Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ma zezam te malo...Sto se tice sw,lepo odes u radnju gde si kupio fon,iskukas im se kako ti se fon cesto restartuje i sl.,pozoves se na garanciju koja i glasi na software,i trazis da ti za dz ubace novi firmware.Time ces sigurno resiti problem sa kamerom,jer je to sto si pomenuo boljka starijih verzija sw.Sto se tice onog "best buy",nikako se ne bih slozio.Ja bih za slicne pare uvek pre kupio e60,e61,e62,e70,e65,n80,m600,p990,ili bih isao na varijantu 2 odlicna telefona,ali sve zavisi od necijih potreba - tebi je ocigledno najbitnija kamera,pa razumem sto tako razmisljas.S druge strane,meni je najbitniji neogranicen izbor programa,velika RAM memorija,zvuk na sluskama,robusnost telefona,zato i imam kombinaciju n70 + k750,svaki odradjuje sjajno svoj deo posla.Da ponovim - potrebe se razlikuju... 

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Ljudi,
moze li me ko uputiti kako da podesim N73 da promijenim opciju koja, kada trazim neki kontakt , pa ukucam dva prva slova, on me salje na sve kontakte koje sadrze ta dva slova, nezavisno da li su na pocetku ili negdje u sredini imena i prezimena trazenog kontakta.
Meni treba da mi kontakte u search opciji poslozi po abecednom redu prvih slova iz imena ( ne i prezimena)
unaprijed zahvalan,
moze li me ko uputiti kako da podesim N73 da promijenim opciju koja, kada trazim neki kontakt , pa ukucam dva prva slova, on me salje na sve kontakte koje sadrze ta dva slova, nezavisno da li su na pocetku ili negdje u sredini imena i prezimena trazenog kontakta.
Meni treba da mi kontakte u search opciji poslozi po abecednom redu prvih slova iz imena ( ne i prezimena)
unaprijed zahvalan,
Imam n73ME vec mesec dana i zadovoljan sam njim, s'tim što ima par bagova koje primećujem ...
Prvo da napomenem da sam stalno radio update i sada imam verziju .31
Dešava mi se da posle određenog vremena neće da zove kontakte iz imenika (ili iz propuštenih/primljnih poziva). Jednostavno kada pritisnem call ništa se ne dešava ... Bio sam i u radnji u kojoj sam ga kupio pa su mi ga oni fleshovali i ubacili "nov" sw ali opet se isto dešava. Da li je ovo bug OS ili Nokije ili samo mog telefona
E da, nervira me što kada snima video ne može da se ugasi lampa tako da i ovako "jaka" baterija iscuri još brže ....
Prvo da napomenem da sam stalno radio update i sada imam verziju .31
Dešava mi se da posle određenog vremena neće da zove kontakte iz imenika (ili iz propuštenih/primljnih poziva). Jednostavno kada pritisnem call ništa se ne dešava ... Bio sam i u radnji u kojoj sam ga kupio pa su mi ga oni fleshovali i ubacili "nov" sw ali opet se isto dešava. Da li je ovo bug OS ili Nokije ili samo mog telefona

E da, nervira me što kada snima video ne može da se ugasi lampa tako da i ovako "jaka" baterija iscuri još brže ....
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |
Postoji li neki symbian program koji sluzi za obavestavanje o pristiglim pozivima i porukama koji su prethodno propusteni, kao na primer nisam bio u mogucnosti da cujem zvono telefona tj. poruke koje nisu procitane odmah nakon sto su pristigle?
Jedno vreme sam koristo motorolu v3 koja automatski nakon 10-ak minuta nakon propustenog poziva ili sms-a obavestava ponovo putem "beep-a" o pristigloj informaciji. Bilo bi korisno imati nesto tako i na n73.
Pozz i hvala!
Jedno vreme sam koristo motorolu v3 koja automatski nakon 10-ak minuta nakon propustenog poziva ili sms-a obavestava ponovo putem "beep-a" o pristigloj informaciji. Bilo bi korisno imati nesto tako i na n73.
Pozz i hvala!
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
da pitam da li neko zna dge mogu da kupim crnu masku i gde mogu da ubacim novi softver?
i da kazem jos nesto. secate se kad sam rekao da mi je video uzas i da su slike katastrofa, e pa sada sam odusevljen, ne znam zasto ali video vise ne secka, slike su savrsene i vise se ne restartuje. tesko da telefon mogu da poredim sa flasom jogurta koju moram prvo da izmuckam (razradim) pa onda da pijem ali kod mog n73 je nesto slicno, sto vise slikam i snimam to je bolji kvalitet slika i video klipova.
e sada je l zna neko nesto da kaze da vise ne budem u bunilu?

i da kazem jos nesto. secate se kad sam rekao da mi je video uzas i da su slike katastrofa, e pa sada sam odusevljen, ne znam zasto ali video vise ne secka, slike su savrsene i vise se ne restartuje. tesko da telefon mogu da poredim sa flasom jogurta koju moram prvo da izmuckam (razradim) pa onda da pijem ali kod mog n73 je nesto slicno, sto vise slikam i snimam to je bolji kvalitet slika i video klipova.
e sada je l zna neko nesto da kaze da vise ne budem u bunilu?

N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
jesi menjao firmware ili se razradio sam od sebe? moj brat je uzeo n73 jos u septembru prosle godine i nije menjao fw, a i dalje mu secka snimak. ja sam pre nekih mesec uzeo n73me gde se nista od toga nije desavalo i naravno on je sada ljubomoran
ali mislio sam da i njegov fon prebacim na fw od n73me i to onaj poslednji od 26.01 (i ja imam doticni). jedino oko cega su se ljudi bunili je to sto se music edition ne moze iskljuciti music player, ali kada ni jedna pesma nije odabrana i kad se izadje iz njega to nema zaista nikakvog uticaja na rad telefona, tako da ne brinite i slobodno upgradujte svoje stare n73 na n73me jer je softver vrhunski

::luv phonez::
Planiram da kupim ovaj tel, moze li mi neko reci ono sto ne valja na njemu ali budite realni i iskreni
1.Koliko mu traje baterija u nekom normalnom rezimu koristenja,
2.negdje sam citao da salje sporo poruke,
3.neko je spominjao neke ptobleme sa kamerom zbog loseg sw moze li mi neko pojasniti u cemu je problem,
4.jel se to desava svima da se resetuje i nece nekad da poziva brojeve iz imenika ili propustenih poziva i
5.kakva mu je sama rada telefona kroz meni ?
Hvala

1.Koliko mu traje baterija u nekom normalnom rezimu koristenja,
2.negdje sam citao da salje sporo poruke,
3.neko je spominjao neke ptobleme sa kamerom zbog loseg sw moze li mi neko pojasniti u cemu je problem,
4.jel se to desava svima da se resetuje i nece nekad da poziva brojeve iz imenika ili propustenih poziva i
5.kakva mu je sama rada telefona kroz meni ?
Hvala
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
vidi se ako je gledas poruke koje si poslao tog datuma (dana) a za starije poruke pise datum.
1meni traje 2 puna dana (oko 25 sms, 10 min razgovora, sat vremena muzika, i par slicica)
2za poruke nije tacno uopste
3problema sa sw ima, zamena sw-a sve resava
4ne, nedesava se, zato sto se meni ne desava
5pristojno je brz (u odnosu na ostale simbijan telefone, odlican
1meni traje 2 puna dana (oko 25 sms, 10 min razgovora, sat vremena muzika, i par slicica)
2za poruke nije tacno uopste
3problema sa sw ima, zamena sw-a sve resava
4ne, nedesava se, zato sto se meni ne desava
5pristojno je brz (u odnosu na ostale simbijan telefone, odlican
N-Naravno..!