Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
milann, imam E50 i u njemu Micro SD PQI od 2GB i telefon radi potpuno normalno... Nisam prepunila karticu, ali verujem da i sa vise podataka ne bi bio mnogo usporen...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
I ja sam se nedavno uclanio u "club" nokia E50. Prije toga sam imao mnogobrojne mobitele skoro svih proizvodjaca, a do neki dan sam koristio Samsung P300. I ako P300 po mnogima vise lici na "digitron", nego na mobitel, ipak sam uvijek bio u centru paznje kad god bi ga izvadio. Nebi previse sad o P300, samo da pohvalim bateriju (zajedno sa onom koja je ugradjena u futroli) telefon mi je znao cak do 15-tak dana da drzi pri "prosjecnom" koristenju a uz vise razgovora (minimum 2 sata dnevno) ipak je izdrazao 4-5 dana. Pa i iz tog razloga sam se teskog srca rastao od njega. Moj izbor je pao na E50 zbog stavrno dobre izrade i funkcionalnosti. Citao sam po forumima da mu je baterija medju boljim sto se tice Simbian mobitela-ali to trebam jos da provjerim. Prvi utisci su "super" i pravo sam zadovoljan. Jedino sto bio mogao zamjeriti jeste; "spor" simbian, ali to sigurno dolazio zbog toga sto nisam duze vremena imao simbian mobitel.
A ja ubijem bateriju za dan ipo, tako da cu verovatno da se vratim na 6310i i da zaboravim napravice sa lepim ekranom i kamerama, sve je to lepo, sjajno i bajno,ali meni telefon prvenstveno sluzi za razgovor i poruke a ako moram da ga punim u podne e pa fuck that phone A kad pozelim da imam neki besan kupicu jos jednu karticu i koristicu ga kao igracku....
Ajd da se i ja uključim u razgovore...Imam E50 već kojih mesec dana, juče sam stavio mem karticu od 1GB i sve radi savršeno. Jedini bug-ovi koje sam do sada primetio su sledeći:
1) čuveni speakerhone bug, jednom mi se desilo da se speakerphone sam uključi u toku razgovora, i nisam mogao posle toga ništa drugoda radim, tlefon je ostao zaglavljen u tom modu, a razgovor sam doduše normalno završio preko speakerphon-a doduše, a onda sam morao da resetujem fon vađenjem baterije.
2) ni jedan screensaver sem defaultnog mi ne radi kako treba, prvi put se upali, a čim prvi put otključam/zaključam tastaturu, telefon automatski prebacuje na default screensaver. Bizarno, ali nisam još uvek pronašao rešenje.
Što se ostalih stari tiče, povezivanje sa kompom isključivo preko BT-a i radi apsolutno sjajno, koristim i BlueRadar soft kojim se mnogo brže povezuje sa drugim BT uređajima. Sinhronizaciju sam namestio da radi sa outlook-om i to radi automatski i potpuno savršeno i brzo. Toliko za sad, a neki drugi put o temama i software-u.
Pozdrav.
Jesi ga nekad flešovo? Ovo pod 2 nije neki poseban razlog, osim ako nisi od onih što se jako lako iznerviraju i čim nešto ne funkcioniše savršeno, mora da se flešuje. A pod 1 je stvarno problem, ali se rešava na isti način. Znam nisam nešto pomogao, ali
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel,ja sam od onih koji se lako iznervira Pre sam imao Motorolu V3 koju sam odmah fleshovao jer nije imala video mod, pa sam onda imao 6630 koji sam fleshovao zbog fodafone softa, a sad evo E50 me zeza isto sa screensaver-om..
Nabavio sam sve potrebne programe za Fleshovanje. Da li mi neko samo moze pomoci gde mogu skinuti najnoviji firmware za E50? Na ovom http://europe.nokia.com nisam nista nasao.
Miskoni- koristim dial-up,znaci sporo da nema sporije a i cesto mi se desava da puca veza,tako da ta varijanta otpada. Moracu preko feniksa(svu opremu sam vec nabavio) ali fali mi samo taj glavni flesh.
Pa, nećeš zeznuti mob ako ti pukne veza u toku skidanja pošto fleš kreće tek kada se sve završi. Evo, sad sam pogledao, fleš za E50 je težak 191.28MB, a preko NSU-a ćeš skidati oko 50-ak MB, možda i manje. Pa ti vidi šta ti se više isplati...
Ljudi, imam Nokia E50 od feb. 2007. Od pre neki dan sam aktivirao telenorovu opciju omiljeni broj - besplatni razgovori sa izabranim brojem.
I sta se desava? Kada duze pricam (preko 10 min) mobilni se dosta zagreje i to najvise u gornjem delu, gde je slusalica, kod uveta.
Da li se i vama desava nesto slicno? Ne znam koliko treba da se greje mobilni kada se duze prica, on ima metalno kuciste pa se mozda zbog toga toplota vise izlazi iz njega.
Da li je ovo normalno ili da nosim da ga reklamiram?
Pozdrav,
i_tako
i_tako, svi telefoni se zagreju kada se duže razgovara. E50 se možda greje nešto više nego što je uobičajeno, verovatno je uzrok to što je tako mali i "sabijen" unutra, pa se toplota prenosi na sve oko predajnika koji se nalazi baš u gornjem delu telefona. Takođe ima veze koliko si udaljen od baze u trenutku razgovora kao i da li se krećeš. Što dalje od baze = veća izlazna snaga = veće grejanje.
milann, ova verzija programa Rotate Me je pravljena samo za N80 i N73...Pošto E50 podržava landscape mode, neka od sledećih verzija ovog programa će svakako biti kompatibilna i sa E50...Samo treba da budeš malo strpljiv...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Imam E50 vec oko 3 sedmice i zadovoljan sam sa telefonom, jedina stvar koja me "nervira" jeste da baterija u mene maximalno bude 1-2 dana, sigurno i iz tog razloga sto cesto i mnogo telefoniram. Cuo sam da ima za ovaj fon i baterija jaceg kapaciteta ali da se za nju mora neki posebni poklopac onda koristiti, pa bi zelio da pitam dali je to neko vec uradio illi dali postoji alternativa sto se tice baterije (da nabavim sebi jednu od drugog proizvodjaca) !?!!?!?!?!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.