Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 520
Znači bio je denim samo nije e+i nadogradjivan. Ma idi u ProMobi na Banovom brdu, imaš originalne poklopce za 300 dinara.
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01 ... dc4877.jpg[/img]
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01 ... dc4877.jpg[/img]
E pa moguce pa sam ja onda nesto zeznuo kad odradio hard reset. Jaooo i crveni je mnogo lep. I samo 300din? Covece vise kostaju oni kineski silikoni za telefon
Imam i beli. Svi su mi dobri.
E da lep je i beli. Nema valjda onaj kao Lime za naš model? Samo beše za l530 i 630? I on mi je lepe boje.
A ja mrcina ih danas nisam okrenuo da ih pitam da
li imaju poklopce
A ja mrcina ih danas nisam okrenuo da ih pitam da

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jel imaju maske za 630 i jel salju za unutrasnjost? .
Vidim da je pusten denim za Maleziju ali ja ne mogu da apdejtujem telefon. Zna li neko o cemu se radi? Stoji i dalje cyan.
Nema taj zeleni kao 630 ali ja ću moj beli da ofarbam u naradzasti ili zeleni.
Promeni region na USA i trebalo bi da dobijes Denim
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da li je ovo poslednja verzija? Drndao sam, instalirao, zezao se, valjda je to to.

Elem, upalio sam da displej palim sa dva tapa, ne moram da pristiskam taster, sviđa mi se i bravo što su to ubacili u 520, za mene prijatno iznenađenje. Da me ubijete ne mogu da nađem ponovo tu opciju gde se nalazi? I da li postoji varijanta da jednim tapom gasim displej tako što ću tapnuti na neku ikonicu za gašenje, ili neka slična metoda, bez pritiskanja tastera?

Elem, upalio sam da displej palim sa dva tapa, ne moram da pristiskam taster, sviđa mi se i bravo što su to ubacili u 520, za mene prijatno iznenađenje. Da me ubijete ne mogu da nađem ponovo tu opciju gde se nalazi? I da li postoji varijanta da jednim tapom gasim displej tako što ću tapnuti na neku ikonicu za gašenje, ili neka slična metoda, bez pritiskanja tastera?
Podešavanja - dodir - dvaput didirnite ekran - uključeno.
Za zaključavanje ekrana koristi One Touch Lockscreen, ne treba da pritiskaš hardversko dugmence.
Za zaključavanje ekrana koristi One Touch Lockscreen, ne treba da pritiskaš hardversko dugmence.
- Baraba
cvoruga, ladno je na dnu touch
Taman sam našao gde se gasi vibracija softverskih tastera, jaka je a ne može da se podesi jačina. Hvala.
One Touch Lockscreen, ubacio, radi, hvala još jedared
Troši li bateriju mnogo?

One Touch Lockscreen, ubacio, radi, hvala još jedared

Noup.
Prati akcije appova, kažu da je Awesome Lock još bolja, ali se plaća sad.
Prati akcije appova, kažu da je Awesome Lock još bolja, ali se plaća sad.
Ja za zakljucavanje koristim Nice Lock a dobule tap sam ugasio jer mi se ukljuci ekran bukvalno kada telefon uzmem u ruke pa malo zakacim prstom
- Baraba
cvoruga, sa Awesome Lock isto jednim tapom zaključavam displej? Vidim da prikazuje dosta stvari na zaključanom displeju, nije mnogo 120din. Kupim ako valja? Kako pratiš akcije?
9R94, nije mi se još ni jednom desilo. Baš radi odlično.
9R94, nije mi se još ni jednom desilo. Baš radi odlično.
Baraba, AppDeals, MyAppFree, StoreDeals, instaliraj i gledaj šta koja nudi.
- Baraba
cvoruga, hvala. Oproštam ti sada narandžastu masku 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Aman ljudi, poslednji put, sa promenom regiona telefona se NE dobija update. On ide preko koda telefona, nesto tipa 059q2c8 (to mi je bio za 920), za ovaj ni ne znam. To su kodovi odredjenih regiona (trzista), i update se sukcesivno pusta. Ako zelis Denim po svaku cenu, moras da flashnes uredjaj sa razlicitim kodom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Miodrage, znam ja to i kada sam pomenuo Maleziju nisam mislio na region koji se menja u podesavanjima. Mozda ne dobijam update jer sam na pfd?
Da li moze da se poveze tastatura sa Lumiom, jel probao neko ?
Znači, ne verujem da nećeš kupiti veselu boju, ne veru'emBaraba napisao:cvoruga, hvala. Oproštam ti sada narandžastu masku

To je zato što već imaš u planu da se brže bolje ratosiljaš 520 a ako obojiš gay leđa sužavaš grupu kupaca.