Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Naime imam 5500 sport, pokusavam da ubacim bilo koju symbian aplikaciju, igricu preko bluetootha i ne uspeva mi, instalirao sam nokia pc suite ali mi ne prepoznaje bluetooth...
U tvoj telefon idu aplikacije pravljene za 3rd edition Symbian,a to je OS 9.1.Pazljivo prati sta skidas,jer aplikacije za stariji Symbian nece raditi (znaci NE mozes bilo koju)
Probaj instalaciju preko USB-a,mozda uspe,a i brze je...
Azimuth, covek ima problem s Bluetooth-om,verovatno zna da ide .sisx i ponekad .sis ekstenzija fajla george_soad, jesi probao da aktiviras Bluetooth bez PC Suite-a?
Pa u cemu je onda problem? Prebaci kao takav na telefon i onda pokrene instalaciju, ne vidim sta je tu toliko konfuzno osim ako je promasio extenziju pa nab'o aplikaciju ili igricu za starije verzije symbiana
george_soad, u kom su formatu te aplikacije i igrice? sys ili sysx? Kad si ih trazio da li si trazio za OS 9.1 3rd ili...? Ima razlika pa je moguce i zato da ti ne rade. Jel, jesi namestao ono u tools>app. menager>options>setings i tu pogledas da li ti je namesteno software inst. ALL i Online certif. check OFF pa ako nije ti namesti i trebalo bi da ti sve radi. Aj pa javi sta si naradio Green, i meni na E60 radi dosta toga sto je u .sys formatu ali kontam da su te aplikacje pisane za 3rd pa zato mada i u tim aplikacijama sto su za 3rd ima fora sa rezolucijim pa tako neke aplikacije nece raditi na svim telefonim koji su 3rd edition
Namesteno je sve, ajde daj mi naziv bilo koje igrice ili aplikacije koju si ti vec instalirao, jos jedna stvar ja sam sve filo-ve prvo prebacio u fon pa iz fona pokusao da instaliram, posto sam video da preko pc suita se direktno sa kompa instaliraju aplikacije na fon...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.