Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- neko ko ima n73
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 12:11
Postovani clanovi,
u potrazi sam sa N73MusicEdition i u mom gradu, u svim radnjama na koje sam naisao, ponudili su mi N73 Luna Rossa limited edition. Na sajtu www.tim.it, nasao sam takav model N73, ali niko ne zna da mi kaze, da li je to N73Music Edition ili ‚‚obicna‚‚ N73?
Ima taster sa notom i crne je boje.
http://www.tim.it/consumer/c365/i4128/o ... rodotto.do
Hvala na odgovoru!
u potrazi sam sa N73MusicEdition i u mom gradu, u svim radnjama na koje sam naisao, ponudili su mi N73 Luna Rossa limited edition. Na sajtu www.tim.it, nasao sam takav model N73, ali niko ne zna da mi kaze, da li je to N73Music Edition ili ‚‚obicna‚‚ N73?
Ima taster sa notom i crne je boje.
http://www.tim.it/consumer/c365/i4128/o ... rodotto.do
Hvala na odgovoru!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Space Director,
Prvo savet:
Pročitaj malo ovu temu SVE već piše kako da prepoznaš ME
Ukratko razlike:
ME ide sa 2Gb karticom
ME ima zaključanu opciju menjanja dugmeta za player.
Ima još ali ćeš se malo i ti potruditi pa pročitati
Prvo savet:
Pročitaj malo ovu temu SVE već piše kako da prepoznaš ME
Ukratko razlike:
ME ide sa 2Gb karticom
ME ima zaključanu opciju menjanja dugmeta za player.
Ima još ali ćeš se malo i ti potruditi pa pročitati

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Tja, nije lako kod nas prepoznati šta je šta.
Ima pravih ME, dolaze u full pakovanju i koštaju preko 400e.
A ima i crnih TIM/Vodafone običnjaka, za nešto preko 250e, koji dolaze u kutiji od cipela.
Ovi prvi verovatno imaju sve što ME treba da ima, ali mislim da se ne isplati juriti ih. 2GB košta 25e, flash na ME softver još 10e ili džabe kod kuće (ako si LAV),
one fensi slušalice ne znam koliko, ali svakako u totalu daleko ispod 400 evrona.
Ima pravih ME, dolaze u full pakovanju i koštaju preko 400e.
A ima i crnih TIM/Vodafone običnjaka, za nešto preko 250e, koji dolaze u kutiji od cipela.
Ovi prvi verovatno imaju sve što ME treba da ima, ali mislim da se ne isplati juriti ih. 2GB košta 25e, flash na ME softver još 10e ili džabe kod kuće (ako si LAV),

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
- Kontakt:
Jel zna neko koliko kosta nova baterija za njega(original da bude), Posto mi je otisla stara, a ovi iz radnje mi kazu da garancija na bateriju ide samo mesec dana 
Stefke_W_, lampica ti svetluca posle odredjenog vremena u intervalu od par sekundi, zato sto se ekran iskljuci, a ona ti je pokazivac da je telefon ukljucen!
I treba da vibrira kad se pali

Stefke_W_, lampica ti svetluca posle odredjenog vremena u intervalu od par sekundi, zato sto se ekran iskljuci, a ona ti je pokazivac da je telefon ukljucen!
I treba da vibrira kad se pali

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Molim da mi neko kaze gde se na N73 nalazi brojac poslatih poruka, ako ga uopste ima, jer ja nikako ne mogu da ga pronadjem. To mi treba jer imam paket sa besplatnim minutima i porukama pa hocu na pocetku meseca da ga stavim na nulu kao i minute odlaznih poziva da bih mogao da ih kontrolisem. Jako me iznenadilo da ne moze samo merac odlaznih poziva da se resetuje nego se automatski i odlazni i dolazni i ukupni pozivi resetuju.
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- neko ko ima n73
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
neko ko ima n73, to se dešavalo i mom drugaru ali sa nekim ranijim verzijama firmvera. U njegovom slučaju je fleš odradio posao. Možda pomogne i master reset ili format.
pixi87, jesi li probao da odradiš format i da li si probao da koristiš mob bez memorijske kartice? Moguće je da ti neka aplikacija pravi džumbus.
pixi87, jesi li probao da odradiš format i da li si probao da koristiš mob bez memorijske kartice? Moguće je da ti neka aplikacija pravi džumbus.
● PRAVILA FORUMA ●