Nokia C3

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Trenutno u telefonu imam verziju softvera 4.60 a poslednja je 8.63. Preko telefona je moguce apdejtovati samo preko edge/gprs konekcije (a besplatne megabajte nemam) a kada udjem u ovi suite>tools>software updates kaze mi da imam poslednju verziju softvera :x . Kako azurirati softver?

ღMilicaღ
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Jun 2011. 21:53

Post od ღMilicaღ »

Telefon imam vec nekih 8 meseci, medjutim pojavio se problem nakon 2 meseca. Ne mogu da se obrisu neki pozivi, pise da postoji greska i da se ne mogu obrisati. Vratila sam fabricka podesavanja i nista. Nosila u servis da promene softver (dok je jos imao garanciju), to ocigledno nisu ni uradili jer je sve isto. Onda, u skorije vreme, nakon prebacivanja poruka u komp. preko Ovi Suite i nakon pokusaja update-ovanja softvera, u inboxu pokazuje da postoji oko 15 poruka, medjutim za tih 15 stoje samo prazni pravougaonici, nema nicega niti moze da se otvori. U meniju, ikonica "Zajednice" - ima ih dve. Kada ugasim telefon i kada upalim, poruka nema ni u jednom folderu. Jos pre neki dan vidim da je Made in China. Poludela sam.
Postoji li nacin da sama promenim softver i kako? Unapred hvala.

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Telefon je odlican! Uzeo sam ga kod vipa na dve god. Nemam nikakvih zamerki,LAN ide super,a youtube cu da podesim kad se setim,tako da ne brinem za to. Sve pohvale za telefon

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od oggich »

Nestale su mi zajednice iz glavnog menija,gde su?Konektovao sam telefon na komp kroz Nokia PC Suite,ako to pomaze

Popravljeno,uflesovan novi software

ღMilicaღ
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Jun 2011. 21:53

Post od ღMilicaღ »

oggich napisao:Popravljeno,uflesovan novi software
Jel si to sam uradio i kako? Koji softver? Moram i ja to nekako da sredim.

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od oggich »

Nisam,odneo sam ga u servis i oni su sve sredili. Ako ti treba adresa,javi na private,pa da ti napisem

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Da ponovim pitanje posto nemam vremena za ceprkanje po internetu. Kada udjem u ovi suite>tools>software updates kaze mi da imam poslednju verziju softvera (a nemam). Kako azurirati softver? Da li je jedino resenje flesovanje novog u servisu?

I kako da nateram aplikacije koje su predvidjene za internet da rade preko wifi-ja? Ako neko zna resenje neka napise, veoma bi mi znacilo.

Hvala

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Post od milanovic986 »

Upravo sam update-ovo firmware na 8.63.

Posto vezu sa racunarom ostvarujem preko bluetooth-a, nisam uspeo da preko NSU-a odradim update vec iz samog menija telefona sam download-ovao update i instalirao. Prvo je ubacio verziju 7.2 a iz drugog pokusaja je uspeo na 8.63.

Problemi koji su se pojavili su sledeci: pojavile su se neke nepostojece poruke u inbox-u zbog cega sam stalno dobijao upozorenje da je memorija puna i zvucni signal da sam dobio poruku. Nikako nisam mogoa da ih obrisem jer je javljalo gresku. Kada sam uradio restore preko racunara, poruke su nestale.

Ne radi mi chat (MSN, Yahoo!, GMail...) pa sam morao da skinem program eBuddy.

Sve u svemu, ne vidim neki boljitak u odnosu na stariju verziju.
NOKIA E7 User

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Jaoj, ima da poludim od ovog telefona, uvek mu nesto fali. Evo, sad su i meni nestale neke ikonice iz menija. Gori firmware u zivotu nisam video.

milanovic986, da li si apdejtovao preko wifi-ja ili mobilne mreze?

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od milanovic986 »

Preko wireless-a. Moram da napomenem da mi je iz 50-og puta uspelo da se konektujem na Nokia server iako mi wireless radi extra.
NOKIA E7 User

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Uh, verujem ti, ne pamtim da sam ikad imao ovoliko problema sa Nokia telefonom, bas su u*rali stvari. Hvala na odgovoru.

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od milanovic986 »

Ja sam pre ovoga imao jedino problem sa podesavanjem interneta kad sam ga kupio. Ovaj update sam radio cisto iz radoznalosti al isad mi je krivo.
NOKIA E7 User

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od oggich »

A kakav je vas stav o programu Oxygen Phone Manager? Vredi li ga koristiti? Postoji li neki drugi nacin prebacivanja poruka na komp,a da nije PC Suite?

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Da li znate kako mogu sama da dekodiram ovaj telefon?Kodiran je za Vip mrezu ?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

annaBG, mislim da ga ne mozes dekodirati u kucnoj radinosti,a i uservisu te nece bas jeftino izaci..... :o :o :o :o :o
D500&E71

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

oggich, ja sam u nedostatku softvera kopirao poruke u notes pa ih onda slao preko bluetooth-a. Za oxygen nisam siguran.

Da li je nekom proradio wifi u aplikacijama tj. da li mozete koristiti java aplikacije kao sto su opera, ebuddy, palringo itd. Jel ima neka fora da se to namesti? Aj' pomagajte molim vas.

EDIT: Za one koji imaju probleme. Da bi vam proradili gore pomenuti programi preko wifi-ja potrebno je da napravite prazan profil za web. Dakle, "settings - configuration - personal settings", idete na "options - add new - web" i samo izadjete na "back" dugme. Onda odete na "default config. settings" i tu odaberete "personal config.". Posle toga klik na "default in all apps." i to bi trebalo da je to.

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od oggich »

@antec,ja sam kupio kabl ya Nokiu C3-00 neki CA-101 pise na njemu,kako se to povezuje na PC? Konkretan softwer je Oxygen phone manager

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Uh, ne mogu ti pomoci trenutno jer telefon nije kod mene i ne znam dal' ce skoro biti. Ako neko zna neka pise. Sto ne volis PC suite? :)

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od oggich »

Pokusacu jos jednom sa PC suite-om pa cu da vidim da li ce mi uspeti. Posto Sony Ericsson PC Suite ne vredi nista,znam zato sto sam ga ranije koristio za K700i i nije mi radio posao nikako. Pitam sve ovo,posto vidim da postoje alternativni softveri za telefone,a masa ljudi koristi ono sto je dobila uz telefone bez imalo konsultacija a bilo kime oko tih stvari

jelenajelenajelena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Okt 2011. 21:45

Post od jelenajelenajelena »

Imam problem sa Wifi-jem. Ne mogu da se konektujem dok ne skinem novu verziju. Jednom sam htela da skinem tu novu verziju ali mi je skinuo oko 100din.kredita i nista. Mozda je glupo pitanje ali interesuje me otprilike koliko treba da imam kredit, da mi ne skida bzvz ako to nije dovoljno?

Odgovori