Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
pozzzz.
Negde na nekom forumu sam naleteo da pise da je mana n6500 da ima samo 4 melodije za SMS i da nije moguce da se ubace neke druge u tu namenu.
Ja inace ne verujem svemu sto procitam ali me ovo cudi pa bih molio za odgovor od nekog ponosnog vlasnika.
kako da stavim da kada zatvorim slide da mi se automatski zakljuca telefon???
i da li imate problema sa usb kablom posto meni nece da udje u onaj prikljucak???
Manimo organe, u vezi grebanja tastature, mnogi se zale na to kao i na osetljivost maske na ogrebotine. Moj slucaj je - posle 3 meseca ultra maltretiranja izgleda kao ganc nov.
Ostala je samo prvobitna primedba na krshkav donji deo dpeda pri otvorenom slajdu
Ja sam prvu 6500s kupio 15.11.2007. posle 150 sati price i po 4000 primljenih i poslatih poruka nisam imao ni jednu jedinu zamerku. Mozda malo te ogrebotinice na tastaturi, ali to je nebitna zamerka. Cim sam kupio telefon, bolno je pao na beton. Poklopac baterije ima da se kupi kod uvoznika i kosta 800 dinara. Sad sam kupio opet novu crnu 6500 slide i telefon izgleda 20x lepse i skuplje od sive. Dok ne izadje neki nesymbian sa 5mpix ne menjam 6500s, eventualno Arte.
Vreme prispele poruke mi je namesteno na sat vremena ranije, isti problem je i sa izvestajima. Sa odlaznim porukama i sa pozivima je sve ok, nisam nista menjala odjednom je tako pocelo, a ne znam kako da vratim... Ako neko ima ideju neka pomogne... Hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.