Nokia E7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Današnja vest - Nokia planira da ubaci dvojezgarni procesor od 1GHZ, kameru sa optičkim zumom, browser sa HTML5 podrškom i poboljša performanse Symbiana. Da li će to biti još jedna šansa za Symbian ili se ovaj potez smatra kao deja vu jer je to prisutno kod Androidaša ? Pravo pitanje je da li treba pored hardverskih i softverskih performansi očekivati neki boljitak od strane Symbian v3 ? Prerano je prosuditi.
Nokia Lumia 630
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
http://www.telefonino.net/Nokia/Notizie ... eview.html
Jako lepa boja i izgled,mnogo mi lepse deluje od N8 .
Jako lepa boja i izgled,mnogo mi lepse deluje od N8 .
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Evo ga konacno test Nokije E7 i to od 20 minuta.Telefon mi se jako dopada i po izgledu i hardverski,samo steta sto je na Symbianu.
Inace prelepa je ova crna verzija.Uzivajte.
http://www.telefonino.net/Nokia/Video/n ... ia-E7.html

http://www.telefonino.net/Nokia/Video/n ... ia-E7.html
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
rudulan, najverovatnije je da ta ponuda vazi samo u Handy-ju.. I pre je u ponudi nekih prodavnica bilo telefona kojih nije imao Telekom a mogao si da ih uzmes uz neke od paketa...
bas lepo ako ga vec ima kod nas..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
skar,o cemu govoris,pa kako nije jaka cena uz ovaj paket (4130 dinara mesecno) ?!
Pogledaj za koliko se prodaje Desire Z u VIP-u uz paket koji je gotovo isti (4120 dinara),kao i ovaj paket uz koji ce se prodavati E7.
Inace,Desire Z se prodaje uz ovakav paket za 1 dinar,tako da tvrdim da ovaj model ne bi smeo da kosta uz ovaj paket vise od 20 KDinara nikako!
E sad,potpuno je druga stvar sto smo se mi vec navikli da nas operateri "deru" sa cenama telefona uz pakete...
Pogledaj za koliko se prodaje Desire Z u VIP-u uz paket koji je gotovo isti (4120 dinara),kao i ovaj paket uz koji ce se prodavati E7.
Inace,Desire Z se prodaje uz ovakav paket za 1 dinar,tako da tvrdim da ovaj model ne bi smeo da kosta uz ovaj paket vise od 20 KDinara nikako!
E sad,potpuno je druga stvar sto smo se mi vec navikli da nas operateri "deru" sa cenama telefona uz pakete...

Poslednja izmena od Fox u Čet, 03. Feb 2011. 23:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II