Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

jbg sve je moguce
meni je racuna za nov bio 5000 a nisam bio u roamingu... strasno :uhuh: jos da li mi je znati kako sam potrosi one besplaten minute i poruke :chytry:

Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 25. Maj 2006. 20:05

Post od Cacanin »

Ljudi , ja sam uzeo preko MTS N-73 na BEL-400 telefon me izasao oko 12000 dinara , pretplata mi je 1800 dinara i u tome imam 400 besplatnih minuta , 320 u 064/065 mrezi i 80 nacionalni i 063/062 i 400 poruka , ionako sam trosio ranije oko 2000 dinara mesecno tako da se ova kombinacija isplati !!!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma svasta bre pisete sto nema veze sa zivotom!!! :uhuh: NE KOSTA on 800 eura pobogu,ispada da vi ne dobijate NISTA za tih nekoliko hiljadarki mesecno,po vama je to samo otplata telefona,a sta je sa onim besplatnim minutima,vi stvarno mislite da je to poklon a ona pretplata je rata za telefon ili namerno pisete ovako pogresne stvari da bi pljuvali provajdera,sta je u pitanju!?
Pozdrav 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Lomnice sve si pogrešno shvatio! Uopšte nisam to rekao. Razumem ja dobro šta se dobija za tu lovu, i nemam ništa protiv, samo kažem da to nije za ljude kao što sam ja, jer nema šanse toliko da potrošim. A i bez obzira to sam prešao na postpaid ne bih se na toliko dugo vezivao (varijanta da ne mogu da raskinem ugovor, ako hoću). Znači nisam rekao da telefon košta 800 evra (mrzi me da računam da li si u pravu, verovatno jesi), nego da varijanta da se očekuje od pretplatnika da toliko plati, potrošio ili ne, plus da se na toliko dugo veže nije za svakog. A mnogi su ga uzeli uopšte ne razmišljajući o tome 8)

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 25. Maj 2006. 20:05

Post od Cacanin »

Pa nece oni da ti daju telefon koji kosta u radnji 29000 dinara , za 12000 i da ne potpisujes nikakav ugovor :( !

Jos jednom zamolio bin sve clanove foruma , ako ima neko APP koja "stavlja" wallpaper preko celog ekrana na N-73 , neka posalje na PP.

Hvala.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

gargamel4, pa sasvim je normalno da ce korisnici koji najvise trose dobiti i najbolju ponudu telefona,ipak i njih treba barem jos 2 god da zadrze (a dolazi NOVI operater),a posto se ti potrosnjom ne uklapas u tu kategoriju tebi preostaj da biras izmedju k510 i 6070...
D500&E71

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ma ok je to, ja nikada N73 nisam ozbiljno ni planirao, e50 mi je savršen za sada, nego samo hoću da kažem da sam ubeđen da su se neki zaleteli samo da bi povoljnije uzeli telefon u startu, ne razmišljajući koliko će to da ih košta kasnije, a svi bi da imaju najbolji telefon. Realno ne može svako da kaže da će u sledećih 2 godine imati jednako dobro plaćen posao tj. da će ga zadržati, a posle nema nazad. Inače Telekomova ponuda koju je Cacanin pomenuo je mnogo povoljnija nego Telenorova. Ali tako to ide: malo sačekaš da vidiš kako će da bude i uvek posle par meseci ima nešto povoljnije nego pre toga, ili: ako uzmeš kajaćeš se, ako ne uzmeš kajaćeš se!

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

posle dugo premisljanja, citanja svih mogucih foruma, uzeo sam danas n73me i mogu da kazem da sam za sada odusevljen. ima poslednji firmware i mnogi bagovi koje sam zapazio na n73 (obicnoj, brat je ima vec pola godine) su sredjeni. ubacio sam gomilu muzike, dzojstik na slusalicama je dobar... jednom recju jako sam zadovoljan. i da, uzeo sam ga u jednom od mobil shopova u novom sadu za 380 eura u full izdanju, nije skidan ni sa jedne mreze, svakako se isplati vise nego uzeti ga preko nasih operatera, jer ako rmislite da ce vam racun uvek biti tih 1770 din (varijanta kod telekoma koji je imao jedno kratko vreme music edition u ponudi) varate se jer ce oni uvek uspeti da nakarikaju jos nesto. o varijanti preko telenora ne bih ni govorio jer je besmislena.
eto, to je to.
pozdrav svima.
::luv phonez::

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

e ovako. na dosta sajtova pise da ovaj fon ima 20x digitalni zoom ali na mom nema, i kada namestim na extended zoom ima nekih 6x. pa vi meni sada recite kako to na mom nema a na sajtivima pise da ima? imam obican softver..
evo jedne slike koja me je odusevila

jedna macro mode
http://img383.imageshack.us/img383/9108 ... 096gf9.jpg
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

gallee, zar ti se ne pojavi još par nivoa za zumiranje kada uključiš taj prošireni digitalni zoom? Batali taj zoom,slike ispadaju loše kada se malo jače zoomne :)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

albumag, pojavi se ali to nije 20x. mislim moj stari i 6630 sa 6x zoomom istopriblizava kao i n73 i stoga sam zakljucio da to nije 20x.

zasto ja na n73 ne mogu da gledam snimak 3gp 4mata snimanog sa 6280?
N-Naravno..!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

ljudi mnogo me nervira moj sw, sr... zivo.. gde, koliko para, i koji sw da stavim?
N-Naravno..!

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

gallee, instaliraj PVPlayer pa ces gledati 3gp :) sto se tice zooma...jbg digitalni,nije teleskop:D

capitano
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Avg 2006. 16:16

Post od capitano »

Imam ovaj tel vec 7 dana i nije los nimalo, al moram da vas pitam jel se vama nekad desi da se on jednostavno resetuje ( izgubi mrezu ekran mu zatamni pa onda bude bel i ima natpis "nokia" ) i to traje pola minute i onda se vrati u normalu ??? Ovo mi se cak jednom desilo i dok sam razgovrao...

:blinky: :blinky: :blinky:

joca986
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 11:20

Post od joca986 »

Imam ovaj telefon 10-ak dana i prezadovoljan sam !

Nego, jel ima neko obican N73 (ne ME) sa karticom od 2GB, posto mi je prodavac kartica ispricao da ce telefon da koci ako stavim 2GB, mada nije imao karticu od 2GB, vec samo od 1GB, pa predpostavljam da mi je zato prodavao tu pricu... :)

I ako neko zna neko mesto gde najjeftinije da nadjem mini SD, neka javne ovde ili na PP :)

Poz.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

joca986, telefon radi brez problema sa 2GB karticom! Koliko god da je puna to nece usporiti rad telefona, vec samo rad galerije. Radi testa ubacio sam 1GB slika (oko 2200 slika) i stvarno mu je trebalo dugo da otvori galeriju, ali to je samo zato sto su slike sa foto aparata i sto je prvo otvaranje galerije sa njima u telefonu. Vrlo je vazno sto sam napomenuo da je to prvo otvaranje, jer telefon prilikom tog prvog otvaranja pravi kopije tih slika u manjoj rezoluciji tacnije 240x320 i jednoj jos manjoj (kada se galerija ne gleda u fullscreenu-u nego onako dok se skroluje kroz slike) da bi kasnije otvaranje i pregled slika isao brze. Ovo konkretno znaci da bi se telefon a i galerija mnogo bolje snasla da je bilo 1GB slika slikanih sa njim a ne ovako ubacenih odjednom.

Mesto i cena miniSD na PP...

PozZ

joca986
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 11:20

Post od joca986 »

Capitano, telefon ti se ne ponasa normalno, to je definitivno... Ili menjaj software, ili nosi i reklamiraj. Ne znam sta cekas...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

nego sta ja da radim? kamera mi je uzas, video tu i tamo baguje.. mislim slike su mu ocajne, ima nesto ljubicasto po krajevima slike. gde i koliko kosta zamena sw-a??
N-Naravno..!

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Za pocetak,skloni iz potpisa "N73 the best of Nokia" - moze neko ne daj Boze to da vidi!!! :o :lol: :lol:
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

pilgrim, n73 je najbolji telefon u odnosu cene i kvaliteta, funkcija i ostaslih stvari samo sto ja imam los sw a to nema veze sa n73 i njenim glasinama...
N-Naravno..!

Odgovori