Nokia N900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 13. Jan 2005. 11:24
- Kontakt:
Prekjuce sam se igrao sa ovim telefonom jedno pola sata. Jedan tip ga (bogapitajkako) nabavio i prodaje ga za 460eur. Elem, hardverski je ODLICAN, kvalitet izrade, tastatura, ekran... bas dobro. E sad, posto je ovaj imao oznaku "N00" znaci da je teeeeska beta pa je i softver takav, bagovit, pucao svako malo. Za 2 minuta sam uspio da ga zakucam saljuci poruku i gledajuci slike. Ne lici na Nokiu nimalo, treba se navici. Smeta mi sto nema dugme za ulazak u glavni meni nego moras da ga bodes po ekranu... Tako da treba priceaki da se to sve utegne malo 

-
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Nema MMS, nema ga ni u podesavanjima poruka. A za ove nepovjervljive evo slike 
http://img200.imageshack.us/img200/8586/n900.jpg

http://img200.imageshack.us/img200/8586/n900.jpg
Lexus, cudno da osakate ovaj tel bez mms jeste da je nepotreban ali opet,ume da bude i kostistan!

Edit: sada tek videh sliku imas jos neke? jel mi se cini ili njemu tastatura ne sija?!

Edit: sada tek videh sliku imas jos neke? jel mi se cini ili njemu tastatura ne sija?!
Poslednja izmena od 60sec u Čet, 03. Sep 2009. 10:28, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Evo ako oce neko 
http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=49196
Izmenila Ninolina:: zabranjeno je komentarisanje pravila o broju karaktera

http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=49196
Izmenila Ninolina:: zabranjeno je komentarisanje pravila o broju karaktera
Lexus, pa kud bas zacepi na 1000e (ako si ti Milonja na tom forumu)!?Lexus napisao:Jedan tip ga (bogapitajkako) nabavio i prodaje ga za 460eur...

Nego, kakva je tastatura, jel udobna za kucanje?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Nije mi jasno zasto bi prodavao tako nesto vredno po tako jadnoj ceni.....Kad izadje u oktobru zvanicno i kad izbace prvi firmvare updater( a izbacice ga 99% ili zvanicnu verziju softwera) on ga samo updatuje i nema vise bagova..... 
Ja cekam da vidim da l ice zaista imati graficku aceleraciju kao iPhone pa da ga skupim novac za njega(jer ce igre onda biti fenomenalne) ili cu ipak da se vratim na N97 (mozda i N97 mini)

Ja cekam da vidim da l ice zaista imati graficku aceleraciju kao iPhone pa da ga skupim novac za njega(jer ce igre onda biti fenomenalne) ili cu ipak da se vratim na N97 (mozda i N97 mini)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
...ok, važi, kupi onda ti lepo taj n900 prototip (nije ni skup), probaj, pa javi
Ne mislim, predpostavljam, jer od kad je rx-51 "otkriven" prošlo je dosta vremena, a i probaj na netu nađeš info o tome. Jbt "pola sveta" čeka ovaj fon ali mi smo najpametniji...

Ne mislim, predpostavljam, jer od kad je rx-51 "otkriven" prošlo je dosta vremena, a i probaj na netu nađeš info o tome. Jbt "pola sveta" čeka ovaj fon ali mi smo najpametniji...

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
ok je sa softverom [a razmisljajuci o tome da ce dozvoliti da se nokia N00 apdejtuje]...
ali recimo da mozda josh ni jedan jedini primerak n900 nije sishao sa proizvodne trake-a da u zadnjem momentu promene neki hardverski deo... gde onda postoji mogucnost i da dozvole apdejt na N00 koji ne mozes da uradis [ili mozesh,ali polovicno] jer dobijas firmver kome fali 'deo' za tu zamenjenu komponentu...
nemoj to kupovati!!
ali recimo da mozda josh ni jedan jedini primerak n900 nije sishao sa proizvodne trake-a da u zadnjem momentu promene neki hardverski deo... gde onda postoji mogucnost i da dozvole apdejt na N00 koji ne mozes da uradis [ili mozesh,ali polovicno] jer dobijas firmver kome fali 'deo' za tu zamenjenu komponentu...
nemoj to kupovati!!