Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
Imam problem pri skidanju mape Srbije i Crne Gore preko Nokia Maploader-a... Naime, čim se startuje download rapidno se uvećavaju
preostali sati do konačnog skidanja fajla koji je težak 6.1 mb. Nekoliko puta sam pokušao i neće. Probao sam još koju susjednu zemlju i isti problem. Konekcija mi je ADSL.
Zna li ko što o ovome?
preostali sati do konačnog skidanja fajla koji je težak 6.1 mb. Nekoliko puta sam pokušao i neće. Probao sam još koju susjednu zemlju i isti problem. Konekcija mi je ADSL.
Zna li ko što o ovome?
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
ljudi, ako kupite Nokiju N95 legalno, u zvanicnoj prodavnici, sa njom cete dobiti i mape Srbije odmah sa telefonom, koje rade pouzdano, doduse ne bas uvek precizno, ali svakako rade. U nasoj zemlji nema informacija o restoranima, bolnicama i drugim objektima i znamenitostima na putu, ali su izlistani javni parkinzi. N95 GPS isprobao sam i u Novom Sadu i u Beogradu i sve radi! Cak se mozete pouzdati i na planiranje puta od jedne do druge tacke.
Isto tako, ako kupite zvanicnu N95 necete imati problema sa slajderom, a onaj ko kaze da je kamera losa - iil nije koristio N95 ili apsolutno nema pojma o cemu prica. Poredjenje sa Sony Ericssonom K850 ili nekim drugim Cyber-shot telefonom jednostavno ne stoji, jer, prvo Nokia ima prednost od vise od 6 meseci, a drugo Symbian je telefon!
Evo jedan screenshot GPS mape Novog Sada.

Isto tako, ako kupite zvanicnu N95 necete imati problema sa slajderom, a onaj ko kaze da je kamera losa - iil nije koristio N95 ili apsolutno nema pojma o cemu prica. Poredjenje sa Sony Ericssonom K850 ili nekim drugim Cyber-shot telefonom jednostavno ne stoji, jer, prvo Nokia ima prednost od vise od 6 meseci, a drugo Symbian je telefon!
Evo jedan screenshot GPS mape Novog Sada.

Stop the madness!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Korisnicima N95 evo jedan link sa slikama koje su pravili vlasnici N95
http://www.flickr.com/cameras/nokia/n95/

http://www.flickr.com/cameras/nokia/n95/

Poslednja izmena od gameforce u Pon, 25. Jun 2007. 13:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
gameforce, prosto je neverovatno da je one slike napravio N95. Izgleda da dotična kamera uopšte nije za bacanje, ali i konstatacija da nije toliko važno čime se slika, koliko ko slika. Goddanm it, ja nemam ni jednu onako dobru 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nove verzije firmvera su prilično poboljšale kvalitet fotografija na N95. Mob se još uvek razvija, radi se na grafici, igre će navodno biti mnogo bolje, doteruju se razni detalji. Kako stoje stvari, biće tu još iznenađenja... 

● PRAVILA FORUMA ●
mi2scg samo mi nije jasno kakve veze ima da li je n95 kupljen u zvanicnoj radnji i slajder
oces da kaze da svi koji prodaju n95 u zemlji sem zvanicne radnje imaju n95 sa losim slajderom,pa to bi bilo katastrofalno za nokiju
ovo se jo nije desilo i nema sanse da se desi,to drugim recima znaci da nokia previ n95 -ice razlicitog kvaliteta,osetno razlicitog,a to ne da nije moguce nego je zabranjeno
oces da kaze da svi koji prodaju n95 u zemlji sem zvanicne radnje imaju n95 sa losim slajderom,pa to bi bilo katastrofalno za nokiju
ovo se jo nije desilo i nema sanse da se desi,to drugim recima znaci da nokia previ n95 -ice razlicitog kvaliteta,osetno razlicitog,a to ne da nije moguce nego je zabranjeno
nokia c7
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
[quote="llulle"][/quote]
Pa, vidi...
Ne kazem ja da Nokia pravi nekoliko verzija istog telefona - boljih i losijih - ali nacin na koji je telefon uvezen i na koji je nacin stigao do odredista tj. kupca, da li u kutiji ili skriven ko zna gde i u cijim kolima i te kako ima veze sa kvalitetom telefona. Sta mislis zasto prvi primerci najnovijih telefona imaju polovicno zavrsen softver, koji se tesko moze promeniti - skinuti su ko zna sa koje mreze, mnogi su cak i test modeli, a kakvih sve prevara jos ima sigurno ne mozemo ni da zamislimo! Dalje, zasto cesto (najcesce) sa telefonom ne dobijes sve potrebne, odnosno propisane dodatke - pa ili nisu ni stigli sa telefonom ili ih je gazda maknuo iz kutije. Ako se secas, Nokia je u nasoj zemlji imala kampanju "vi ste prvi koji ce dodirnuti ovaj telefon"... pa, sta mislis zasto?! Naravno, poruka se odnosila na prednosti legalne i mane kupovine telefona na crno, koji su prvo prosli korz ruke servisera gorepomenutog gazde, pa tek onda stizali u ruke kupaca.
Nego, da ne davim dalje, apsolutno nisam rekao da Nokia pravi nekoliko vrsta istog modela, a ukoliko telefon kupis legalno i pojavi se neki kvar ili u nesto sumnjas - uvek imas kome da se obratis. U to koliko je i zvanicni servis pouzdan i efikasan - neki drugi put...
Pa, vidi...
Ne kazem ja da Nokia pravi nekoliko verzija istog telefona - boljih i losijih - ali nacin na koji je telefon uvezen i na koji je nacin stigao do odredista tj. kupca, da li u kutiji ili skriven ko zna gde i u cijim kolima i te kako ima veze sa kvalitetom telefona. Sta mislis zasto prvi primerci najnovijih telefona imaju polovicno zavrsen softver, koji se tesko moze promeniti - skinuti su ko zna sa koje mreze, mnogi su cak i test modeli, a kakvih sve prevara jos ima sigurno ne mozemo ni da zamislimo! Dalje, zasto cesto (najcesce) sa telefonom ne dobijes sve potrebne, odnosno propisane dodatke - pa ili nisu ni stigli sa telefonom ili ih je gazda maknuo iz kutije. Ako se secas, Nokia je u nasoj zemlji imala kampanju "vi ste prvi koji ce dodirnuti ovaj telefon"... pa, sta mislis zasto?! Naravno, poruka se odnosila na prednosti legalne i mane kupovine telefona na crno, koji su prvo prosli korz ruke servisera gorepomenutog gazde, pa tek onda stizali u ruke kupaca.
Nego, da ne davim dalje, apsolutno nisam rekao da Nokia pravi nekoliko vrsta istog modela, a ukoliko telefon kupis legalno i pojavi se neki kvar ili u nesto sumnjas - uvek imas kome da se obratis. U to koliko je i zvanicni servis pouzdan i efikasan - neki drugi put...
Stop the madness!
da li su u comtrade-u u ns 100% original telefoni.n73 musik edition kod njih kosta 555 evra.neka mi neko na stefan.j@hallsys.net posalje sliku original pakovanja i kako da instaliram mape srbije i cg na n95 ako moze??
sta mislite o viktormob-u tu je n95 545 evra,da li je moguce da je original??i jel moze na nju da se stavi sifra na poruke???
hvala unapred
Izmenio:gameforce:Za dopunu koristi opciju "izmeni" ne postuj 2 posta uzastopno!
sta mislite o viktormob-u tu je n95 545 evra,da li je moguce da je original??i jel moze na nju da se stavi sifra na poruke???
hvala unapred
Izmenio:gameforce:Za dopunu koristi opciju "izmeni" ne postuj 2 posta uzastopno!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
http://www.gsmarena.com/nokia_n95-review-141.php procitaj malo ovo i koristice ti,a imas tu i sliku original pakovanja, i pise ti gore sta treba da sadrzi original pakovanje,pa vidi.Da com trade drzi svuda original telefone.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Pozdrav za sve,imam jedan problem kako da namestim n95 npr. kada mi je razgovor u toku i kad hocu da prekinem vezu da nemoram da stisnem crvenu slusalicu vec samo da spustim slajder i da se veza prekine,ja to kad trenutno sad uradim on mi neprekida vezu,sve sam u podesavanjima pokusao ali nista a da zaboravih kada mi zvoni telefon onda mogu da uspostavim vezu kada podignem slajder,e sad zasto mi nereaguje kad hocu da prekinem vezu dok pricam,preko slajdera,nemam pojma.Ako neko zna nek mi kaze kako da namestim korak po korak.Hvala unapred
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19