Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 520
Jel ima neki lakši način za prebacivanje tj da sd card u telefonu win xp čita kao mass storage, ono preko Zune mi ne radi a preko Easy Transfer programa tj preko Wifi mi nije neko rešenje jer bih imao da prebacim na sd oko 8gb?
Mislim da ne postoji "mass storage" način na XP, možda grešim, ispravite...
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Kupis citac kartica.
Sta ce mi? Ne prebacujem svaki dan brdo stvari sa pc na telefon i obratno, nadam se da ce sa win 10 omoguciti da telefon cita kao mass storage, pa to je moguce i na mnogo starijim telefonima.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Zaboravi Zune, on koliko znam ti treba za WP7. Mozda ti samo fale drajveri pa skini onaj Windows Phone app za PC ili kako se vec zove. 
Vista i 7 ga citaju iz prve i moze se pristupiti i SD i internoj.

Ne vredi ovog malog prodavati...sretnem poznanika, kaže da prodaje novog za 50 evra...pola meseca korišćen. Nije mu legao wp. Izdržljiv, glasan (u svakom aspektu), kamera ok, navigacija za ceo svet, i odreći se toga za 50 evra. Pa makar kao mp3 plejer da ti služi. Samo da odeš na trčanje, slušaš muziku i da se javiš nekom "u divljini" vredi tih 50 evra.cvoruga napisao:To je zato što već imaš u planu da se brže bolje ratosiljaš 520 a ako obojiš gay leđa sužavaš grupu kupaca.
Pa da, tolika im je realna cena a bukvalno da li ima bolji smart phone za 50e? Bolje ga je ili zadrzati ili preneti na nekoga u porodici nego prodavati za sicu. Ma gde je bio taj tvoj poznanik pre nekib mesec dana, ccccc 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
A gde to ima dobra lumia za 50€. Ja kad god gledam oglase nema ništa ispod 80€ a da je dobro.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Одг: Nokia Lumia 520
izleti po neka s vremena na vreme.Ja sam jednu propustio i sad čekam sledeću priliku
Nađe se, mene jedan lik odbio jer nisam imao evre nego dinare za 55e, stara bila par meseci sa garancijom iz handy i opremom. A inače sam kupio ovu za 6000 a garancija iz vipa od aprila meseca
psyhound napisao:Zaboravi Zune, on koliko znam ti treba za WP7. Mozda ti samo fale drajveri pa skini onaj Windows Phone app za PC ili kako se vec zove.
Prc, sad goglao i za to treba win7 ili 8 a ja imam xp, ništa moraću onda sve preko easy file transfer preko wi fi ili na one drive, srećom pa imam dobar upload na net
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moras da imas SP3 koliko je meni poznato
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
pa imam ga al tamo piše da treba win7 ili 8, nema veze sada ću skinuti i probati da instaliram
EDIT: upravo probao i izbaci grešku.
EDIT: upravo probao i izbaci grešku.
Baraba, jesi kupio belu maskicu, da nisi možda zvao Promobi,
ako jesi aj napiši kolika je cena, možda i ja promenim
.
ako jesi aj napiši kolika je cena, možda i ja promenim

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
cvoruga, nisam, danas ne znam gde mi je glava od posla.
Po 163. put, 300 dinara. Kupio sam skoro plavu. Jedino ako su posle Nove poskupele, ali ne verujem.
Aj i po 164. put
, imaju li i za ostale modele ?

Mislio sam da ti treba za 520 jer si njega pitao. Mislim da je za 625 hiljadu. Nisam siguran. Samo je za 520 džabe. Prvo su bile 256, sad 296.
A ja narucio graphite blue silikonsku, obicno mi telefoni ne ispadaju al eto neki psiholoski osecaj mi je da je telefon tada sigurniji, dijabola 
EDIT: Baterija bas curi kada je telefon nakacen na wifi, a kad ukljucim battery saver i ne primecujem neku razliku-isto mi je.

EDIT: Baterija bas curi kada je telefon nakacen na wifi, a kad ukljucim battery saver i ne primecujem neku razliku-isto mi je.
Opet ja i znam da smaram ali me interesuje da li ovaj 8.1 Denim nije dobro kalibrisan za ovu bateriju ili je baterija otišla skroz? Razgovarao sam nekih 1:20 min, preko 2g mreže i skinuo mi je 20% sa baterije.