Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

Iskreno, nisam stigla posteno ni da procackam koje su mu sve mogucnosti. :smutny:

Mali off topic, krivo mi je samo sto Xperia nema gorilla glass, mada ni ne stavljaju ga uopste na SE, ako se ne varam. No o tome na drugoj temi :)
Nokia 6600 slide; Nokia E72

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

leonine, iako ne bi trebalo ovdje da se o tome da se raspravlja, ali mogu samo da kazem da mozemo da napravimo izuzetak za tebe ;) Ja ne bih govorio o Xperia, ali meni je nekako NOKIA E serija prirasla srcu ;) Eto ti mog odgovora... mada ne znam koliko ce to da ti znaci :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Hvala na izuzetku. Nece mi preci u naviku, obecavam! :wink:
Meni je E72 bila zelja...ali toliko je trajalo da nije ni stigla da mi priraste srcu :) Najverovatnije ce ostati E72...ali eto...znas vec sta ja sve isprevrcem dok smislim konkretno. Ali nadam se da ce ispasti bez greske :wink:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

leonine, kad je nastala, E serija ja napravila pravi bum. Iskreno, meni se cini da joj je pala popularnost stavljanjem kamera koje su mnogo losijeg kvaliteta, ali bilo kako bilo i dalje je kao serija konkurenta :) Imao sam srecu da se igram sa Xperiom i zaista nije los telefon, ali ja sa navikao na NOKIA-u pa vjerujem da nisam kompatibilan o tome da pricam :)

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Pa sta znam, meni je na E72 sasvim dobra. Za slikanje imam foto mocni aparat :D .
Mada naravno, svako preferira drugacije stvari i nekome je neophodno da kamera na telefonu bude dobra. :)

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

E, da .... Ženina E72 će ponovo u servis.... I dalje se javlja isti problem iako su izmenjali svašta. Danas ga nosim u Telenor a oni opet u servis.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

varicak zanima me kolikio ga oni dugo drže u servisu ?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

Od kada sam ga predao u Telenor dok me nisu zvali da ga preuzmem prošlo je 15 dana. Na radnom nalogu iz servisa koji sam dobio mislim da je pisalo da je u servisu bio valjda 3 dana. Gde je bio u međuvremenu pojma nemam.

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

varicak, odgovorila sam ti na drugoj temi gde si ostavio poruku. Nadam se da ce biti od bilo kakve pomoci.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

varicak, ako ti nije prosla garancija ili bilo sta drugo ja bih ti savjetovao da trazis povrat novca ili da trazis novi telefon, jer tako mogu da te zavlace i cimaju a opet nista da ti ne naprave ...
Slican slucaj ima leonine, pa se i sa njom posavjetuj!

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

Telefon je u garanciji još više od godinu dana. Verovatno će ovi u Telenoru da se prave ludi i da kažu da je to do servisera, a ovi u servisu d aje d oTelenora i tako u nedogled..... videću kakav bude danas utisak. Svakako hvala na savetu. I ja bih najradije nov aparat jer ovaj mi nekako deluje kao feleričan komad.

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Ne da deluje, nego jeste. Lepo je drgrga objasnio ono za zvucnike. Bori se za zamenu uredjaja ;)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

varicak, kako postoji odjeca za Balkan tako postoje i telefoni za Balkan. Drug mi je radio u m:telu i on sam kaze da je nevjerovatno koliko ljudi vracaju telefone. Iskreno, ni tim kompanijama nije lako, ali kad naplacuju toliko te telefone, onda treba da uzimaju od provjerenih dealera, ali problem nastaje onda kad 20 telefona nabave od dealera a 100 komada nabave ispod ruke za vecu zaradu!

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

zavodnick, znas kako se kaze Ko ne plati na mostu, plati na cupriji. Naravno ne plate duplo svaki mob (mislim kada izvrse zamenu telefona korisniku) jer vecina korisnika ne zna tacno svoja zakonska prava. Jadno je to sto rade...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

leonine, apsolutno se slazem. Izgleda da je najbolje kupiti mobilni "ispod ruke" pa bar onda znas da nemas sigurnu kupovinu, a ovako te "namame" sa 1 godinu garancije u kojoj ti fakticki ne garantuje nista! Uzas!

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 22:32

Post od Felix55 »

Pozdrav

Zanima me da li bi ova Nokia mogla da zameni mp3 plejer za slušanje muzike. Ne volim da nosm dva aparata. Mnogi su rekli da se bez problema može koristiti, te da ima dovoljnu jačinu pre svega i da je ugrađen muzički čip koji će obezbediti sasvim dobru muzičku reprodukciju.

Veoma bi mi značilo mišljenje vlasnika ili onih koji su probali.

P.S. možete i napisati tipa naspram Nokie N95, N96, N97 i slično sa čime ste poredili.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Felix55, ja imam E72 i za slusanje muzike je meni ok,ali najbolje ti je da odes i da ga isprobas.:)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Felix55 slučajno sam imao treći a prvi još uvek imam i probao sam muziku i utisak je sledeći.
mp3 se za nijansu čuje slabije na istom volumenu(kosa :roll: ) dok fm radi bez problema.znači ako se nadju neke lepe sluške milina je mob za te stvari.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Felix55, telefone tipa N95,96 i 97 sam imao, tako da ti samo mogu reci da je ovaj telefon daleko bolji za slusanje muzike, odnosno da ti tel sluzi kao mp3 :)

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 22:32

Post od Felix55 »

VeNoM, zavodnick - Hvala vam mnogo. Odlučio sam se za kupovinu ovog telefona. Baš mi se svideo, bez obzira što je malo nedruželjubivi symbian, ima sve ono što mi je potrebno. I još pošto može lepo umesto mp3 plejera, da i to ne teglim uz sebe.

I da imate li neki savet na šta treba obratiti pažnju pri kupovini E72, verovatno polovne?

Odgovori