Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Cekaj o kojim mapama pises Garminu ili Ovi mape. Ja koliko znam ovi ima mapu za Srbiju ali samo auto put a ja te razumeo da si nekad na n78 imao detaljne ovi mapearaphel napisao: ja se sećam perioda kad sam terao N78 i kad su mape Srbije bile iste, ako ne i bolje (na oko svakako lepše) nego na Garminu. Ponadao sam se da se taj kvalitet mapa za Srbiju možda vratio 8

Da ti i pozelim dobrodoslicu u symbian drustvo, pratio sam tvoju temu u podforumu poredjenje modela ali nisam se mesao jer cim se predlozi symbian odmah android momci

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
prodo, Svejedno iz koje zemlje je telefon, pogledaj da li se poklapa IMEI broj u telefonu sa brojem na kutiji.Pritom kopija se i vizuelno razlikuje od orginala, tako da pogledaj malo testove na internetu i nema šanse da ti neko uvali kopiju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Čestitke na novoj mašini, mislim da će sa zvaničnim dolaskom n9 biti i detaljne Ovi mape, da se citiram:araphel napisao:...kakva je situacija sa Ovi mapama?
"Navteq detaljna mapa Srbije postoji, nije apdejtovana za OVI Maps 3.06 jer ih, valjda, zabole..."
Jel koristi neko ndrive na n8, trebalo bi da koristi manje RAM samim tim malo manje i bateriju a ok je, barem na androidu?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Vlada Zem, nemam N8 pa iz tog stava ne mogu da pricam, ali u svakom slucaju Garmin ce se koristiti jos neko vrijeme ( po mom misljenju ) sve dok ne stignu OVI Mape za Srbiju sto bi znacilo da je najfunkcionalniji izbor ( danas ) Garmin 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Vlada Zem, Ndrive sam probao na E72 svojevremeno, i radio je sasvim normalno. Predpostavljam da će isto tako raditi i na n8. Što se mene lično tiče, pošto koristim Ndrive na galaxy tabu, i zadovoljan sam, hteo sam u N8 namerno da stavim nešto drugačije. Mislim da su za Garmin malo detaljnije odrađene mape, u smislu da na Ndrive za manja mesta i manje i novije ulice u većim mestima nemaš brojeve ulica, već možeš da biraš da te vodi ili do početka željene ulice ili do raskrsnice sa nekom drugom ponuđenom. Garmin koliko se sećam nije imao tih problema.
deksicom, Dok su se Ovi mape još zvale Nokia maps, i aktuelna bila verzija 2 koma nešto, imali su mape za Srbiju i bile su odlične. Već u nekom sledećem apdejtu mapa, one su nestale. Taj N78 na kome sam to provalio, i dan danas koristi jedan bratov ortak, i još uvek ima instaliranu tu verziju, i lepo šljakaju mape.
deksicom, Dok su se Ovi mape još zvale Nokia maps, i aktuelna bila verzija 2 koma nešto, imali su mape za Srbiju i bile su odlične. Već u nekom sledećem apdejtu mapa, one su nestale. Taj N78 na kome sam to provalio, i dan danas koristi jedan bratov ortak, i još uvek ima instaliranu tu verziju, i lepo šljakaju mape.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
araphel promena produkt koda je to rešila kod mene.imao sam neki nemačku šit sa svime i svaćim i što je najgore nisam mogao da uradim uninstall.ali kada sam uradio balkanca sve je to nestalo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pa nista videcu da to odradim mada vec imam balkanca, samo eto imam i gomilu tog nekog promotivnog bullshita. Ili da strpljivo cekam Annu da dodje i pocisti malo
Nego, znam da mozda nije ovde mesto, ali zasto nema za S3 isto kao i za Android full verzija besnih ptica, samo sa reklamama? Nadjoh free varijantu na storu, ali ono je smesno. Ako neko ima putokaz, bicu zahbalan da me upuiti preko pp

Nego, znam da mozda nije ovde mesto, ali zasto nema za S3 isto kao i za Android full verzija besnih ptica, samo sa reklamama? Nadjoh free varijantu na storu, ali ono je smesno. Ako neko ima putokaz, bicu zahbalan da me upuiti preko pp

RandjaPO, koliko toga uopšte ima, pravi odgovor će ti dati araphel možda, dosta toga je portovano za S^3 (te 2 što si pomenuo - ima).
araphel, baci neko mišljenje o audio, čitao sam blog jednog člana sa drugog foruma (ima čovek debeo kredibilitet) gde n8 poredi kao najbliži legendarnoj n91 po tom pitanju
Malo zabave, kreativnost nema granica - The world's largest stop motion animation set, shot on a Nokia N8 - youtube snimak
pozz
araphel, baci neko mišljenje o audio, čitao sam blog jednog člana sa drugog foruma (ima čovek debeo kredibilitet) gde n8 poredi kao najbliži legendarnoj n91 po tom pitanju

Malo zabave, kreativnost nema granica - The world's largest stop motion animation set, shot on a Nokia N8 - youtube snimak
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm