Evo, prešao sam sa obične 6230 na smart N80, pa nakon par dana korištenja imam par pitanja pa molim za odgovor. Radi se o stvarima koje je 6230 imala, a ova nema:
1. Smajlovi u porukama? jel ima načina, ili svaki put moram istipkivat svaki znak posebno - : )
2.kako se može postaviti veća slika kad me netko zove?
3. Da li se može phonebook postaviti tako da se uz ime vidi i broj, da ne moram ulaziti u svačije ime da bi vidio broj?
4. Da li se bljeskalica može namjestiti tako da bljesne samo jednom?
5. da li i kako se mogu dodavat prečaci u "GO TO", sad imam samo tri - inbox, notes, calendar
6. da li postoje detalji o pozivima kao na 6230 - znači imam osobu iz kontakta koja se zove AB, i kad uđm u npr primljene pozive nađem nju i prikaže mi zadnjih 5 njegovih poziva, točno navodeći kada su bili? N80 mi prikaže samo jedan podatak, odnosno o zadnjem vremenu poziva
7. Da li se može na neku od brzih tipki stavit zaključavanje tipkovnice?
8. Da li moram instalirati neki antivirusni program (i koji je najbolji) prije nego neki program instaliram na mob?
Ljudi puno hvala, cijenim pomoć. prvi put sam na symbianu, pa sam malo zbunjen.
N80 - novi korisnik
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kao prvo, trebalo je da pogledas temu koja se bavi ovim telefonom. Kao drugo, na vecinu tvojih pitanja odgovor je instalacija nekog programa koji ce da ti odradi sve sto ti trazis od njega. I ne, ne treba ti antivirus za telefon jer Symbian 9.1 trazi programe registrovane certificate-om a da bi do toga doslo, program mora da se prijavi na sajtu SymbianSigned.com koji sve to odobrava. Moze program da se registruje vrlolako, ali samo za jedan IMEI broj, i to za tvoj (pretpostavlja se da samo njega znas). Znachi, prilicno si bezbedan sto se virusa tiche.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
1moras stalno da kuckas, ima program za to ali nije pametno resenje
2nikako
3ne, ali kada udjes u nekoga mozes da idel levo desno
4ne
6ne, to i meni jako nervira na n73 ali izdrzavam
7malo te ne razumem ali da zakljucas tastaturu mozas na 2 nacina, preko tastature (select + *) i na dugme paljenja (nadjes loctkeypad
8ne, ne moras mozes da ubacujes programe, ali idi na to da budi sigurni
za ovo ne garantujem ali eto, napisa nesto..
2nikako
3ne, ali kada udjes u nekoga mozes da idel levo desno
4ne
6ne, to i meni jako nervira na n73 ali izdrzavam
7malo te ne razumem ali da zakljucas tastaturu mozas na 2 nacina, preko tastature (select + *) i na dugme paljenja (nadjes loctkeypad
8ne, ne moras mozes da ubacujes programe, ali idi na to da budi sigurni
za ovo ne garantujem ali eto, napisa nesto..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!