A što zbog AMOLEDA? Kakve AMOLED ima veze sa tim?miodrage napisao:....mali lag od cca 0.5 sec pri stiskanju power dugmeta dk upali ekran... ovo je zbog AMOLEDa, a ne zbog dugmeta, jer ga gasi trenutno.....

A što zbog AMOLEDA? Kakve AMOLED ima veze sa tim?miodrage napisao:....mali lag od cca 0.5 sec pri stiskanju power dugmeta dk upali ekran... ovo je zbog AMOLEDa, a ne zbog dugmeta, jer ga gasi trenutno.....
miodrage napisao:...mali lag od cca 0.5 sec pri stiskanju power dugmeta dk upali ekran... !
Za tvoju informaciju,... AMOLED displej ima bolji odziv i manje troši struju (bateriju) od bilo kog LCD-a, pa taj lag koji imaš sigurno nema nikakve veze sa napajanjem ekrana kao što tvrdiš.. Ako ti je to baš toliko bitno, onda je logičnije da razloge tražiš na drugoj strani.miodrage napisao:...tako da je ovo sigurno do ekrana.
Šta sad nisam u pravu, kad sam jedino eksplicitno rekao da to nije do ekrana i objasnio ti zašto. Za sve ostalo nabrojano nisam ništa tvrdio, već sam rekao MOŽDA je to, a možda je i nešto četvrto što nisam pomenuo. U svakom slučaju, ekran nije razlog budi siguran.miodrage napisao:Ne, nisi u pravu. Napominjem da sam probao jos jedan 930, i identicno se ponasao.
Džabe se trudiš i citiraš mu šta piše, kad čovek jednostavno neda na sistem. Íma da se nađe neki drugi razlog.psyhound napisao:... Od 8.1 ekran radi fade in. Ne od DP 8.1 nego od zvanicnog sa Cyan.
+1Baraba napisao:Auuu, pa ova 930 laguje samo tako. Zar ti Mio da uzmeš lagovit telefon. To što si pljuvao na samsungu sad te sačekalo. Ja bi to zamenio za nexus ili 5s.