Nokia 6234 i srpski (product code?)

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
deklica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Maj 2007. 20:28

Nokia 6234 i srpski (product code?)

Post od deklica »

Imam 6234 i super je, i vodafone ikone mi se mnogo vise svidjaju nego default sa Nokie 6233.
Jedina falinka je sto nema srpski (slova, t9, meni i td.)...
Varijanta NSS + NSU je ok da se ubaci soft od lokalizovane 6233, ali ja hocu da zadrzim originalne vodafone ikone, a takvu temu ili sl. nigde nisam mogao da nadjem.
Da li ima neko product code (pise ispod baterije) ovog telefona koji ima srpski (balkan), ili bar hrvatski, sa njihove mreze, bio bi vrlo zahvalan da ga napise ovde...

Ima li drugo resenje zadrzati vodafone ikone a dobiti srpske opcije?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Napravi sam takve ikonice ili ih skini odnekud i onda napravi takvu temu,jer lakse ti je da flesujes na cist softver (izmedju ostalog zato sto Vodafon OSAKATI svaki telefon kome promeni softver) a i lakse ce ti biti sutradan da ga prodas nego da je sa Hrvatskim Vodafon softverom!!
Pozdrav 8)

deklica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Maj 2007. 20:28

Post od deklica »

Spicio sam soft od 6233 pa nek ide zivot, t9 je super stvar... rado bi ja sam napravio temu al nigde ne nadjoh te ikone, mada ima solidnih tema za download iako uvek preteraju sa nekom grafikom, ali mix vise njih i eto idealne... poz...

Odgovori