Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Naime kupio sam mem. karticu za 6630 512 megabajta dual voltage Kingston i mobilni je hteo da je procita ali mi je brisala sama slike i cas hoce da ih otvori cas nece i nje htela da mi otvara 3gp video zapis koji sam snimao direktno na karticu.Inace kupio sam je u Pakomu u Nisu racunajuci posto je oni uvoze da je tamo najsigurnije.Odnesem je ja u servis i pored toga sto im je trebalo 8 dana da je servisiraju (strasnoooo!!!!) napisali da je kartica OK ja lepo pozovem servisera i pokazem mu da kartica nije ispravna i ok oni to uvaze onda sam cekao pola sata d i odstampa papir A4 da bi mogo da zameni i jos su mi rekla da do 4 moram da budem u njihovom shopu gde sam je kupio da bi mogo da je zamenim????inace blo je 20 do 4 nego nema veze odem ja kad ono pise POPIS a tek je 5 do 4???????Pokucam ja pristojno kad neka devojka mi odmahuje rukom i dere se popis eeeeee onda mi je puko film i pocnem ko manijak da treskam i neki momak otvori ja mu pokazem resenje o povracaju novca a on mi kaze da rade popis ceo dan i da su to u servisu znali.......A na kraju dana mi je jedan od servisera ( u drugom servise ne u pakomu) reko da su imali Kingston kartice i da su ih sve vratili zato sto nisu dobro radile na novijim nokiinaim tel.????I tako ostadoh ja bez kartice,pa me interesuje sta vi znate o ovom problemu i kako da izadjem na kraj sa pakomom??? hvala na razumevanju
dimi89, pa jesu li ti do kraja vratili parice?
Citao sam u nekom postu (mislim da je subforum-kafic,a tema nesto kingston mini sd 2gb....)da se nokija i kingston bas ne vole,tako da znas sta ti je ciniti kada dobijes parice nazad
dimi89 hehe, ja sam to rekao, bash cekam da vidim shta ce gargamel4 da mi kaze
nokijin programer, na svom blogu napisao - nokia i kingston - ne preporucujemo! naci cu taj link, za blog pa cu da vam pokazem, nisam ga bookmarkovao, jer sam search-ovao neshto, ali seticu se de sam trazio. valjda je u pitanju jedan konektor, koji kingston drugacije formira nego ostali proizvodjachi.
pare tek u ponedeljak utorak a mozda u sredu tako su mi rekli U nisu ljudi prodaju samo kingston RS-MMC ili barem ja nisam naso druge (dual voltage) a verujte bas sam trazio i trazio i trazio...............
Probaj da nadjes Sandisk(najbolje kartice na svetu) ili Transcend(takodje odlicne,imam od 1gb na n70 i super radi,nema ni seckanja kod video zapisa).Oba proizvodjaca prave "high speed" kartice,a to je bitno.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Ne znam, ja sam kupio Kingston Mini SD za moj E61 od 1 GB i za sada da ne cuje zlo kartica i fon rade perfektno. Toliko perfektno da necu ni da stavim nazad onu od 64 MB sto sam je dobio uz fon da backupujem neke stvari.
Ima li neko iskustva sa PQI karticama i nokijama posto mogu da kupim povoljno pqi microSD karticu od 1gb pa da se ne zeznem slucajno kao dimi89 sa kingstonom...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Ja sam skoro kupio Kingstonovu MicroSD karticu od 512mb, i prodavac me pita najljubaznije: "A jel za Nokiju? Ja mu kazem ne, a sto pita? Momak mi je reko da su imali problema sa Nokijama i Kingstonovim MicroSD karticama! (u pitanju je Pakomova prodavnica u Nisu). Znaci, ima istine u celoj ovoj prici!!
Pa ok, ako je tako, malo mi je čudno, ali ajde kad ste zapeli. Znači ne kažem da niste u pravu nego samo da mi je malo čudno
Ne bih voleo da se velikom broju ljudi ovako nešto desi, ali što je veći procenat to je veći dokaz. Mada kao što već rekoh meni na e50 Kingston odlično radi, stvarno ne mogu ni šta da se požalim. Možda sam ja crna ovca? Dobro znači nemojte da sledite moj primer, možda se zeznete
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ja isto ima kingston rs-mmc dual od 512mb i 6630 i radi odlicno nikad nisam primetio da nesto nije uredu sem kad je prepuna pa je malo sporiji tel, ali samo to... tako da verujem da je to neka cudna slucajnost ili ista serija pa isti problem!!
Ja imam kingstonovu rsmmc dv karticu od 1gb i radi savrseno.Nikad mi se nije desilo.Cak mi ni mob nije sporiji samo mu treba vise vremena da otvori galeriju.Uzeo sam je u pakomu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.