Nokia C3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Telefon imam vec nekih 8 meseci, medjutim pojavio se problem nakon 2 meseca. Ne mogu da se obrisu neki pozivi, pise da postoji greska i da se ne mogu obrisati. Vratila sam fabricka podesavanja i nista. Nosila u servis da promene softver (dok je jos imao garanciju), to ocigledno nisu ni uradili jer je sve isto. Onda, u skorije vreme, nakon prebacivanja poruka u komp. preko Ovi Suite i nakon pokusaja update-ovanja softvera, u inboxu pokazuje da postoji oko 15 poruka, medjutim za tih 15 stoje samo prazni pravougaonici, nema nicega niti moze da se otvori. U meniju, ikonica "Zajednice" - ima ih dve. Kada ugasim telefon i kada upalim, poruka nema ni u jednom folderu. Jos pre neki dan vidim da je Made in China. Poludela sam.
Postoji li nacin da sama promenim softver i kako? Unapred hvala.
Postoji li nacin da sama promenim softver i kako? Unapred hvala.
Da ponovim pitanje posto nemam vremena za ceprkanje po internetu. Kada udjem u ovi suite>tools>software updates kaze mi da imam poslednju verziju softvera (a nemam). Kako azurirati softver? Da li je jedino resenje flesovanje novog u servisu?
I kako da nateram aplikacije koje su predvidjene za internet da rade preko wifi-ja? Ako neko zna resenje neka napise, veoma bi mi znacilo.
Hvala
I kako da nateram aplikacije koje su predvidjene za internet da rade preko wifi-ja? Ako neko zna resenje neka napise, veoma bi mi znacilo.
Hvala
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
Upravo sam update-ovo firmware na 8.63.
Posto vezu sa racunarom ostvarujem preko bluetooth-a, nisam uspeo da preko NSU-a odradim update vec iz samog menija telefona sam download-ovao update i instalirao. Prvo je ubacio verziju 7.2 a iz drugog pokusaja je uspeo na 8.63.
Problemi koji su se pojavili su sledeci: pojavile su se neke nepostojece poruke u inbox-u zbog cega sam stalno dobijao upozorenje da je memorija puna i zvucni signal da sam dobio poruku. Nikako nisam mogoa da ih obrisem jer je javljalo gresku. Kada sam uradio restore preko racunara, poruke su nestale.
Ne radi mi chat (MSN, Yahoo!, GMail...) pa sam morao da skinem program eBuddy.
Sve u svemu, ne vidim neki boljitak u odnosu na stariju verziju.
Posto vezu sa racunarom ostvarujem preko bluetooth-a, nisam uspeo da preko NSU-a odradim update vec iz samog menija telefona sam download-ovao update i instalirao. Prvo je ubacio verziju 7.2 a iz drugog pokusaja je uspeo na 8.63.
Problemi koji su se pojavili su sledeci: pojavile su se neke nepostojece poruke u inbox-u zbog cega sam stalno dobijao upozorenje da je memorija puna i zvucni signal da sam dobio poruku. Nikako nisam mogoa da ih obrisem jer je javljalo gresku. Kada sam uradio restore preko racunara, poruke su nestale.
Ne radi mi chat (MSN, Yahoo!, GMail...) pa sam morao da skinem program eBuddy.
Sve u svemu, ne vidim neki boljitak u odnosu na stariju verziju.
NOKIA E7 User
- milanovic986
- Redovni učesnik
- milanovic986
- Redovni učesnik
oggich, ja sam u nedostatku softvera kopirao poruke u notes pa ih onda slao preko bluetooth-a. Za oxygen nisam siguran.
Da li je nekom proradio wifi u aplikacijama tj. da li mozete koristiti java aplikacije kao sto su opera, ebuddy, palringo itd. Jel ima neka fora da se to namesti? Aj' pomagajte molim vas.
EDIT: Za one koji imaju probleme. Da bi vam proradili gore pomenuti programi preko wifi-ja potrebno je da napravite prazan profil za web. Dakle, "settings - configuration - personal settings", idete na "options - add new - web" i samo izadjete na "back" dugme. Onda odete na "default config. settings" i tu odaberete "personal config.". Posle toga klik na "default in all apps." i to bi trebalo da je to.
Da li je nekom proradio wifi u aplikacijama tj. da li mozete koristiti java aplikacije kao sto su opera, ebuddy, palringo itd. Jel ima neka fora da se to namesti? Aj' pomagajte molim vas.
EDIT: Za one koji imaju probleme. Da bi vam proradili gore pomenuti programi preko wifi-ja potrebno je da napravite prazan profil za web. Dakle, "settings - configuration - personal settings", idete na "options - add new - web" i samo izadjete na "back" dugme. Onda odete na "default config. settings" i tu odaberete "personal config.". Posle toga klik na "default in all apps." i to bi trebalo da je to.
- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
Pokusacu jos jednom sa PC suite-om pa cu da vidim da li ce mi uspeti. Posto Sony Ericsson PC Suite ne vredi nista,znam zato sto sam ga ranije koristio za K700i i nije mi radio posao nikako. Pitam sve ovo,posto vidim da postoje alternativni softveri za telefone,a masa ljudi koristi ono sto je dobila uz telefone bez imalo konsultacija a bilo kime oko tih stvari
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 18. Okt 2011. 21:45