Nokia E65

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Kako mislis nece da ti pokrene?
Da li uspes temu ili program da instaliras u telefon ?
Pokusaj reset sa *#7370# ali onda gubis sve podatke koje imas u telefonu!

los_trip
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 12. Apr 2008. 06:47
:: Lumia 920

Post od los_trip »

prebacim temu i pita me da instaliram ja yes cekam malo i onda mi kaze nesto ne valja i nista

a danas sam opdate uradio V2.0 i opet nista :(

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Sta ti napise da ne valja? Expirec cerificate? Ako je to onda se mora ponovo signovati aplikacija i imas na ovde na forumu kako da signujes aplikacije ili ako hoces hakuj telefon i mozes da instaliras aplikacije bez sertifikata!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

1000% je lose dekodiran imao sam takvih slucajeva sa6630 :disgust: :disgust: :disgust:nemojte mi zameriti ali mene izludjuje jedna stvar u vezi sa porukama
Nokia C6

los_trip
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od los_trip »

IDzO brate to je to Expirec cerificate pise e sad ja sam mozda smotan
al kad ovdje ja nesto hoce da trazim i ukicam sta mi treba izbaci 1000 pogodaka ko ce to sve pregledat :(

e sad hakovat teelfon kako to

sory ako peglam al mi beze da to na mobu ne mogu stavljat teme i to
prodacu ga odma ako ne budem to skonto nest

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Tutorijal kako do sertifikata: viewtopic.php?t=14568
Tutorial: Firmware hack na s60 3rd i UIQv3 telefonima: viewtopic.php?t=12736

Evo pa sad sta ces i kako ces ti znas, mada uvek se mogu na netu naci programi i teme koje su sign-ovane!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Prvo idi u app menager pa na options pa Software installation nek ti stoji All,Online chertif. chek na Off.E sada kad hoces teme da skidas najbolje bi bilo kada bi ih skidao operom symbian pa ce ti ona cuvati instakacije u e:/Others i onda ako neka tema nece da ti se instalira ti idi u setings pa vrati datum za jednu god unazad,a ako opet nece vrati za jos jednu god unazad i tada ce hteti da je instalira.Nece ti za sve teme odgovarati jedna ista god pa ih menjaj dok ne uspes da instaliras svaku temu ponaosob.Imas ovde foru kako da hacknes tel za 2min bez pomoci kompa,a ja sam ostavio 2 zip fajla sa potrebnim alatom i uputstvom.To radis na sopstvenu odgovornost.Druga mogucnost je da dodjes do sertifikata za tvoj tel i da svaku app posebno potpisujes i da ih zatim instaliras.Da li ti svetli donji deo tastature,tj numericki deo?
Note IV N9100 dual

los_trip
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od los_trip »

IDzO hvala na trudu

toda81 hvala i tebi na odgovorima valjada cu nest skontat,a ne svjetli mi donji dio tastature

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

To oko tastature nema sta da te buni,e65 ima senzor za stednju energije,tako da tokom dana ne pali tastaturu. Mada se dosta zale na taj fon,hoce da pobrljavi i da ne svetli tastatura.

8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ma nema ovo veze sa senzorom sto na ovom tel ne svetli tastatura.Naravno da ne svetli kada ima svetla,ali nije normalno da ne svetli kada je mrak.Mnogo je ovih tel kojima ne svetli tastatura i to je fabricka greska i bas je bez veze.Znam cak i tipa koji ima servis koji takodje ima e65 i ne svetli mu tastatura,a pokusao je svasta da uradi i nije uspeo da resi taj problem.Takodje i on kaze da je video puno e65 kojima ne svetli tastatura
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Samo jedna digresija: kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

toda81, kako nema veze sa senzorom,taj senzor se nalazi iznad ekrana,probaj stavi prst preko njega i videces da ce se tastatura upaliti,ako ti radi???

:dry:

los_trip
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od los_trip »

kod mene ne radi ni nocu ni danju tastatura :(

a ovo za za teme meni kad je normalan datum pise Expired certificate a kad vartim jednu godinu unazad pise Certificate error i sta sad :(

ma ovaj fon ode na prodaju nervira me :x

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa onda vratis mesec ili dva unazad, teme se prave sa sertifikatima do 6 meseci, pa potrefices. Ja sam za jednu temu vracao po 2 meseca dok nisam ubo. A Trebalo je da vratim 8 meseci od datuma.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

@bOOdala,znam ja na sta ti mislis i znam za taj senzor,ali je fora da uopste tastatura ne svetli ni kada je mracno.Imao sam ja 6630 i n70 tako da znam funkciju tog senzora,ali kazem ti da na e65 donji deo tastature cesto ne svetli sto je ocigledno namerna greska nokie.@los trip,ne citas lepo sta ti pisemo.Kada ti je pisalo certifikat expired iakn si vratio god dana datum unazad,ja sam ti napisao da vratis nekad cak i 2 god unazad i da ce ti tada instalirati sigurno.Ja sam ti cak na pp poslao moj hack u onom linku,znas o cemu ti pricam.Kada budes uradio hack tel mocices da instaliras svaku temu i svaku app i neces morati da cackas datume// ovo je dodatak // Imam ovaj tel i tek sam sada posle vise od 3meseca isprobao ovu kameru od 2megapixela i iskren da budem tesko da postoji gora kamera od ove!N70 ima isto 2megapixdla,ali milion puta bolje slike pravi.Kada slikam sa e65 ne smem ceo minut da pomeram ruku da bi slika bila ok,da ne bude izmaglice.Ne mogo da verujem da je nokia mogla da napravi nesto ovako jadno
Note IV N9100 dual

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:39

Post od SpawN »

imam jedno pitanje moze li mi neko reci kako se ovaj tel formatira? ono kao na nokiu n73 onda fora sa 3 dugmeta i drzis dugme on/off ako nije nekom problem da mi kaze kako ovaj da formatiram...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

SpawN, možeš na dva načina:

Ako je telefon ispravan i podiže OS - kucaš *#7370#, Lock Code je 12345 (ako ga nisi menjao)

ili Green Dial + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi, zatim možeš da pustiš on/off ali ostala tri ostaju pritisnuta dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.

thepace2
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 02:51

Post od thepace2 »

aj budi malo konkretniji koju poruku ti izbaci kad probas da instaliras nesto mozda je problem u sertifikatima ?
Nokia E71 + microSD 8GB
LG KE970 - Shine + microSD 1GB

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:39

Post od SpawN »

a ne ne niste me razumjeli!? ja ocu da ga formatiram npr kao moju n73 sto pritisnem zelenu slusalicu 3 i * ali nece tako...jednostavno samo se ukljuci ono normalni mod nista se ne promjeni to me nervira i ne znam kako to da izvedem!!! ali kad ocu da ga format na tu foru nece...ako mozete da mi pomognete kako to da izvedem?
fala vam...

Odgovori