Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

e ljudi,kako da prebacujem fajlove na mass memory,hocu da pesme stavim na mass memory,ali nemam opciju da ih prebacim,i kako najbrze da prebacim fajlove sa kompa na telefon,imam opcije pc suite ,file transfer i jos neke 2,nemogu se tacno setiti,uglavno koju da koristi??cuo sam da je file transfer najbrzi,ali kada odaberem tu opciju kaze da nemogu da stavljam na mass memory,a to mi treba?helppp :x :cry:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Stefan33, mozes preko pc suite-a,imas opciju transfer music,a mozes jednostavno da kopiras sve zeljene pesme i cut-ujes ih u file menager-mass memory-sounds :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Sale_M, ok thanks,i jos nesto,da se zna koji tel ima najbolju kameru :D :D :D :

http://www.gsmarena.com/5_megapixel_fac ... -191p2.php

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Stefan33, tu se slazem sa tobom,na ovom testu definitivno pobedjuje n95 8gb,ali jos nije radjen test sa n82,tako da videcemo... :wink:

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Sale_M, u pravu si i ja sam trazio uporedni sa n82,ali mislim da ce n82 dobiti,jer je izasao posle,kamera je sigurno doradjena,ima xenon blic,ali sto kaze,videcemo :)

PS. ljudi slusajte...znate i sami ja mislim da su slusalice za n95 8gb onako iz 2 dela,valjda je tako i za ostale modele ali nisam siguran,za moj su ovakve,kad slusam samo sa onim kracim delom gde su sluske,zvuk je dobar,ali kad njih povezem sa onim drugim delom gde je onaj kao mali daljinski ili sta vec za premotavanje,pauzu i to,zvuk postane totalna bezvezarija,nikakav kvalitet nema basa,i ne cuje se pevanje nego samo melodija,ovako izgledaju:
kad slusam samo sa ovim sve je u redu:
Slika
kad spojim sa ovim delom,zvuk se tako ''pokvari'':
Slika
Slika

PPS. ova zadnja slika mi je jakooo mutna,ne lici ni blizu na one sa gsmarene,da li neko zna koja su najbolja podesavanja kamere,da slika bude najkvalitetnija??

thanks unapred,auu al sam se nakucao :D :D

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Stefan33 ja ti mogu pomoci samo oko kamere, podesavanja podesavas u zavisnosti u kakvim uslovima slikas, ne postoje univerzalna podesavanja koja ce svugde dobro da slikaju, moras sam da podesis.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

deharade
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Dec 2007. 02:50

Post od deharade »

da li negde u Beogradu moze da se nadje originalna fotrola za N95 8GB,ne pitam sta kosta,i da li je istina da pesma u kojoj nisu sredjene TAG informacije ne mogu da se izbrisu iz N95 8GB,jednostavno ne ostavljaju trag a zauzimaju memoriju

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

pa jel n95 8gb ima autofokus,covece slike nekad umeju da mi budu tako mutne da je to strsno,a jel moze neko malo bolje da objasni to sto se tice TAG inormacija,sta da radima da do toga ne dodje??i kako ne mogu da se obrisu? :smutny:

deharade, mislim da originalna futrola ne postoji,zapravo ako mislis na onu slicnu za obicnu n95,ja sam bas danas kupio neku mekanu,bas je extra 8) 8)

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Bilo kako bilo ja smatram da je Nokia N 95 8 gb ,kompletniji telefon od Nokia N 82 ,N 95 8 gb stvarno ima IMPRESIVAN displej ,i po karakteristikama i po velicini ,ej bre to je 2,8 inci :) i 8 GB memorije
Forever !!!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

jel posle instalacije nekoh programa mogu da ostanu tragovi na telefonu,mislim da zauzimaju dzabe memoriju,ili se to uninstalacijom sve cisti??jer pogledao sam logfile i imaju zapisane sve aplikacije koje sam bio install,a posle obrisao...??

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

ljudi instalirao sam webgate advanced locks,sertifikovan,i kad udjem u program imam opcije activate i quit,kad kliknem na activate,nista se ne desava??? :smutny:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Stefan33, Sale_M, evo uporedjivanje slika koje su napravljene sa N95 8gb, N82 i sa Kodak diditalcem!
Link: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... is-better/

Zakljucak: N82 pravi najbolje slike!!!! Tel je zverka!!!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

IDzO, pa dobro,meni opet nije zverka :P :P :P :D
ali brate,ne znam koja je slikana kojim telefonom,nije raspored kao u prvom odeljku...meni su ove najsvetlije najbolje,ali pise da su te najsvetlije sa n95 8gb...

e jel imas ideju za ovaj moj problem sa webgateom?? :(

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Stefan33, u svakom odeljku je isti raspored slika! (prva u redu je od 95-ice, druga je od N82 a u donjem je od Kodaka)

To sto sam napisao da je zverka mislio sam na kvalitet slika (posto je pravila najbolje slike) a ne na izgleda jer nekome se svidja slajder nekome candy look pa o ukusima se ne vredi raspravljati!!!

Sto se tice tod webgate-a pokusaj da skines upustvo pa pogledaj kako ga oni podesavaju!
Link: http://www.webgate.bg/products/adl/manual/

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Imam veliki problem...e ovako,prvo ugasio sam tel,izvadio sim karticu,radio u offline modu,ugasio tel,onda ga upalio posle 3 dana i udjem u galeriju,kad ono obrisane slike????zasto kako??i sad kad sam prebacivao slike,ubacio sam nekih 30-40 slika,i jedva ih ucita,dok se izkristalise treba pola sata a ranije je trebalo manje od 1 sekunde...??a imam 90 mb rama slobodno?

ps.jos jedno pitanje...imam odprilike nekih 10 video zapisa u galeriji ,a u video centre imam 3-4..zasto to??i jel kad imam iste slike i u albumu i u galleryy ,memoija se zauzima duplo ili je to sam shortcut??

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Stefan33, ne znam tacno sta bi mogao biti problem sto se prvog pitanja tice,probaj da ga restartujes a ako ne uspe uradi mu soft reset *#7780#.Drugo pitanje za galeriju-nije shortcut vec zauzima memoriju

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

a sto se tice video centra jel takodje filmovi u njemu zauzimaju dodatnu memoriju ili su shortcut??da restartujem softwer,zasto bi toradio,nije valjda toliki problem??

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Nije to restart softvera nego sifra pomocu koje telefon vraca na fabricka podesavanja.Inace softver se ne moze restartovati vec samo refreshovati :wink:

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

jel moze da se ukljuci blic tokom snimanja i kako,nisam nigde nasao u opcijama??

Odgovori