih drugih neželjenih efekata. I ja kažem - neka hvala.

zera
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 29. Mar 2007. 15:02

Post od zera »

Ukoliko neko ima problema sa dodelom f-ja media key-u na nokiji N70, pre nego što pomisli na soft ili hard reset, neka izvadi memorijsku karticu i onda dodeli željenu f-ju, a zatim vrati karticu. Posle toga sve radi normalno. Ceo dan me mučila muka...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Igoritza, ja imam taj djavo na magnet al meni se ne formatira nego kad me neko zove ja kad krenem da ga izvadim iz futrole prekine mi vezu (tj sam prihvati poziv i sam prekine) bas ne znam zasto... :dry:
<<<Black N96>>>

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

hehehehehheeee ja ne razumem sto vam se to desava ja imam futrolu za n70 sa magnetom i nista mi se nihe desilo sa telefon barem za sada:D e ljudi ja nikako ne mogu da se setim kako se zvase ona prodavnica sa original nokia telefonima kao onaj nas uvoznik za nokiu ocu da kupim masku za n70 sve sam je izgrebao :D hehehehehe
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

cola15 ako ti nije skupo dvajs pet evra, javi se meni, original je, i siva je, i nema oznake nikakve (o2, vodafon i ostalo) na vidikovcu sam.inace, svudge ti je trijes, da znash, ako nadjesh jeftinije javi da i ja spustim cenu ;)
There is no knowledge that is not power

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ne znam zezas li se ili ne?Samo da spomenem da sam jednog dana jurcao po gradu,u bezuspesnoj potrazi za crnom original maskom,a najblize sam bio tome da je nadjem u jednoj radnji gde su upravo skidali masku sa n70me i montirali je musteriji.Ta maska je kostala lika 1600 dinara,tako da ta tvoja cena bas i nije realna.E,da,kad smo vec kod maske,zna li neko gde se moze naci potpuno crna maska za n70,a da nije kineska?Znaci,originalna,ili barem "A" klasa?
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

Hehe ma nije mi problem ni 50 evra (samo da ih skupim :D) nego stvarno zeilim tu crnu maskicu ide mi fobro uz jednu temu :D... a naso sam dobru zastitnu futrolu samo da narucim.I da apdejtujem telefon na n70me i eto :D "novcat" telefon :P
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

user999
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 16. Apr 2007. 21:18

Post od user999 »

Ej ljudi pomoc... Imam slusalice za 3250, tj one sa malim daljinskim (tj. kontrolama play, stop...), ali ne rade na N70. Trebalo bi da rade, posto su iste ko za sve nokie, ukljucujuc i ovu!! Odnosno radi sve, sem radia. Telefon prepozna da sam utakao slusalice ali se nista ne cuje. Ako utaknem stare (koje su pocele da se raspadaju...) onda radi sve.
Da li je neko probao da stavlja te slusalice na N70? Da li mu je sve radilo? Ili...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

user999, napiši koja je oznaka na tim slušalicama koje imaš, pa ćeš možda dobiti koristan odgovor... :roll: :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori