Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 520
Hvala
a šta znam, jedanput su mi slali telefon iz n pazara i sve je bilo u redu
EDIT: E ljudi ipak nije stigla cepanica od telefona ali nema ispod zvučnika da piše "Nokia" jer je menjam tač panel, pa znao sam da ne može sve da bude u redu

EDIT: E ljudi ipak nije stigla cepanica od telefona ali nema ispod zvučnika da piše "Nokia" jer je menjam tač panel, pa znao sam da ne može sve da bude u redu

Moji utisci o telefonu jer ga koristim od juče: sve bez greške radi, skidao sam sa marketa 4 aplikacije istovremeno i ni štucnuo nije (na androidu i OT995 bi kočio i od jedne), ne znam šta kukate manjak aplikacija ja sam našao sve što mi je trebalo al dobro ja nisam neki zahtevan korisnik, kamera odlična čak lepo slika ispadne i kada je malo zamračeno u prostoriji, zvuk tokom razgovora predobar, o taču da ne pričam, precizno i bez greške a sama veličina telefona idealna- ne razmišljam da li će stati u džep.
E sad mane kojih ima jako malo: muzički plejer nema ekvilajzer, iako je zadnja strana kao gumirana sve imam osećaj kao da će mi iskliznuti iz šake, baterija mi se baš brzo troši al ajde probaću 2-3x da je ispraznim da se bukvalno telefon ugasi i napunim do kraja tj da je na taj način kalibriram na moje korišćenje telefona, kod mene je još uvek Cyan i ako mi je region podešen na UK ili USA a kad proverim na apdejt piše mi da je up to date.
E sad mane kojih ima jako malo: muzički plejer nema ekvilajzer, iako je zadnja strana kao gumirana sve imam osećaj kao da će mi iskliznuti iz šake, baterija mi se baš brzo troši al ajde probaću 2-3x da je ispraznim da se bukvalno telefon ugasi i napunim do kraja tj da je na taj način kalibriram na moje korišćenje telefona, kod mene je još uvek Cyan i ako mi je region podešen na UK ili USA a kad proverim na apdejt piše mi da je up to date.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja kad sam kupio lumiu oktobar 2013 baterija mi je trajala dva dana. Danas nekad jedva satavi 24h. Ali otad je doživeo nekoliko apdejta i ima dvadesetak aplikacija. Mene buni od kad je došao denim kad ga skinem sa punjača i da ne koristim telefon on mi skine u prvih sat vremena oko 10% a kasnije neide tako brzo. Štaa je razlog neznam.
Ja sam imao i preko sto aplikacija...
Telefon imam tek dan i osim ovoga sto se baterija brzo prazni i sto je lik od koga sam kupio telefon jako lose zamenio tac panel, telefon je za mene savrsen.
I da, nisam uspeo da probacim kontakte sa 6233, nisam znao da nece da posalje kontakte preko BT, i nervira me jer se ne moze iskljuciti vibracija za fizicke tastere na ovaj cyan
I da, nisam uspeo da probacim kontakte sa 6233, nisam znao da nece da posalje kontakte preko BT, i nervira me jer se ne moze iskljuciti vibracija za fizicke tastere na ovaj cyan
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako neće da prebaci kontakte? Ja sam ćaletu prebacio sa N95 8gb na L520 bez ikakvih problema.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mora da prebaci, ali prvo pairing. A onda transfer.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Probao i nece, u opcijama u contact ima samo copy/ move to sim/phone
Preko programa transfer my data. Za minut je gotovo. A za isključivanje vibracije dugmića, nadji u podešavanjima touch. Ako nemaš opciju da isključiš "vibrate when using navigation keys" da treba ti update za touch, skini sysapp pusher pa preko njega nadogradi touch.
@Coni kralju!!!! Šteta što ovde nema da se zahvali na post. Em sam sve kontakte za minut prebacio em sam sa sysapp dobio Denim. Hvala ti još jednom!
Tome i služi forum, treba da se pomažemo. Odgovorili bi i ostali nego niko nije video. Možda nisi dobio denim već se samo extra+info nadogradio?
Pa da, preneo si određen deo iskustva na mene pa ću onda ja neki drugi put na drugoga 
E pa jesam ali mi je izašlo u notification welcome to Denim (ili nešto slično) i sad u valjda about phone mi piše da imam Denim a ne Cyan

E pa jesam ali mi je izašlo u notification welcome to Denim (ili nešto slično) i sad u valjda about phone mi piše da imam Denim a ne Cyan
A da li si prošao onaj deo kad skida update i restartuje se? Možeš li foldere da praviš?
Ne, to nisam, sad mi baš nije jasno kako biše da imam Denim a kad proverim na update piše mi da je up to date
Za koje tržište je ta tvoja 520? Šta piše u extras+info? Meni je hungary.
I meni isto to piše a region i sve ostalo sam stavio USA. Da nema možda veze što sam odradio hard reset kada mi je stigao telefon, možda je pre toga bio na Denim pa sada opet ne može, lupam ali mi to jedino pada na pamet?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Bio ti je na denim a ta dobrodošlica u denim koju ti je telefon prijavio dodje onako u bilo koje vreme. Sam update na denim traji malko poduže i to bi sigurno primetio da se je desilo.
Kako se tebi ponaša baterija kad ga skineš sa punjača?
Kako se tebi ponaša baterija kad ga skineš sa punjača?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Probaj da napravis folder (preklopi dva tajla jedan na drugi). Ako uspe, imas Denim.
Ja sam bio na PfD pa sam hteo da se vrnem na zvanicni i nabacio zadnju verziju OSa preko kompa sto naravno vraca sve na fabricko. Odmah je legao Denim, ali je u extras+info pisalo Cyan sve dok se app nije apdejtovala.
Ja sam bio na PfD pa sam hteo da se vrnem na zvanicni i nabacio zadnju verziju OSa preko kompa sto naravno vraca sve na fabricko. Odmah je legao Denim, ali je u extras+info pisalo Cyan sve dok se app nije apdejtovala.

E to mogu da napravim folder na main page, ali mi nije jasno da mi nije skidao dugo Denim a eto imam mogućnost da pravim foldere i piše mi u info da imam Denim. Kako god, osim baterije ovo je do jaja telefon
A za baterije sam video neke pojačane kod ljudi kojih kupujem kod Bogoslovije te zezalice za telefon, valjda je 1750mah neko pakovanje u metalnoj kutiji= 950din, moraću da ih okrenem da pitam da li imaju plavi poklopac baterije.