Problem sa ubacivanjem sis fileova

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
george_soad
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 16:21

Problem sa ubacivanjem sis fileova

Post od george_soad »

Naime imam 5500 sport, pokusavam da ubacim bilo koju symbian aplikaciju, igricu preko bluetootha i ne uspeva mi, instalirao sam nokia pc suite ali mi ne prepoznaje bluetooth...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

U tvoj telefon idu aplikacije pravljene za 3rd edition Symbian,a to je OS 9.1.Pazljivo prati sta skidas,jer aplikacije za stariji Symbian nece raditi (znaci NE mozes bilo koju) :wink:
Probaj instalaciju preko USB-a,mozda uspe,a i brze je... 8)

george_soad
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od george_soad »

Znam da idu aplikacije za v.3, a problem je sto u pakovanju nisam dobio usb, videcu sutra da kupim usb kabal za ovaj model pa da probam tako.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Malo cudno da imas PC Suite u paketu (nadam se da si to dobio) bez USB kabla,ali dobro,tako se to posluje kod nas...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

george_soad, nije problem ni do usb-a iako je tako brze. Tebi trebaju .sysx i poneki .sys fajl da bi mogao da instalias aplikaciju ili igricu

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Azimuth, covek ima problem s Bluetooth-om,verovatno zna da ide .sisx i ponekad .sis ekstenzija fajla 8)
george_soad, jesi probao da aktiviras Bluetooth bez PC Suite-a?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa u cemu je onda problem? Prebaci kao takav na telefon i onda pokrene instalaciju, ne vidim sta je tu toliko konfuzno osim ako je promasio extenziju pa nab'o aplikaciju ili igricu za starije verzije symbiana

george_soad
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od george_soad »

Da aktivirao sam bluetooth i prebacivao pesme, slike...ali sa aplikacijama i igricama za symbian imam problema, cak sam i java igrice ubacio.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Mnoge aplikacije i teme su sa .sis ekstenzijom iako su pisane za OS 9.1,u cemu je fora ne znam,ali znam da savrseno rade na mojoj N73. 8)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

george_soad, u kom su formatu te aplikacije i igrice? sys ili sysx? Kad si ih trazio da li si trazio za OS 9.1 3rd ili...? Ima razlika pa je moguce i zato da ti ne rade. Jel, jesi namestao ono u tools>app. menager>options>setings i tu pogledas da li ti je namesteno software inst. ALL i Online certif. check OFF pa ako nije ti namesti i trebalo bi da ti sve radi. Aj pa javi sta si naradio
Green, i meni na E60 radi dosta toga sto je u .sys formatu ali kontam da su te aplikacje pisane za 3rd pa zato mada i u tim aplikacijama sto su za 3rd ima fora sa rezolucijim pa tako neke aplikacije nece raditi na svim telefonim koji su 3rd edition

george_soad
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od george_soad »

Namesteno je sve, ajde daj mi naziv bilo koje igrice ili aplikacije koju si ti vec instalirao, jos jedna stvar ja sam sve filo-ve prvo prebacio u fon pa iz fona pokusao da instaliram, posto sam video da preko pc suita se direktno sa kompa instaliraju aplikacije na fon...

Odgovori