Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
neko ko ima n73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54

Post od neko ko ima n73 »

Nisam preterao, da ne traje toliko dugo ne bih to smatrao problemom i ne bih se obracao ovde za pomoc! Nekad radi normalno a, kazem, uglavnom se tako tripuje.

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

pa moguce da ti je puna telefonska memorija pa se muci ili je moguce da ti kartica tesko radi (nije defragmentovana) ili ..... ma nem ni ja pojma vise.. :oops: :lol: :)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

Postao sam vlasnik n73 music (tim :x ) danas cu da odradim update :) za sad je sve ok!

zašto mi nekad plava lamica svetluca a nekad ne ? :)

i zašto mi posle updat-a kad ga palim kao na sekund zavibrira?

Space Director
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 12:11

Post od Space Director »

Postovani clanovi,
u potrazi sam sa N73MusicEdition i u mom gradu, u svim radnjama na koje sam naisao, ponudili su mi N73 Luna Rossa limited edition. Na sajtu www.tim.it, nasao sam takav model N73, ali niko ne zna da mi kaze, da li je to N73Music Edition ili ‚‚obicna‚‚ N73?
Ima taster sa notom i crne je boje.
http://www.tim.it/consumer/c365/i4128/o ... rodotto.do
Hvala na odgovoru!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Space Director,
Prvo savet:
Pročitaj malo ovu temu SVE već piše kako da prepoznaš ME
Ukratko razlike:
ME ide sa 2Gb karticom
ME ima zaključanu opciju menjanja dugmeta za player.
Ima još ali ćeš se malo i ti potruditi pa pročitati :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Armitage
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Sep 2007. 23:16

Post od Armitage »

Tja, nije lako kod nas prepoznati šta je šta.

Ima pravih ME, dolaze u full pakovanju i koštaju preko 400e.

A ima i crnih TIM/Vodafone običnjaka, za nešto preko 250e, koji dolaze u kutiji od cipela.

Ovi prvi verovatno imaju sve što ME treba da ima, ali mislim da se ne isplati juriti ih. 2GB košta 25e, flash na ME softver još 10e ili džabe kod kuće (ako si LAV), 8) one fensi slušalice ne znam koliko, ali svakako u totalu daleko ispod 400 evrona.

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Jel zna neko koliko kosta nova baterija za njega(original da bude), Posto mi je otisla stara, a ovi iz radnje mi kazu da garancija na bateriju ide samo mesec dana :angry:

Stefke_W_, lampica ti svetluca posle odredjenog vremena u intervalu od par sekundi, zato sto se ekran iskljuci, a ona ti je pokazivac da je telefon ukljucen!

I treba da vibrira kad se pali ;)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

krstin, moze biti da treba da vibrira kad se pali, meni je tako otkad sam uradio update na v4. softvera ali kada je bio stari softver nije vibrirao pri paljenju tako da ne znam sta to vibriranje znaci nokiji u toku paljenja.

Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

znači totalno isto ;)
krstin, ukapirao sam to...
i to samo na pola sekunde zavibrira kao :)
ma ok je to !
Nokia n73 music + 1gb 'n' Nokia 2310 : ))

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

krstin baterija košta oko 4.000 dinara

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Molim da mi neko kaze gde se na N73 nalazi brojac poslatih poruka, ako ga uopste ima, jer ja nikako ne mogu da ga pronadjem. To mi treba jer imam paket sa besplatnim minutima i porukama pa hocu na pocetku meseca da ga stavim na nulu kao i minute odlaznih poziva da bih mogao da ih kontrolisem. Jako me iznenadilo da ne moze samo merac odlaznih poziva da se resetuje nego se automatski i odlazni i dolazni i ukupni pozivi resetuju.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

brojac poruka ne postoji a takodje trenutno nema ni jedne aplikacije za ovu verziju symiana. jedino ti je resenje da svakog posl dana u mesecu ujutru opobrises sve iz sent foldera i da ih tako brojis. cim otvoris prvu poruku pisace ti koliko ih ima ukupno
::luv phonez::

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misternobg »

Tako sam i mislio da ne postoji, bas bezveze. Hvala ti na savetu, ja sam ih do sada neke brisao neke ne, da mi ne pravi zbrku u fonu. Samo mi jos kazi da li mogu da se obrisu sve odjednom ili mora jedna po jedna, to bi bilo smaranje kad bi morala jedna po jedna.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

misternobg, imas opciju mark/unmark i pod njom mark all. Oznacis ih sve i jednim potezom ih obrises :wink: Takodje mozes da drzis "olovcicu" (i dzojstikom obelezavas poruke) i tako oznacis samo neke poruke, npr ako zelis da izbrises 10 poruka ali ne zelis sve.

PozZ

pixi87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Sep 2007. 12:52

Post od pixi87 »

ljudi imam n73 me i u zadnja 24 sata mi se gasi nakon desetak minuta rada a baterija puna i funkcionise. uradio sam master reset i nema pomaka ima li ko kakvu ideju

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Ako imas garanciju nek ti ga oni srede! Ako nemas probaj da mu ubacis novi software, imas ovde topic firmware update, pa tu pogledaj :wink:

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misternobg »

Koren, hvala na savetu tako cu i da uradim, mark/unmark, poslednjeg dana u mesecu. Do sada nisam imao nikakvu kontrolu koliko minuta i poruka potrosim, od prvog u mesecu cu da imam :)

pixi87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Sep 2007. 12:52

Post od pixi87 »

garancija istekla a i software nije pomogao.cim posaljem poruku ili zavrsim razgovor on zablokira i ugasi se kad ga upalim ponovo opet ista prica prvih 10min radi i onda kocenje i ugasi se

neko ko ima n73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54

Post od neko ko ima n73 »

Neko se pozalio u nekoj temi (negde sam video, nisam siguran gde) da mu telefon trazi podesavanje vremena/datuma posle restarta. Znaci, bez vadjenja baterije/kartice, jednostavno OFF-ON i trazi mi da namestim vreme. Sto to?? To bas i nije normalno...sta mi je ciniti?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

neko ko ima n73, to se dešavalo i mom drugaru ali sa nekim ranijim verzijama firmvera. U njegovom slučaju je fleš odradio posao. Možda pomogne i master reset ili format.

pixi87, jesi li probao da odradiš format i da li si probao da koristiš mob bez memorijske kartice? Moguće je da ti neka aplikacija pravi džumbus.

Odgovori