Nokia i glasine o novim uređajima

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Re: Nokia i glasine o novim uređajima

Post od Apolo »

Ja sam juce bio u Vipu i dobio prospekt gde stoji Nokia 3 i 5 jedna pored druge. E sad treba otici pa pitati, ili pustiti mail ako si bas zainteresovan. Ja sam juce objasnjavao njihovom zaposlenom da imaju posebne pogodnosti za Intesa korisnike, na sta me je on belo gledao. Kada sam mu pokazao da je to na njihovom sajtu onda su mu se tek slozile kockice, posto je ocigledno bio neobavešten.

Sent from my F8331 using Tapatalk
Festina lente.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Ne bih ga kupovao, ali me zanima, pa reko ako mogu makar da ga vidim uživo. A lepo da su se napokon i kod nas pojavili. Nadam se da će se ta Nokijina priča lepo odvijati, i da će nam vremenom ponuditi dosta lepih telefona za svačiji džep. Petica mi se sviđa ovako sa slike... A inače me baš smoriše svi ti telefoni sa jednom te istom navigacionom linijom...

Sent from mTalk on Windows phone

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Gde ima dima ima i vatre :) Pa eto, videcemo kako ce se stvari odvijati. Ako nista makar su se telefoni pojavili kod operatera, za razliku od Xiaomi koji i dalje nece u Evropu :/

Sent from my F8331 using Tapatalk
Festina lente.

srđan obradović
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 13. Maj 2014. 15:35
:: microsoft lumia 532

Post od srđan obradović »

Ima li vesti o nekim novim feature nokiama. 230 je već davno izašla. Da li uopšte pominju nešto?
sent from wp10 L532ds
lumia-lumia-lumiaaaaa-lumia-lumia-lumiaaaaa

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Ali to ništa ne vredi tih novaca. Nokia 230 kod nas košta 9.000 dinara, a taj telefon realno ne može ništa. Dobro staro doba kad si mogao kupiti Lumiju 532 ili 435 za desetak hiljada. Mada OK, i sad imamo Lumiju 550...

Ne znam zašto bi taj telefon bio bolji od recimo onog Alcatela što se prodaje i u trafici.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Gari, internet kaže da je Nokija 3, osim simpatičnog oblika i pristojne izrade, prilično loš telefon za oko 160$/€. Ono što sam ja gledao pokazuje procesor, ekran i kameru kao elemente ispod proseka. Što se mene tiče, za te pare mislim da ima i bolje ponude.

Dario90
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2016. 16:01
:: Microsoft Lumia 550
:: Huawei P Smart 2021

Post od Dario90 »

Mozes li navesti te bolje ponude cisto da znam sta se za te pare moze uzeti,a da dobro radi...necu jos menjati telefon,ali ko zna kad moze da otkaze.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kad dođe vreme zamene, tada otvoriš temu u za to predviđen deo foruma pa ćeš dobiti odgovor.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Da, a trenutno mi nije vreme zamene. :) No ja sam ovde mislio na Nokiju 5 da mi se sviđa kako izgleda. Nokia 3 mi je standardni dosadni već viđeni i nagledani Android telefon...

A kakva je petica ispod, o tome ću misliti kasnije kad je budem pobedio sa konkurencijom, a tad joj svakako ni cena neće biti ista. Čak, tad već verovatno taj telefon više neće biti ni aktuelan, pa bi verovatno gledao njenog naslednika - ako mi se svidi.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Izgleda da su resili da uniste i Xiaomi, pošto su sve bolji i bolji telefoni na tržištu. Pošto Nokia firmu znamo ko drži, onda nas ne bi ni čudilo da su rešili samo da je kupe zbog nekih većih interesa... Mislim da nemaju potrebe da se udružuju sa Nokia telefonima, jer sami su izgurali u sam vrh što se telefona i cene tiče...

http://mondo.rs/a1023674/Mob-IT/Vesti/N ... adnja.html

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Sve to ide na obostranu korist, da neko smatra da je nedodirljiv ne bi sklapao partnerstva ni sa kim. Eto I Apple koji vecito prica kako je "inovativan" nabavljace OLED ekrane od Samsunga i time ce Samsung povecati prilive a iPhone dobiti telefon sa ekranom kakav je zeleo. Huawei i Leica, Nokia I Carl Zeiss itd.

Sent from Windows 10 using mTalk
Festina lente.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Apolo napisao:Huawei i Leica, Nokia I Carl Zeiss itd.
Epl i LG.
Priča se da će uložiti oko 15-tak milijardi dolara u LG za izgradnju nove fabrike za proizvodnju OLED ekrana.

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Kad smo kod jabuke o rakiJe, jesu li oni sredili onaj spor? Mislim hoce li ameri platiti nesto fincima?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ivan Cirkovic napisao:Izgleda da su resili da uniste i Xiaomi, pošto su sve bolji i bolji telefoni na tržištu. Pošto Nokia firmu znamo ko drži, onda nas ne bi ni čudilo da su rešili samo da je kupe zbog nekih većih interesa... Mislim da nemaju potrebe da se udružuju sa Nokia telefonima, jer sami su izgurali u sam vrh što se telefona i cene tiče...
Ti opet počinješ sa pisanjem budalaština. :roll:
Ko je to rešio da uništi Xiaomi? Ko to drži Nokiju i iz kojih to većih interesa?

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Nego Apolo i Evi ne zbunjujte ljude. Da li si Epl i LG ili Epl i Samsung?

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Pa, obicno jake firme kupuju male kako bi ih unistili... Evo ti klasican primer coca cola i next sokovi... Sta se desilo na kraju? Pogledaj sony i ericsson? Xaomi po meni treba da nastavi sam, jer im odlicno ide. Nokia je pukla na trzistu dosta u odnosu kakvi su monopoliti bili pre... Nokia je microsoft, a svi dobro znamo koji je njihov cilj. Da sve bude pod njihovom sapom. Pogledaj sta su sve kupili u poslednje vreme... Samo skype je kosta milijarde... 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Jbt, ti zaista zasluzujes ban na jedno 15 godina. A i to bi bila blaga kazna. :roll:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ivan Cirkovic, Jel' smo pričali preko PP da treba da povedeš računa u pogledu širenja dezinformacija. Kako si samo zaključio iz ove vesti da Nokia namerava da uništi Xiaomi ?!
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ja sam rekao da microsoft nikome nista dobro nije doneo i da mislim da nece ni ovim potezom... Ko je rekao da ja ubedjujem nekoga da veruje u ovo? Izneo sam vest i rekao svoje misljenje da se ne slazem sa udruzivanjem, jer cenim Xiaomi i njihov uspeh koji su postigli sami...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

A gde si to video da se te dve kompanije udružuju? Ovo je tipičan ugovor o međusobnoj saradnji najviše u oblasti patenata. Pročitaj malo vest, sve piše, ne sudi odmah po naslovu, a pogotvo kada se uzmem u obzir da je Mondo izvor konkretne vesti....

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori