Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
update-ovao sam softver, a pre toga sam odradio backup... sada sam restorovao sve na telefon sa kompa i imam jedno pitanje :
poruke su mi tu sve, ali ne pisu imena ljudi, vec njihovi brojevi.. imenik sam takodje restorovao... kako ovo da ispravim ? kada mi stigne nova poruka, ispise ime te osobe iz imenika.. ali za stare ne pise.. i to me iritira.. neko zna resenje ?
hvala unapred
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Jel moze da se hakuje v35.2.002 ili koja je vec poslednja verzija? Da li je jos neko mozda turio tu verziju? Razmisljam se sve vise i vise jer Ndrive iz cista mira nece da mi radi pa kontam da je neki bug na ovoj v31
Evo dva pitanja za znalce:
Prvo, u poslednje vreme mi ne radi opcija *#92702689# ili *#0000# odnosno, ništa se više ne prikazuje na ekranu sa zvezda taraba komandama.
Drugo, ima li neko od vas problem sa metalom oko kamere. Kod mene je potpuno pocrneo, tj. više nije onako sjajan kao što je bio, a trudio sam se da telefon izuzetno sašuvam i održim očuvanim. Ima li neko ideju kako mu vratiti "stari sjaj"?
Eh da, koji softver si koristio za hakovanje zadnje verzije?
vandeo,odgovor na prvo pitanje,imao sam isti problem na E71,neka aplikacija ti verovatno pravi problem!Ja sam resio drzanjem u isto vreme * zelena slusalica i taster 3,to ti je hard reset!Prvo sam probao *#7370# ali nije reagovalo,srecom ovo drugo jeste!
iam problem s memorijskom karticom, nece da mi prikaze fajlove u telefonu, na kompjuteru ih prikaze a ne fonu nece... ni ka fotografisem neam tu fotku u fonu, niti mogu da slusam muziku, instalirao sam novi softver ali to nista nije resilo....
Kako da se zakluča telefon N 95 8gb i da rukuje samo vlasnik, i kako da prebacim da mi sve ide na mass memoriju i imenik i poruke i slike i video zapisi pošto imam dosta mas memorije prazne a počelo je da mi ispisuje da moram neke fajlove da obrišem pošto je memorija (verovatno telefona) puna kada dobijem poruku?
da li se nekom od korisnika ovog telefona desilo da plejer pocne sam od sebe da se pali...kad gurnes slajd recimo na gore...zove te neko i ti gurnes slajd da bi se javio , a ono prekine vezu i krece muzika da svira ? sta je to, pokusao da resim problem ubacivanjem novog softvera ali se ista stvar desava ? ima li ko iskustva sa ovakvim fenomenom ?
probaj sa nekim programom koji regulise sta ce fon da radi u zavisnosti od slidera milim da se zove slide helper ili sl
znam da sam preko njega bio ubacio razlicite tonove za otvaranje i zatvaranje slide-a
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Kada odem na opciju "blokiraj telefon" traži mi "šifru blokade", šta da ukucam tu? Kada pokušam da ukucam neku šifru onda se javi zvučni signal i isprazni se polje.
Verovatno ti je napunjena RAM memorija( imas neke aktivne programe u pozadini), poiskljucuj sve i to je to, a onda brisi kako hoces. To sto ti izbrise kada ne udjes u poruke to je zbog toga sto manje memorije zauzima kada se listaju poruke, a kada je otovris onda je RAM mem. jos vise opterecena.
Zaboravio sam da napomenem da sam iskljucio apsolutno sve aplikacije u pozadini.. i dalje to izbacuje tu poruku.. ali samo kad hocu da obrisem poruku koja je otvorena... kada bilo sta drugo radim na telefonu, sve je ok ... znaci sve aplikacije su iskljucene...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Layne_Staley imao sam ja dati problem sa e71 samo je od jednom odlepio a uopšte nije imao dosta poruka u sebi oko 400.otišao u sent items pobrisao sve jer u inbox nije hteo da briše jer je bilo mem full.prema tome sent pa briši ili već kako ako ne to onda format fone.
Trebala bi mi pomoc oko n95 8gb posto je skroz poludio telefon , kada ga ukljucim prvo mi otvori slike pa izadje , onda mi ukucava zvjezdicu i broj 9 pa izadje iz toga pa udje u poruke i tako stalno , kada ga spojim na komjuter kaze da je neka greska , probao sam onaj neki reset kada ugasim pa upalim telefon i drzim 3 , * i slusalicu za poziv (tako sam negdje procitao da se radi reset ) ali nece ni to , takodje mi neda da nigdje ja ulazim tako da ne mogu da npr. ukucam neke sifre da bi mi odradio reset
sila, dok je telefon upaljen trebas da drzis *, 3 i zelenu slusalicu pa stisnes on/off dugne i sve to tako zajedno drzis dok se telefon sam ne ugasi pa onda upali i tek tada ce biti formatiran. Posle toga, ne znam koju verziju SW-a imas, turi mu novu i to je to. Uputrstvo imas ovde na forumu pa potrazi. Posle toga mora da radi normalno
P.S. Nadam se da si svestan da ces sve sa telefona izgubiti posle reseta....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.